14.4.11

El senyor gerent menteix (2)

Si fa uns dies, arrel de les mentides de la nº dos del govern català, el senyor gerent ja va quedar garratibat i raboretret, ara resta bocabadat, esmaperdut, i calçacagat davant la voluntat que el govern dels millors s'entesta a demostrar: la seva capacitat (que segurament passarà als anal(s) de la història), en provocar d'una manera tant barroerament eficient, el cabreig de la societat en tant poc temps.

El pla de retallades dels Millors
Així és volguda audiència de merda. El senyor gerent intuïa el passat desembre que la supèrbia dels únics que tenen dret a ser bons catalans (a.k.a els convergents i unionistes, a.k.a els supermants catalans), els portaria, més tard que d'hora, a topades i confrontacions amb la gent d'aquest país.

Però collons!!!! A la Mas Gang es va molt per feina. Tanta que, de seguir a aquest ritme, potser que algun dels capataços del DJ Mas no arribi a menjar-se el turrons... ves que arroja ara el senyor gerent.

El senyor gerent ni és polític, ni tècnic, ni té cap mena d'informació sobre els pressupostos passat ni dels propers (entre d'altres coses perquè o no es donen a conèixer els d'ara, i els passats fan tufillo a maquillatge comptable i a números quimèrics), però collons!!! Que s'ha de retallar despesa? Segurament. Que s'ha gastat més del que teniem? Del cert. Que els d'abans ho van fotre fatal? Paraula de Déu. Però... això justifica el terrabastall i la trencadissa que el govern ha aconseguit entrant a desballestar uns sistemes tant delicats com són la Sanitat i l'Educació públiques?.

Per què no comencen tancant l'aixeta a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que amb prop de 4 milions d'euros de pèrdues el 2010, segueix estrenant i mantenint canals de televisió de baixíssima audiència? Què passa? Que els catalans no poden viure només amb la Tele3 i amb Catalunya Ràdio que hem de mantenir 7 canals de tele -que repeteixen continguts d'un a l'altra-, i 4 ràdios públiques?
Segur que els catalans poden sobreviure només amb un únic canal de tele i una única emissora públics, no troben? Sobretot si es tracta de sentir (que no escoltar) les veus del periodisme filtrat nostrat i entretenir-nos amb, debats amanyats, culebrots i futbol.

O per què no eliminen subvencions a festejos tan propis com la Feria d'Abril? o donant un respir (que no eliminant) la política exterior catalana? o no demanant més putos informes inútils a parents, novies i coneguts?
I que n'aprenguin...Generalitat, Diputacions, Ajuntaments i altres mandangues similars.

En tot cas, la travessa, a dia d'avui, està així:





Manca veure com deriva la situació en Educació, però no pateixin. Segur que el govern dels millors sortirà dels pixats per caure en la merda. Això serà en un altre moment.
Estiguin bonets.

P.D. I els socialistes, mentrestant, l'únic projecte polític que tenen és tornar, una per una, totes les hòsties que van rebre (quina contribució de merda també la d'aquest partit), els populars creant histerisme i demagògia (més que aquest bloc, escoltin), els republicans veient-les venir i sense saber encara si caure agenollats sota les ales de Convergents o seguir jugant la carta equidistant, els d'iniciativa anant en bici, els de Solidaritat lluitant contra els molins de vent i els Ciutadans també. I...el supermascle Alfa? De moment engatusant als d'Esquerra.

6 comentaris:

  1. Es podrien posar el puny aquest que mostres per on jo em sé...

    ResponElimina
  2. Senyor Gerent, sou el meu analista polític de capçalera.

    ResponElimina
  3. A la travessa hi afegiria els fillsdeputa dels sindicats que no han trigat ni dos dies a sortir als carrers, quan durant el mandat socialista s'amagaven a les clavagueres!.

    ResponElimina
  4. I pensar que amb els teus diners estàs pagant "sèries" com la de Polseres Vermelles...

    ResponElimina
  5. Ben dit Senyor Gerent, ben dit!!. A alguns polìtics els hi caldria passar pel seu blog per veure com n'estem de tips.

    ResponElimina
  6. A ulls clucs, li canvie els seus consellers (i president) pels meus...

    Sempre dic el mateix, però... quina altra cosa puc fer amb aquest percal?

    ResponElimina