28.11.11

El senyor gerent tem un maig de merda

Si odiats amics, sí...
Talment com una de les set plagues bíbliques...; potser com un rot profund d'allioli després d'una digestió pesada o..., si volen, com una llufa traïdora d'aquelles denses i ubiqües que no acaben mai d'aclarir i et condemnem a una asfixia lenta, aquest país torna a estar amenaçat per una nova visita (i ja van....) del cantant de capçalera del sector progre gafapastista patri, i de la gent guapa i convergent (very idiot people) nostrada.
Si Brus, si... ets una puta estrella.
Venga,... el següent...
Si senyors sí, el senyor gerent es refereix al Ferran Adrià dels pentagrames, al Jaume Barberà de l'autenticitat i rigor, a l'Steve Jobs del solfeig, al Cristiano Ronaldo del seny i de la integritat, al Josep Anglada de l'american way of life,... en definitiva al pesat del Brus Springsteen.

I sí, sí fills de puta, no n'hi prou en lamentar i vomitar fel a cada ocasió que apareix per aquí,... caldria que algú procurés alguna "flashmob" estil Gadaffi, perquè el fill de puta aquest no tornés més per aquí.

I no, no, malparits, l'òdit del senyor gerent no es deu totalment al rock i al folk mainstream que caga aquest personatge a cada disc, no (fins i tot el senyor gerent confessa que ha tingut algun moment de debilitat alguna vegada,... pocs però); l'òdit ve provocat per l'entorn, pel hype, pels famosos i pels periodistes que perden el cul seguint (llepant) tot el que fa aquest dropo de New Jersey, i sobretot per la tele 3, "la seva", que no perdrà ocasió de propagar el nom de l'espècimen en qüestió a qualsevol hora i qualsevol programa, com ha fet ja en anteriors ocasions, tot adoctrinant i limitant la nostra preuada anarquia musical.
Brus? Brus? por la B no me viene, no...Namás
maparece el puto Bruce de verdá, el de los Maiden

Muahahaha, muahahaahahaa......!

I bé sí, sí, mamonassos...,l'òdit del senyor gerent també ve provocat pel iaio aquest de samarreta màniga curta, pantalons texans i mocador llardós al coll i per tota la colla de cantautors rock que ens venen un concepte d'autenticitat, de rock madur, d'arrels profundes i sòlides, de trajectòria seria i respectable, d'independència artística (juas, juas, juas)...
Perquè sàpiguen tots vostès, analfabets musicals, que l'Springsteen de marres no és més que la punta d'un iceberg empolsinat en un  mar de personalitats i mites caducats i congelats que s'han d'anar rescalfant al microones cada any i mig.

Sí, malparits, sí, el senyor gerent els està parlant de genis com Lou Reed (que aquest 2011 ha cagat Lulú, amb el quartet dels BlackMen trashers de San Francisco -motiu per perpetrar un altre post d'òdit.-), Tom Waits (que només ha fet un disc en sa puta vida però que l'ha anat traient al mercat en gairebé 40 lliuraments consecutius des del 1973) i que fot les entrades als seus concerts a més de 100 euros el fill de puta (toma autenticitat!), Leonard Cohen (que algú l'ensenyi a cantar d'una puta vegada,... i li soni els mocs, cony!), Bono (alienat total,... té la barra d'estar en qualsevol cotarro solidari encara que no el convidin i el fill de puta gasta una mà de bitllets en electricitat a cada una de les seves mansions que ti cagues,...el molt cabró) o Bob Dylan ( que porta un cuento de divo a sobre que no vegin, malparit de merda que perd el cul per exhibir el puto Oscar que va guanyar, als seus concerts).

I aquest és el panorama musical que el grup Bildelberg ens depara. Cagum tot!.

Però si volen un final de post clar i concís, el senyor gerent els hi proporciona: la culpa és del Brus Springteen, per ser el més autèntic pesat de tots. Bé, d'ell i del Fuentes, clar.

Estiguin bonets.

Nota bene:
aquest escrit de merda ha estat inspirat per forces divines de l'ÒdiT al senyor gerent, mentre escoltava un poti-poti de: Misfits / Machine Head / Primus / Motorhead / VNV Nation / Kirlian Camera / Hank Williams III.

Si, ho sé, aquesta selecció denota un gust musical de merda. Però és el que hi ha... 

10 comentaris:

 1. Com m'agrada cada cop que un dels txitarel·los que anomena ve per aquí a fer el negoci. Veure com la gent passa de la il·lusió (oh, ve el tom waits, ja tinc les entrades) a la decepció (va sortir, no va dir ni hola i en una hora ja havia fotut el camp), és simplement impagable.
  De moment el premi a l'imbècil total se l'endú en Dylan, que pel que sembla va sortir i va tocar tot el concert DARRERA EL BATERIA, amb la qual cosa no se'l veia des del 93% dels llocs. Bravo agüelo !

  Muerte

  ResponElimina
 2. Bravo, mossènyer! No sap quantes vegades he de suportar els pesats de torn que s'indignen quan se m'acut "rajar" d'aquesta colla de fillsdemeuca...
  Nau ai fíl complít, zánkiu.

  ResponElimina
 3. Podria ser pitjor, Senyor Gerent. Us podrien convidar a un concert d'en Manel Fuentes versionant al Bruce Springstin.

  ResponElimina
 4. Jo d'això també en vaig parlar. Aquest cap de setmana ha passat un fenòmen semblant : diumenge s'havia de veure "si o si" un documental sobre Queen perquè ha estat premiat... "si o si", m'entenen? acagarlavia...

  ResponElimina
 5. Jo m'imagino a tots aquests homes de veu esgarrifosa fent una orgia sexual senil mentre a la xemeneia van cremant feixos de bitllets de 100 dòlarTs. Tites resseques, alcohol, dentadures podrides o semi-podrides... No sé, digui'm romàntica, però és el que m'evoquen.

  ResponElimina
 6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 7. Curiosament, avui mateix mossènyer enfrancis ha postejat això:

  http://envaintpolonia.blogspot.com/2011/11/bruce-sprinsgteen-confesaho-faig-per-la.html

  (al comentari anterior no havia enganxat bé l'enllaç, dispenseu)

  ResponElimina
 8. Dada pels que han estat des del dilluns al matí passant fred mentre feien cua: ENCAR QUEDEN MÉS DE 10.000 ENTRADES PER VENDRE!

  ResponElimina
 9. Com deia una cançó de Kangrena:

  "Ella no tiene la culpa de ser tan puta, la culpa la tienen los tontos que la pagan".

  Amén.

  ResponElimina
 10. Em sembla que, per fortuna meva, mai he sentit cap cançó del puto Tom Waits. Això sí, el Leonard Cohen m'agrada... jo el puto Bruce per mi com si vol venir i immolar-se a dalt de l'escenari. Ep, si ho ha de fer, que hi facin pujar el Funetes, 2 pàjarus d'un tiru! XD

  ResponElimina