1.12.11

El senyor gerent només pregunta

Volguts odiats,
Res; quatre tonteries que li venen al cap al senyor gerent completament sobrepassat per la perícia, la diplomàcia i el savoir faire del nostre refotut govern, altrament conegut com pal de paller (cagat) d'aquesta gran nació nostra que no té una puta pela però té ambaixades a l'estranger, el president va amb helicòpter al Parlament i disposa de cinc canals de tele púbica pública ( i segurament que a finals de desembre d'aquest any, tindrem uns quants astronautes catalans...un tal Montilla i un tal Iceta... orbitant Plutó).

Les preguntes dels collons que es fa el senyor gerent:

Quants treballadors de la funció pública catalans van votar Convergència i Unió
a les passades eleccions espanyoles?

Quants dels treballadors de l'aparell públic d'aquest racó de món que van votar Convergència i Unió, es van sentir estafats un parell de dies després a l'escoltar l'encarnació del seny català, alias  Mas fent quedar en no res la frase de W. Churchill: "Sang, suor i llàgrimes" que aquest estadista britànic va cagar fa més d'un lustre?.

Les funcionaries Remei, Josefina, Assumpció i Montse ,
votants de CiU totes, tapant-se les vergonyes després de comprovar
com en acabar el gloriós speech d'en Mas, van quedar en pilotes.
Quants funcionaris catalans que van votar Convergència i Unió, tornarien a votar ara a la mateixa secta, delegació de la patronal, partit, o el que és el mateix, quants haurien votat a aquesta formació si la "Sang, suor i cagalera" a la catalana s'hagués emès durant la campanya?

Quants familiars directes d'aquest funcionariat va votar Convergència i Unió? I,... quants ho tornarien a fer ara?

Quants funcionaris catalans que van votar Convergència i Unió s'adhereixen a les reivindicacions sindicals i les fan seves?

I la més bona, pel final: Quant funcionaris convergents aniran a la vaga?


En definitiva i a manera de resum, quants funcionaris hi ha entre tots els suTnormals de Catalunya?

Algú vol una Super-Assegurança, fills de puta?
SuperBoi és aquí per endinyar-vos-la...
Però tranquils funcionaris conservadors empipats, treballadors públics de dretes excitats, tranquils nois, tranquils...  SuperBoy ho arregla tot. Després que us hagin retallat pagues extres i altres bonus  podeu (em) estar orgullosos d'assemblar-vos (nos) a les races àries del nord d'Europa doncs, amb l'ASSEGURANÇA MÊDICA OBLIGATORIA (perpretada per lobby d'asseguradores privades) que ens encolomaran A TOTS a mig termini... us podreu(em) fotre tips de Visolgrip i si teniu (nim) mal de panxa, Omeprazol de regal en la segona recepta.

Neu jugant, neu...Estiguin bonets.

5 comentaris:

 1. Després de sentir parlar del cas de l'especímen aquell de PxC de Salt forçada a dimitir per estar casada, curiosament, amb un negre, ja no m'atreveixo a mostrar incredulitat envers la possibilitat que algú hagués estat tan subnormal de votant-los pensant-se que no farien això i més.
  Més val que ens anem preparant.

  ResponElimina
 2. ... us etivoqueu... CiU són els de casa... i ells sempre ens voldràn el be... la culpa és de madriT...
  (vol dir que no són 6 els canals públics?)

  ResponElimina
 3. Exacte, madona RaTeta. "I nosaltres no fem discursos de govern ni de partit, els fem en clau de país". Sí, país el nostre, casum...

  ResponElimina
 4. La sort que tindrà CiU és que si no hi ha esmorzar pel mig no crec que cap funcionari vagi a manifestar-se. Al capdavall és una extensió del pencar.

  ResponElimina
 5. Ja m'agradaria tenir al costat funcionàries com les que ens mostra!

  ResponElimina