4.4.11

El senyor gerent alerta que la caspa va en augment

Aquest cap de setmana s'ha fet oficial allò que ja se sabia de manera oficiosa. Que l'actual president d'Espanya no es presentarà a les properes eleccions i per tant, no repetirà candidatura. És a dir, que està fart de rebre per totes bandes.
Per part socialista, la maquinària tactista dels barons ja s'ha posat en marxa. Per la banda reaccionaria, només se'ls ha acudit afirmar que, per fi, han guanyat a Zapatero....curiosa comprensió del món que tenen aquests individus del PP, no troben?.

Però això que acaben de llegir, no és més que la punta de l'iceberg. Des de fa un temps ençà, el senyor gerent es troba amb senyals inequívoques i, com deia aquell, inquietants. Senyals, els deia, que la dreta autoritària, la dreta vella, la dreta empolsinada de sempre, s'està revifant i es rearma contundentment.

O potser no recorden la campanya de la Conferència Episcopal sobre el dret a la Vida de fa un anyet?

O les manifestacions que capellans o/i víctimes de terroristes organitzaven per la capital del país, on la gent hi anaven, uns amb polo i mocasins i altres amb la boina integrista?
Quina angúnia!!


Avis al respectable:
aquestes imatges poden ferir sensibilitats 

O la contundent maquinaria mediàtica reaccionaria  que només fot que arrojar merda i escombraries contra tot allò que sigui sospitós de putir a català?

Només una paraula: Zorra


O les pressions d'Unió Democràtica de Catalunya per que la Tele3, la nostra, retirés una sèrie?

Totes aquests accions, més la recent victòria de Convergència i Unió a Catalunya amb el seu govern dels Millors (trepes), només confirmen que el nostre futur passarà d'estar emmarcat per càndides i doloroses mentides progressistes a dures veritats neoliberals, farcides de capitalisme desbocat (més encara?).

Però, per tots aquells de vostès , fills de puta, que encara pensin que Izquierda Unida guanyarà les eleccions espanyoles, convencin-se ara i aquí amb la prova definitiva que el senyor gerent els presenta: l'anunci de H&S que s'està emetent actualment per tele i apareix en premsa i que, al tanto, constitueix una peça d'orfebreria de la maquinària propagandística conservadora, escoltin!



O potser, l'espècimen triat per protagonitzar aquest anunci, no supura per totes bandes l'essència conservadora que qualsevol mascle ranci de dretes cerca indefectiblement?(pintin-l'hi un bigotet i veuran a qui s'assembla).

Des de l'estil del pentinat del xaval, fins a les camises que em porta el pollastre, passant pel rol del personatge  femení en l'anunci i els conceptes ideològics que deixa anar: tradición, pasión, protección,... Què més dir del refinat argumentari de l'anunci?. Si us plau, facin tots olés, i tot aixecant-se de la cadira, vessin llàgrimes d'emoció, mal parits. Està clar que, pel creatiu de marres que va cagar l'anunci, aquell dia tot rimava en -ón... Professional, molt professional.

Mirin-se'l. Del dret i del revés. No trobaran cap defensa possible del puto anunci. Ni pel puto anunci ni pel cony del tenista.

I d'aquí quatre dies, tots escolanets de missa. Amb caspa o sense, és cosa de cada un de vostès.

Estiguin bonets.

5 comentaris:

  1. La modernització d'Espanya és passar dels anuncis de Soberano Osborne als de H&S.

    ResponElimina
  2. El problema de la caspa és que ens fan creure que no hi ha manera humana d'aturar-l​a. Estem paradets, lligats, esperant a que ens treguin de passeig i ens posin el pinsu. A vegades ens diuen "maco, maco" i com ve "de fora" ens creiem que som alguna cosa i tornem al cau a llepar-nos, complaguts.

    (quin rollo això del reconeixement del perfil de google #alguhohaviadedir ;) )

    ResponElimina
  3. Aquí al País Valencià (el que aviat es denominarà Región Valenciana) la cosa encara pinta pitjor. Els nous canals de la TDT són tots de caire feixista-cavernícola, però la TV del règim és encara més perillosa i està farcida de personatges casposos i sectaris. Un exemple: als telenotícies i debats polítics de Canal 9 (després d'haver-ho ignorat durant mesos) ara reconeixen que el Camps està acusat. Ara bé allà diuen que només està acusat d'una FALTA de "Suborn de funcionari" (el "cohecho" famós). El Codi Penal espanyol, però no contempla aquesta falta, sinó només del delit. Ells ho saben, però he repeteixen cada dia i el poble s'ho creu.

    ResponElimina
  4. Remitjó: un matís, en diran "Levante", que per a segons que, les comoditats autònomes sí que se poden federar.
    YES, WE CAMPS!

    ResponElimina
  5. Sempre he pensat que totes les pijes mullaven la cadira al veure aquest anunci. A mi més aviat m'entren ganes d'arrencar cabelleres.

    ResponElimina