27.10.10

El senyor gerent no inverteix en vísceres (1)




El senyor gerent no deixarà mai de sorprendre's de la capacitat argumentativa de l'ésser humà per aconseguir rascar calés. Sobretot, quan els raonaments evoquen al sentiment, al cor, a la víscera.

Així, ja fa dies que ens estan inflant l'olla amb missatges de la propera marató televisiva per curar malalties i coses lletges; mentre que de forma continuada, al llarg de l'any, ens posen el caramel a la boca amb publicitat de pots de loteria multimilionaris que ens fan somniar en la millor de les vides, o, de tant en tant, mentre sopem, ens trobem alguna imatge de negrets amb panxes inflades i ulls plens de mosques que ens demanen calés per les ONG's salvadores.

Ara però, tenim una nova petició pecuniària en marxa que també fa servir el cor per fer xantatge atraure , i aquesta vegada, l'emissor és el nostre govern, la Generalitat de Catalunya. Resulta que, com que el primo de zumosol és un fill de puta i no ens dona gaires diners, la Generalitat s'adreça al poble i ens demana diners per invertir en hospitals, carreteres, escoles, investigació ..., infraestructures capitals totes elles per engrandir el país. Què bé i què maco, oi?

Tots i estem d'acord. No hi ha possibilitat de resposta negativa a una petició tant patriòtica i que, d'altra banda, està força ben retribuïda (tot cal dir-ho), i tant ben argumentada (seny, seny, seny, els catalans caguem seny !!!!!)

Així ho pensen molts catalanets que fan cua des de fa dies als taulells de les nostres estimades entitats financeres prestamistes i usureres, per complir amb el seu deure (i dormir tranquils al vespre, un cop han tancat la botigueta).

El senyor gerent, home de cor, també es grata la butxaca però en comptes de diners, el que s'hi troba són els seus collons, inflats com pilotes i per això comença a preguntar....
  • senyors de la Generalitat, amb el que recaptin, també finançaran les campanyes publicitàries institucionals (com la de les properes eleccions) que costen un picu i que no serveixen per una merda?

  • senyors de la Generalitat, ens poden informar de la despesa prevista pel finançament públic als partits polítics amb representació al Parlament i sobretot, per què aquesta s'ha incrementat en un 9 % en època de crisi?

  • aquests diners serviran per ajudar al Benach a acabar de tunejar el seu Audi?
  • senyors de la Generalitat (del color que sigui), amb els diners del seny català, pagaran les factures dels informes inútils encarregats pels diversos departaments de la institució?

  • senyors de la Generalitat, amb la confiança econòmica que sol.liciten als catalans també faran front a les múltiples plantilles de treballadors contractades a grans empreses de serveis en concursos públics i que sovint poden duplicar el propi cos funcionarial?

  • senyors que maneu, amb aquests calés també finançarem el Palau de la Música?

  • i finalment, senyors polítics, per què no donen exemple, amb el cony de sou que tenen i que els paguem?

Cony, cony, cony, quantes preguntes que floten en l'aire oi?
Saben què? El senyor gerent fart d'invertir en el país cada cop que circula per autopistes, o cada cop que ha de passar per túnels, o vol visitar museus públics, o per cada cop que rep una atenció de merda per part dels funcionaris d'aquesta administració, segurament invertirà en opcions menys patriòtics i menys viscerals.

Agafin llapis i paper i, si tenen quatre xavos (bé, uns quants milers de xavos), oblidin la pàtria i apuntin-se al capitalisme més descarnat i salvatge,... al capitalisme més egoista, fred i calculador.

No, no, el senyor gerent no els està parlant de la Borsa, ni del puto Petroli, ni de comprar Or, no, no..., això són menudències.

El senyor gerent els està parlant d'invertir en desgràcies humanitàries.... Segueixin llegint demà, volguts fills de puta, i en sabran tots els ets i uts.

Ara els haig de deixar que començo a notar els primers símptomes d'un derrame fecal extrem.

Estiguin bonets.




4 comentaris:

  1. A mí les úniques vísceres que m'interessen són el fetge amb ceba i patates!

    ResponElimina
  2. Ui, això ona bé! Mort, destrucció i calers a la butxaca!

    ResponElimina
  3. Senyor gerent: noto que, a més dels collons inflats, li bull la sang. Tota la raó amb les seves queixes.

    A quant va una arma de destrucció massiva? En donen molts calers??

    ResponElimina
  4. No sé de quina iniciativa em parla però pel que explica fot tuf d'estafa a gran escala, a plena llum del dia i amparats per la llei. No penso buscar-ne informació, no sigui que m'entendreixi i deixi anar calers (mode irònic off).
    Espero que demà no desvetlli el negoci que m'està enriquint dia a dia, si no ja sap què li espera...

    ResponElimina