9.3.10

El senyor gerent es pren el nom de Déu en va

.
(una arrojada ràpida d’odit de part del senyor gerent)

Ahir, a la tarda, mentre la nevada col·lapsava aquest racó de món, el senyor gerent s'assabenta que a can pixa, en un altre racó perdut d’Àfrica, s’ha produït una massacre per motius religiosos.

Reflexió nº 1
Tot és per culpa de la puta religió

Reflexió nº 2
Tot és per culpa de la fotuda ignorància

Reflexió nº 3
De fet, tota religió es sustenta en la ignorància

Ergo, sigui quin sigui el seu credo, a la religió li interessa una merda el progrés i el benestar de la gent i s’aprofita d'aquesta.

Al senyor gerent, tant li fot el color amb que es pinti la religió, que si cristiana, que si mahometana, que si budista, que si jueva.... tot és la mateixa menjada de coco; tot està controlat i gestionat per uns quants interessats en mantenir un status quo ancorat en el passat, i que no té cap mena d’aplicació en l’actualitat, ni cap proposta de futur.

La única funció de la religió en l’actualitat és posar pals a la roda del desenvolupament.


La religió és el principal problema de la humanitat. És el veritable opi que adorm l’intel·lecte i el raciocini, i posa a l’home en mans de ments sectàries, sovint afamades de poder, sovint borratxes d’odi, i amb freqüència, moguts per criteris personals i locals.

I no és questió només d'ara. Ja fa temps que dura la puta broma:
- Inquisició
- Sionisme
- Holocaust (amb el silenci complice dels catòlics)
- Càtars
- Hugonots
- Expulsió del àrabs de l'Espanya medieval
- Genocidi armeni...


Sigui com sigui, la religió sempre pel mig... per això, en una època de crisi com la que vivim, el senyor gerent proposa que es faci una OPA contra l’església, sigui del color que sigui, i que fotin a Déu, a Alà, a Jesucrist, a Mahoma i al cony de Papa, a la puta calle. Que els hi donin el carnet de paro ja. A ells i a totes els escarabats que els segueixen.

Estiguin bonets i no fotin cap patinada sobre el gel, que la cosa està mu xunga !!!!

16 comentaris:

  1. Benvolgut Senyor Gerent, quedaria massa fora de lloc (o seria fins i tot "oximorònic", si em permet el neologisme de marraixa) si per mostrar la meva absoluta conformitat amb la seva dissertació, digués AMÉN?

    ResponElimina
  2. Sr. Gerent, quanta raó que te. No puc dir més tot ho ha dit vosté. Be a les monges que també les fotin fora (això ja és un rencor personal)

    ResponElimina
  3. El que va inventar la religió hauria d'haver escrit un llibre... ui no, si ja existeix: Bíblia, Corà, etc.... kaguntots!.

    ResponElimina
  4. La religió mata. Fins i tot l'integrisme ateu (com l'Albània d'Enver Hoxha)

    ResponElimina
  5. Volgut Sr. Remitjo,
    Amen, ora pronobis, i tot el que vulgui, escolti.

    Srta Tiquis,
    Les monges entren en la categoria d'escarabats, igual que els capellans, escolanets, iaies de missa de 10, antiabortistes, conferència episcopal, Sagrades Families i tota la pesca...

    Sr. Txisky,
    la Bíblia, el millor llibre de ciència ficció que s'hagi escrit mai.

    Sr. Josep,
    el futut del cas és que el missatge religiós, sigui quina sigui l'obediència, sempre va adornat amb missatges d'amor al pròxim i de respecte per als altres, de gratitut, de pietat,... quantes paraules buides de sentit i quanta hipocresia acumulada.

    ResponElimina
  6. esperi que enmarco aquest post...

    ResponElimina
  7. Molt bé. Sí senyor. Ara, que... també hi ha gent que fa coses bones en nom de déu. La religió, com tot, depèn del qui l'utilitza. No és el mateix fixar-se en el papa que amassa una riquesa que serviria per paliar la fam a mitja àfrica, que fixar-se en el capellà que realment dóna ajuda a qui la necessita. Jo sempre comparo la religió amb algunes tendències polítiques. Els principis són bons, però els homes són fillsdeputa que ho utilitzen en benefici propi.
    Atentament, una atea que no odia els religiosos.

    ResponElimina
  8. Vol dir que la cienciologia s'ancora en el passat?
    Credo d'en Cruise i la Holmes a banda, em sap greu dir-li que no puc combregar del tot amb vostè. La religió no parteix de la ignorància, no fotem. Això sí, en ments ignorants sí és més fàcil convertir dogmes discutibles en veritats absolutes. Cal passar a ganivet els qui s'aprofiten de la misèria -i sobretot la mental- per menjar el tarro. I als que volen convertir la religió en un instrument de control mental i influir en la política, també. Però hi ha gent religiosa amb un intel·lecte i un respecte que ja voldrien molts laics, i en aquests sí que no cal. Ara que, potser si es deixès enrera el monoteïsme i tot fossin panteons, tindríem un munt de problemes resolts.

    ResponElimina
  9. Rateta,
    benvinguda.

    Sal i Sucre,
    per ser bona persona no cal cap déu, no troba? En quan als principis de la religió, sento no compartir el seu punt de vista: autoritarisme, poder, càstig, temor,... segueixo?

    Senyor Merdevalista,
    oju, tal com diu vostè, no fotem. El senyor gerent no diu que la religió parteix de la ignorància. Diu que es sustenta (s'aprofita, utilitza, mediatitza,) la ignorància.
    D'altra banda, lo de la cienciologia no és cap religió home !!! No deixa de ser un club social de classe i punto. Només cal que passi per davant de la seu a Madrit i ho podrà veure.

    ResponElimina
  10. Prefereixo haver-me errat jo en la lectura a veure'l patinar com em temia. Li agraeixo la correcció. Varia totalment la meva perspectiva del post. Puta lectura en diagonal... Dispensi'm, no tornarà a passar (vaig a fer-me l'harakiri).
    Club social de classe ho era el cristianisme quan s'acostava al moment en què se l'acabaria oficialitzant i miri. Però més val que no, que això d'adorar naus espacials fot grima...

    ResponElimina
  11. La religió troba terreny fèrtil en la gent que tira pilotes fora i és incapaç d'assumir la responsabilitat dels seus actes i la incertesa de la vida en general.
    Després sempre hi ha els típics que s'aprofiten de la gent encegada..Això dona per uns quants posts!!

    ResponElimina
  12. Senyor Merdevalista,
    les úniques diagonals bones són les brasileires...o són angonals? bé, és igual... qualsevol dia d'aquest ofeguem penes docents en algun bar de copes, ok?

    Doctor J,
    benvingut... però la J de què és?... de jandemoor?

    ResponElimina
  13. Senyor Merdevalista, dieu "hi ha gent religiosa amb un intel·lecte i un respecte que ja voldrien molts laics".

    Doncs en alguna cosa patina aquest intel·lecte per continuar captius d'una cosa tan absurda i nociva com són les religions.

    És com veure un científic partidari del creacionisme... cadira elèctrica i a buscar el creador, home!

    ResponElimina
  14. Però també respecte, igualtat, amor al pròxim... tot depèn de qui llegeixi el llibre i com l'interpreti. Tinc amics a qui m'estimo molt que creuen en déu (i en al.là), i no són, ni molt menys, imbècils ni borregos. Els meus avis, per exemple, són catòlics i practicants i no els hi agrada el papa ni tota la mandanga que hi ha organitzada al voltant de l'església, però creuen en déu i resen i van a missa i això no els fa més incults sinó més pacients i bones persones. I no entenen com puc creure jo en Darwin. Res no és irrefutable.
    I mentre no aprofitis les creences dels altres per fer el mal, no crec que hi hagi res dolent en ser religiós. El què hi ha és molta ignorància i desconeixement. I molt filldeputa que ha fet servir la religió per moure masses incultes. Però les masses incultes també es deixen arrossegar per una tendència política, un tros de pa, o un espectacle de circ.
    Uff, com m'agrada portar la contrària!! i això que jo també despotrico de l'església sempre que puc.

    ResponElimina
  15. Ok, Senyor Gerent!
    Mossènyer Llufa, no veig incompatibles raó i fe, i més si amb això no es fa mal a ningú. Caguntot, pensi vostè en Darwin mateix, que el seu punt de partida era demostrar el què després es va veure obligat a refutar! Ho mantinc: no tots els creients en alguna religió són un perill. A la resta, afaitadade gola i llestos. Si s'apunta, li reservo un acer ben afilat. Però millor ser sel·lectiu. És que això de gatells i botons al final fica tothom al mateix sac i no pot ser, home...!

    ResponElimina
  16. Per ser correctes, el títol del post hauria de ser: "El senyor gerent es pren el nom de Déu en VAS DE TINTO AMB GEL I SE'L MENJA AMB PATATES"

    XD

    ResponElimina