19.11.10

El senyor gerent els informa de dues gangues

Ahh, els emprenedors americans,.... no deixaran mai d'encisar al senyor gerent amb les seves iniciatives comercials i de negoci; i constantment li recorden que entre ells hi nosaltres hi ha molt més que tot un oceà.

Patrocinat pel Doctor Muerte, es clar...

Un AK-47 per una fregoneta ??  Quina gran idea... imaginin-se vostès trobar-se en un embús... ra-ta-ta-ta....
Imaginin-se vostès arribar a Can Fanga i trobar-se una senyal de 80 km/h... ra-ta-ta-ta...
Imaginin-se vostès trobar-se un tunero... ra-ta-ta-ta...
Deliciós....

En tot cas, el senyor gerent creu que la transmigració d'aquesta lloable iniciativa empresarial al nostre petit racó de merda, hauria de ser quelcom similar a això:
Sí,...sí.... el senyor gerent comprèn que aquesta idea de negoci no té tanta trempera com l'anterior, ... però pensin un moment només... de cagar tothom caga, i per tant, el primer desgraciat que no pogués prémer més l'ullet davant el desbordament fecal diari, seria el que (per collons) s'hauria d'emportar a casa aquests dos "figures", deixant a la resta de la societat tranquil·la.

Au, estiguin bonets.

Inventari: el blog Ausente, els malalts
.

9 comentaris:

 1. Sí, però abans hi hauria moltes rebentades intestinals.

  ResponElimina
 2. Casualment no fa ni una setmana que servidor pululava per la putrefacta Florida i la veritat és que aquesta oferta no em sorprèn en absolut. Pensava que Texas era el paradís republicà però anava errat, i molt.
  Ara, un AK-47... una mica cutre ho trobo, quan hi ha joies molt més modernetes i fiables com el SIG SG 550 suïs...

  ResponElimina
 3. Al meu poble hi ha un solar en què si compres una C-15 tens de regal una bona "faca" per anar a collir melons "luneros"...

  ResponElimina
 4. No veig cap problema en endur-se a aquests dos pòtols a casa si primer un s'aprofita de la primera oferta que ens presenta...

  ResponElimina
 5. Vostè no ofereix paper de WC de qualitat, Senyor Gerent... on s'ha vist que el paper Elefante serveixi per eixugar amb qualitat?... ni loca compro aquesta oferta (i miro que m'acusen de ser víctima de la compra compulsiva)

  ResponElimina
 6. L'AK-47 és rus. No poden regalar alguna cosa genuïnament americana com el tradicional Winchester?

  I políticament parlant, alguna cosa nostrada com la CORI??

  ResponElimina
 7. Més que amb els trunyos, no em faria res quedar-me amb el seu patrimoni. Ni que sigui la mentida que han ensenyat als mitjans (es deuen pensar que som una colla de rucs i que ens ho empassarem!)

  ResponElimina
 8. El paper de wc hauria de ser de mil capes, per si de cas!.

  ResponElimina
 9. Home, jo estic pensant en comprar-me un (AK-47)

  ResponElimina