12.11.10

El senyor gerent fuma i té una revelació (a.k.a. El sermó de la taverna)


En un principi, el Verb deixà pas a l'anyell, i aquest, escarmentat pel que veia, pel que trobava, per la llenya que rebia i per tot el que, acollonit, li prenien, va deixar pas a l'Odi...
(Escriptures, llibre 69, epígraf 666)

I en veritat us dic que arribarà el dia en que aquesta societat de merda, aquesta humanitat hipòcrita, aquest món tant mentider, aquest tinglado amb cap de lleó i peus de llautó, de peus oxidats pels pixats de gossos, vells i borratxos que inunden tots els tristos racons de les nostres agres, grises i anonimes ciutats, caurà a terra i mossegarà la pols, ....

I serà l'hora en que el banquer caldrà que pagui la seva supèrbia, i ho haurà de fer aixugant la nostra merda i els nostres culs amb els seus desitjats bitllets...
I serà el moment en que el Papa haurà d'obrir l'ullera per ser sodomitzat per un cardenal idòlatra de sexe femení, amb un nabo de plàstic....
I serà l'hora en que els tuneros hauran d'anar amb una bicicleta elèctrica...
I també en aquesta hora els teixits dels jerseis Lacoste, es desfilaran tot sols...
I després, els 4x4 de mira'm i nomtoquis, els Audis-BMW-Mercedes... deixaran de ser un cotxe aparador per esdevenir un cotxe cel.la, en la que els seus propietaris restaran tancats per sempre més, alimentant-se de la seva pròpia merda...
I serà l'hora en que tota la gent que fa servir bosses de plàstic per anar a comprar, anirà a fer companyia al Papa, en el seu procés de dil.latació anal...


Oh, síiii....germans, en podeu donar fe. En veritat us dic, que aquests dies arribaran.


Seran dies de dolor i pena per als que escolten les carcasses musicals buides dels Mishima, els Manel i similars, doncs de les incultes i vagues orelles de tots aquests, la Llesca en farà néixer singles de Las Grecas,...
Seran dies de dolor i pena també per aquells qui compren el diari, miren les notícies o escolten els butlletins a la radio, sense ser capaços de qüestionar-se tot allò que senten, doncs el Sr. Valero els portarà a passar-se l'eternitat a Intereconomia fent de becari català.
Seran dies de ràbia, tremolors i llonganisses, per tots aquells que tenen un cony de gos i viuen a ciutat, doncs les cadenes cauran i l'animal passejarà a l'home, mentre en Pere Llufa els anirà fuetejant el cul a tots plegats.


Ohhh , siiii.... El moment de joia que tots vosaltres, volguts odiats, esteu esperant, està proper a arribar. Així ho diuen les escriptures

El moment en que tots aquells que van per la vorera con borderlines sords i egòlatres, sense deixar-te passar... per ells està feta la màquina esbudelladora del Doctor Muerte.
El moment en que tots aquells que porten rastes, mocadors al coll i pantalons quatre talles mes grans de lo normal, s'aturen davant l'èxtasi comprador compulsiu online de la Srta. Noa (alies Malsonia) i entren a l'infern del Zara i en surten nets, pelats i modelats per encaixar en aquesta societat, sense cap oportunitat de queixa prèvia.
És en breu que s'aixecaran les polloses cortines dels escenaris i tots els Joels Joans, Bieitos o faunes similars, veuran per primera vegada en sa puta vida, que aquesta societat no és un teatre, gràcies a la informació rigorosa que Neardenthal Total. els injectarà pels forats del nas.


Ahh, glòria, glòria i odi...és clar que síiiiii. Al·leluia, al·leluia, al·leluia....


Al·leluia pels qui monten un xiringuito independentista responent a egos personals, ... perdoneu-los perquè no saben el que fan.
Al·leluia pels qui van a comprar el dissabte a la tarda a les grans superfícies, ... ignoreu-los i escopiu-los perquè saben ben bé on es foten.
Al·leluia per tots aquells qui volen deixar de fumar, ... perquè cauran en el parany de la droga dura, la neurosis, el sobrepés, el parricidi o es quedaran sense ungles.
Al·leluia per totes les Jeniffer Nini i per tots els Jonathan Nini ... perquè podran tenir un curs subvencionat per la Generalitat i pagat per tots vosaltres.
Al·leluia per tots aquells que vulguin estudiar disseny gràfic,... perquè acabaran tocant el piano en una casa de putes.


El senyor gerent us estima a tots per igual (però si teniu tetes,... una mica més) i us adverteix amb veu de tro, cor d'al·liga i merda de colom que foteu bondat.


I que fotin bondat també tots aquells creatius publicitaris endiosats que cada any foten l'anunci de l'Estrella Dorada a la Formentera guay, al Cadaqués pijo, o a Can Caga i Reventa...   si no volen que el senyor Txisky els canti en llatí totes les marques de cervesa que ha tastat i al final els llegeixi el futur en el fons del seu cul.....
I  que fotin bondat també, els funcionaris amb un 5 % menys de nòmina. Que no es moguin un pel i que no protestin, o el senyor CETINA els farà retornar totes les hores que han estafat.
I que no fotin gaire merder les mares que van a buscar el nen a l'escola amb un cotxe familiar i aparquen entre el pas zebra i la vorera, perquè la Srta. Tiquis ha fet un curset de sicari malvat, especialitzat en arrencaungles i dilataculs....
I que no toquin el voraviu els pseudo modernets-guays que es dediquen a ajuntar quatre paraules i diuen que fan haikus, perquè el mecànic emprenyat també sap fer anar la rematxadora...
I que vigilin els usuaris del DIR i altres merdes similarts, perquè en Remitjó els hi prepararà una paella on l'arròs, talment com el mite de Prometeu, anirà brotant cada matí dels seus lacrimals enlleganyats.
I que no vadin els que malomplen els seus estòmacs amb merdes ràpides de MacDonald's, Pans o  BurgerKings de l'ala, perquè la raTeta els afartarà de truita de patates grillades i ous fètids.
I que els de Can Fanga no destrossin tant el català parlat, que sino vindrà el Gat Telèpata amb la seva cort de putes, per fer-los escriure la o amb un canuto mentre reciten dalt de tot de la Famille Sacreé, La Vaca Cega del Pere Quart.


Ahhh, hosanna, hosaannaaaaa dalt del cel de l'avern i de l'Odit,...compadiu-vos,... compadiu-vos ara que podeu de tots els fills de puta que conegueu...


Compadiu-vos dels desgraciats que llegeixen els llibres d'autoajuda, perquè el Sr. Mogdi els "ajudarà" de cop, sense voler, i el cap l'hauran d'anar a recollir a Lima.
Compadiu també als maqueros i a tots els enamorats de les maquinetes blanques amb pomes, perquè l'Anthony S, té una caixa plena de cucs per corcar-les
Compadiu-vos ara que podeu, compadiu-vos de tots aquells que foten el subnormal penjant els ninots del Pare Noël al balcó per celebrar l'època més ronyosa de l'any; compadiu-vos-en ara, perque quan arribi el Pare Bukkake amb la seva serra, tots aquests fills de puta no tindran aurelles.
Compadiu també a tots aquells que amb un criteri musical a l'alçada dels collons es gasten les virolles en concerts a la major glòria onanística d' U2, Bruspringstin, Colpleis, i merdes similarts, perquè na Iaia Punkarra té afilades les tenalles reventa-glands i xafa-clitoris.
I compadiu també, com no, a tots aquells pusilànimes que no tenen prou valor com per escriure un renec, un tacu, un mecagundéu, com déu mana, és a dir, amb totes les lletres, i, en canvi, s'escuden en l'utilització dels ****. Compadiu-los perquè el Sr. Josep, els farà escriure més de mil vegades a la pissarra de merda i amb la llengua: "Sóc un fill de pu**ta de mer***da".


Ahh siiiií, ja puc sentir el final de tot aquest filloputam... Ahh ssiiií, eleveu els cors, els naps i les mamelles i doneu gràcies de ser tant odiosos.

Odieu als que necessiten llegir el Fotogrames o el Cinemania per decidir quina puta pel·lícula del cony de multisales palometeres, van a veure, perquè el Sr. Sergi els posarà ferms mirant totes les pel·lícules del moviment Dogma amb agulles d'acupuntura als ulls.
Odieu als que no diuen el que pensen, i no pensen el que diuen perquè na Ni piu els farà llegir atentament amb els ulls girats del revés.
I pobres dels restrets, odieu-los també, abans que el Doctor J no els faci llegir el seu "Assaig sobre la caguera" per tal que puguin fer salivera i estovar la seva femta.
Odieu també als desgraciats, cenissusgafes i malastrucs, perquè el Sr. Albert, els hi prendrà la poca sort que tenen per revendre-la per quatre xavos als nens saharauis.
I odieu molt a les fleumes i a les estretes, abans la Srta Què t'anava a dir no usi a fons el desllorigador que els fa falta a aquest ramat de toies.

A l'infern també cremaran tots aquells participants, conductors, guionistes i escòria vària que intervenen en els programes de tendències, niu de morralla mudernilla, i concentració de gafapastisme a xorru. Tots ells, gaudiran de les classes particulars d'Odi dictades pel mestre Merdevalista, per tal que els aclareixi el que val la pena i el que no, mentre els hi reventa les morenes amb palillos xinesos.


I no precisament a l'infern acabaran totes les colles castelleres perquè quan el castell faci llenya i no es rebentin per ells mateixos, el Sr. Req, rematarà la feina, amb casc o sense.


Ahhh síiiii... Doneu gràcies, doneu gràcies...

Doneu gràcies de no ser com els que confonen Catalunya amb el Barça.
Doneu gràcies de poder invertir en el vostre país, ja sigui en peatges o en bons.
Doneu les fotudes gràcies per tenir un blog egòlatra i psicòtic amb quatre seguidors dropos, egòlatres i psicòtics també.
I vosaltres que sou dones, doneu les gràcies de no dir-vos Mascó, Cuixet, Chacón, Rahola o Asha Miró.
I vosaltres, si us penja quelcom majestuós entre les cames, doneu les gracies per no dir-vos Montilla, Mas, Rivera, Laporta, Herrera, Puigcercós o Carretero  


I envegeu... envegeu als que tenen la tita petita, perquè d'ells serà el regne de La Jonquera



Homes, dones, infants i perroflautes,... no tingueu por de l'esdevenir. Folleu el que hagueu de follar, odieu el que hàgiu d'odiar, però no perdeu el nord de la vostra vida.
Difoneu aquesta doctrina i serà salva la vostra ànima.

Podeu passar full (blog) en pau.
L'Odi sigui entre vosaltres.
Eimen.



P.S. Compadiu-vos del fill de puta del senyor gerent que ha comés pecat d'endogàmia. Quan el veieu, toqueu-li la titola suaument. Estigueu bonets, i ara sí, foteu al camp en pau...

13 comentaris:

  1. Cagumlaputa, Senyor Gerent, cagumlaputa! 10 points per a vostè! Encara estic eixugant la cadira!

    ResponElimina
  2. ... clar... com a mi m'agraden els Mishima...

    ResponElimina
  3. Sr. Gerent: Em trec el barret, ai no! que s'em veuran les banyes de filldeputa

    ResponElimina
  4. La puta d'oros quina vomitera verbal!
    Sembla talment que l'esperit del Profeta Malaquíes s'hagi encarnat en vostè, Sr. Gerent!

    ResponElimina
  5. Desconeixia la meva capacitat futuròloga anal!. Semblo el Rant Casey de la novel·la de Chuck Palahniuk!.

    ResponElimina
  6. Amén. Però no escrigui més posts tan brutals com aquests sense avisar, que a les pobres cuidadores del geriàtric no els dóna temps de portar-nos a pixar abans i ara tenen el doble de feina.

    ResponElimina
  7. Expliqueu-me el pecat d'endogàmia. Va més enllà d'aquest article?

    ResponElimina
  8. Llesca, Extrany i Doctor J:
    Amén a tots en general...

    Rateta,
    escolti,... em vaig documentar per posar el que vaig posar i no me'n desdic: Les 5 primeres cançons d'aquests petardos a l'Sputifly són de puta pena...
    Ara bé, no desesperi...
    tot té solució.


    Doctor Muerte,
    Malaquies? quiti, quiti... nom parlo amb els jueus.

    Sr. Txisky,
    Per semblar al Rant Cassey vostè hauria de tenir un
    cotxe (que el té) capaç de còrrer incendiat (que ho dubto) ii un gos fill de puta ( o directament un fill de puta) l'hauria de mossegar i passar-li la hidrofòbia. Ahh, me'n descuidava.... també hauria de follar més!!!

    Iaia,
    tinc dispensa... en veritat no era jo qui escrivia sinó una mena d'inspiració divina que m'ha arrojat tot aquest contingut mentre un servidor treia brillo a les morenes assentat a la tassa.

    Sr Llufa,
    Els camins del senyor són inexcrutables,... sap vostè?

    ResponElimina
  9. Endogàmia? Endogamia, mis cojones! Això si que és endogamia!

    ResponElimina
  10. Un pots memorable i jo perdent-me'l, miri que no haver-ho llegit abans... no tinc perdó... posi penitència, posi.

    ResponElimina
  11. Sí, joder! Fills de puta de cinemania!

    Acabo de recuperar la inspiració, la fe, l'odi i la luxúria gràcies a vostè, mestre.

    ResponElimina