10.8.15

El senyor gerent denuncia la captotrofilia.


Benvolguts odiats,

Ja saben vostès que el senyor gerent, per tot allò que ha escrit en tots aquests anys de vomitera en aquest bloc, pot ser titllat de moltes coses: de tita curta, de demagog, d’oportunista, d’insensible, de cínic... Però en canvi,  gairebé mai ha fet bandera d’opinions racistes, homòfobes o masclistes. Bé, si més no en la mateixa mesura en que vostès no puguin fer (qui té la certesa absoluta?).

En tot cas avui el senyor gerent  es veu obligat a fer un kitkat i a cagar (amb dolor) una invectiva breu sobre l’estreta relació narcisista que tenen alguns i algunes amb els miralls.

I la cosa comença així...

Si vostè, lector afortunat, és home, pensi un moment quantes vegades fa us del mirall durant el dia. Quants cops cerca el seu reflex en qualsevol aparador. Quants cops aprofita qualsevol superfície el suficientment polida per fer servir d’espill? Dues, tres, quatre....? Potser més? I de totes aquestes vegades, quantes ho fa per vanitat i quantes per complir el just amb els estàndards d’urbanitat i amb les necessitats de formalisme o d’higiene?

Aspajitu, aspajitu...
Ara vostè, lectora afortunada; pensi un moment quantes vegades s’ha buscat expressament en qualsevol mirall, vidre, aparador, finestreta d’autobús per arreglar-se el cabell, per ajustar-se l’escot, per retocar-se el maquillatge, per arreglar-se les mitges, per posar-se bé el jersei que porta a la cintura per tapar-se el cul, per recollir-se la cua ... en definitiva, per posar-se a lloc tot el que els penja? Dues, tres, quatre...? Muahahahaaaa....oi que no? Oi que vostè, lectora predil·lecta, és addicte (quan sigui i on sigui) al seu reflex? 

Què filla de puta? Quan acabis signaràs
el quadre?
Oi que aprofita qualsevol moment (semàfor + retrovisor / ascensor + mirall / watchap + pantalla mòbil / platja + ulleres de sol) per espiar-se a sí mateixa? Per construir el seu propi simulacre (o potser capgros?) que la farà sentir-se atractiva? Estimada? Desitjada? I no,no.... és clar que no. No té res a veure amb la inseguretat personal, oi darling?

Ella pensa: Per alguna cosa van
posar miralls als cotxes oi?
Però no pateixin senyores.... el senyor gerent no les critica pas per això... faltaria més. Si volen crear-se un alter ego cada matí al llevar-se i tenir la feinada de mantenir-lo durant les 15 hores que estan fora de casa (les hores que van sense el batí o sense la bata de boatiné i els peücs, per entendre’ns), allà vostès.
És igual si se'm veuen les bragues
llufades...mentre estigui guapa rai!

La crítica punyent comença ara. Parlàvem de masclisme? Doncs vamos allá no? El senyor gerent es fa creus de la immensa quantitat de dones, joves, velles, madures, guapes, lletges i fardos que són capaces de provocar un col·lapse, un accident, o qualsevol altre contratemps desafortunat només per la puta mania d’arreglar-se en qualsevol lloc i en qualsevol moment, sense tenir en compte a la resta de la humanitat. Tant és que sigui al mig de la vorera, o davant d’un aparador; tant és que sigui conduint un cotxe i aprofitant una retenció o un semàfor; tant és que s’estigui en un ascensor ple de gent; és igual.... el que importa és arreglar-se aquella anomalia que només existeix en la seva ment i no valorar el que la seva acció pot comportar a la resta d’humans que l’envolten en aquell moment (ja sigui a l’ascensor, a l’autobús, o als terraris del zoòlogic).

Senyores! Nenes! Iaies! El senyor gerent els fa una crida per tal evitin aquest comportament tant egocèntric i deixin de fer el ridícul públicament i de posar en perill a la resta de conciutadans.Tornem als homes, perquè no es pensaran pas, que avui només hi ha llenya per elles, oi? Si vostè, lector afortunat, és home i es mira més de cinc vegades al dia, sàpiga que té tots els números per ser titllat de mariconàs. Oh wait! No diguin que el senyor gerent es l’únic mascle viu que els queda i que la resta de persones de sexe masculí són pagafantes, metrosexuals i gayers de pega que es depilen celles, collonera i pit, i que es posen cremetes hidratans a les arrugues (ja siguin dels ulls, de la soca dels ous o del trau del cul?)

Un fill de puta.
Un altre...
Ja tarda a caure foc purificador sobre les xarxes socials...!!!!!


 
Veuen el que el senyor gerent els deia al principi? Double Bonus en un mateix post: homofobia i masclisme in a pack. Target acomplished. Ja poden denunciar al senyor gerent per prescindir de la correcció social (quina novetat, oi fills de puta?). 


Estiguin bonets, facin el que vulguin, però si us plau, no siguin tant esclaus de la seva aparença.

1 comentari:

  1. Jo al mirall em miro 2 cops; Quan entro al wc al matí a cagar i quan entro a la nit al wc a cagar (com un rellotge escolti).
    I com a exemple de la poca cura que tinc amb l'aparença no fa gaire em van dir "sembles més gran perquè no cuides la teva imatge", a lo que vaig respondre "doncs encara bo que no pots veure'm l'ànima negra i podrida...". El "mala puta" al final me'l vaig estalviar perquè no em fotessin al carrer per JARRASMENT!

    Dr. Muerte, gran, lleig i descuidat.

    ResponElimina