5.11.10

El senyor gerent prefereix gastar-se els calés en pipes

Diuen que els catalans de les pedres en traiem pans,.... però el que no diu el refrany és que els catalans també som força gilipolles i  que part del que traiem de les pedres ho malgastem amb collonades hipòcrites i místico-polítiques molt allunyades de les necessitats reals de la nostra societat.

I vosaltres, petits merdosos, ja heu pagat entrada?
A aquestes alçades tothom té clar que la visita del Papa a Barcelona és un espoli econòmic, i per constatar-ho només cal tenir en compte els números que veus de la pròpia Església donen a conèixer (imaginint-se el que no se'ns explica).


Potser per això, perquè els que ens manen també s'han donat compte que la despesa de la visita de l'Emperador Sith és un escàndol que, vulguin o no, restarà inversions en altres projectes de la ciutat o del país, s'ha desplegat una gran cortina de fum per quedar bé amb el poble que al final és qui, vulgui o no, paga aquestes bacanals diplomàtiques.


El català, estúpids. L'excusa és el català. Així, des d'algunes plataformes s'esforcen molt en publicitar que el Papa parlarà primordialment en català per, d'aquesta manera, fer entomar millor aquest lladrocini a la societat catalana. Oooh, i no es pensin,... tots els catalanets, con que tenim tant refotut SENY, estem molt cofois i complaguts (cagumnosaltres...)

Imagineu-vos, volguts fills de puta, si el patracol orquestrat és clar, que fins i tot el paio alt i amb barbes del PP alaba que el Papa parli amb català.

Vibrador anal pontificat
Vostès creuen que val la pena?. El senyor gerent no. No creu que la difusió del català justifiqui pas ni aquesta despesa, ni els maldecaps que han de passar durant tota la setmana els barcelonins, perquè un paio fumat i vestit amb túniques blanques, que el porten amunt i avall en una peixera en rodes, que té un palau revestit d'or i obres artístiques d'un valor incalculable a Roma, i que fot una cara que fa por, reparteixi unes quantes hòsties en un cony d'església inacabada, i tot, en menys de 24 hores.

I ara?, algú s'estranya que la Generalitat demani calés per un tubo?

I aquí no acaba la cosa, perquè senyors i senyores, el Papa, a més de fer gastar calés als països allà on va, el molt cabró també fot negoci amb les seves mercaderies barates.

Estampetes, samarretes, cendrers, vibradors anals,... tot il·lustrat amb l'agradable careto del Pope.
Algú li sona d'alguna cosa, això? Eh, eh? 

Menys mal que encara queda una mica de sentit comú, oi?

En definitiva, volguts senyors i desitjades senyoretes, cornuts i baldats, ... com sempre.

Estiguin bonets i si es troben el Papa, fotin-li una escopinada diabòlica de part del senyor gerent.

11 comentaris:

  1. AviamT! Abans que el Papa, que parli català el president de la Generalitat!

    Què diuen? Que ja el parla?...

    La puta d'oros.

    ResponElimina
  2. ... porto dies donant puntades de peu contra la paret... si, ja sé.. no serveix de rés...

    ResponElimina
  3. 1. Té vostè molta raó. Aquí per València ja va venir fa anys i encara ho estem pagant. Els polítics, però, segueixen dient que va estar un negoci (i aquí no va parlar català, clar, o Rita Barberà l'hagués cremat dins una falla per heretge)

    2. Es nota que està vostè a casa, eh. Vaja ritme de publicació...

    ResponElimina
  4. M'imprimeixo l'apunt i l'emmarco. Gràcies.

    ResponElimina
  5. És evident que això costarà més de 5 milions d'euros a les arques públiques. I també és evident que amb aquest dineral pots passar un anunci publicitant el català a cada tele de cada país d'Europa durant un mes, cosa que promocionaria més el català.

    Jo quan rajoy va dir que era el millor que li havia passat al català en 1000 anys em vaig sentir profundament ofès.

    Només espero que el papamòbil tingui algun problema mecànic, s'incendiï i mori asfixiat dins de la seva cel·la d'aïllament mòbil mentre és retransmès en alta definició pera tot el món.

    ResponElimina
  6. No s'enganyin cap de vostès, babaus de poca monta. El papa no parlarà ni català, ni castellà ni cap llengua que no domini. El puto Palpatine simplement llegirà un text en escriptura fonètica, i ho farà el millor que pugui, és a dir, de puta pena. Com diria aquell erudit "que no noh enganye, que noh diga la verdáaa". Foc al temple!

    ResponElimina
  7. Que fins i tot els del PP s'hagin "alegrat" que parli en català demostra fins a quin punt n'és d'inútil per al futur esdevenir de la llengua que ho faci. En el fons, no deixa de ser una cosa "folklòrica" que durarà un dia i que ningú recordarà. O és que el dia següent de sobte tothom voldrà aprendre català? també s'expressarà en llatí i això no suposarà cap revifament per a aquesta llengua.

    ResponElimina
  8. Sempre he pensat que les fantasmades són internacionals. Tant fa en quin idioma les soltes.

    Per mi el Papa pot parlar la llengua de Mordor, que m'interessa un carall. De veres.

    ResponElimina
  9. I l´any vinent anirà a Madrid. I a pagar una altra vegada

    ResponElimina
  10. Miri, li deixo el mateix comentari que he deixat al blog de la srta. Tiquismiquis: "Si en comptes del Papa, les imatges (i les despeses del desplegament)fòssin de la visita d'un religiós àrab (a un país àrab), haguèssim dit: cony de radicals!!!! però com que és el papa...colla d'hipòcrites!"

    ResponElimina
  11. No sé on vol anar a parar amb el seu comentari.

    Amb la visita del Papa ...exerceixo la crítica al Papa i als que ens manen.
    I si vingués el Dalai Lama, em cagaria també amb ell i amb tots els progres d'esquerra reciclats que es declaren budistes però que tenen la bitlletera plena.

    No crec que cap altre cap d'església aparegui per aquest país.

    ResponElimina