21.8.11

El senyor gerent els descobreix l'origen de l'onada de calor



El folleteig generalitzat, tant de nacionals com dels putos guiris de Llorets, Salous i poblacions costeres similars (dedicades al turisme de sorra, alcohol i cardamenta) provoca aquests augments insospitats de temperatura. Literalment poden fer saltar els ploms, els semàfors i les papereres i, si s'apreta gaire més, fins i tot aparadors i altres peces de mobiliari urbà.



De la mateixa manera, els espants, sustos, i mal rollos derivats de l'apretada de cinturó de la nostra estimada Generalitat, han fet que el percentatge de llufes i pets involuntaris (causats per l'estrès i el pànic entre la població en general i, sobretot aquest agost, entre el col.lectiu de pobres oficials que reben -o rebien- el PIRMI) hagi experimentat un creixement desproporcionat, afectant no tant sols l'estabilitat del confort ambiental, sinó també la salubritat del aire.

Però no pateixin, fills de puta. Menys mal que sempre ens quedaran els beneïts festivals d'estiu per pijos repartits generòsament per tot el territori català gironí i sospitosament generosament promocionats a tothora per la Tele 3: Schubertiada, Jardins de Cap Roig, Perelada, GREC,.. .
El senyor gerent els confirma el que vostès sospitaven ja fa temps: aquests festivals pretenen ser una clara demostració davant el món que el català és un individu refinat i amb un gust per les arts fora de mida, que el nivell cultural del poble és elevat i que la sensibilitat artística és una prioritat entre els catalanets.
Sembla que gràcies a aquests festivals, freqüentats bàsicament per tietes, sogres, jasp i algunes mostres de quadres dirigents d'aquest teatre pais, (tots amb camisa de màniga llarga i pantalons llargs, amb la clenxa enrere, ben llepada), s'aixeca el nivell cultural de la societat quatribarrada postulant una cultureta monolítica en l'esdevenir de la raça catalana.
Id est, cultura de masses (estandarditzada, normalitzada, acceptada) amb un cert deix de florit i de ranci, a petites dosis i en escenaris enlluernadors, triats expressament per tal de crear la sensació als assistents, que, esforçant-se una mica més (o estafant una mica més), ells també poden pertànyer a aquest ambient durant tot l'any, no només durant el tastet d'estiu de rigor.

Mostra 100 % representativa de la societat culturalitzada catalana

Vaja,... que si vostès no vomiten amb el Tom Jones, el Julito Iglesias, el Bryan Ferry, la Luz Casal, el BB King i d'altres fòssils similarTs, segur que són públic ideal per nar a aquests festivals.

Bé, el senyor gerent ho deixa aquí per avui. El nostre amic es nota una flamarada incipient a l'entrecuix que segur que, després de socarrimar els calçotets i zones aledanyes, ajudarà al termòmetre a arribar d'una puta vegada als 40 º.

Estiguin bonets i vagin per l'ombra.

8 comentaris:

  1. Ep, que avui hi ha concert de Josmar a les festes de gràcia! Proposo trobada blogger a la barra.

    ResponElimina
  2. i jo, il·l·l·lús de mi, que pensava que parlaria de jamelgues....

    ResponElimina
  3. Escolti, doncs ahir escoltant el Tom Jones al telebrutícies no li hagués fet fàstic a anar-hi... pagant vostè, clar!.

    ResponElimina
  4. Em vaig perdre el concert de JOSMAR. Però el PACO PIL estava anunciat i, al final, no es va presentar.

    ResponElimina
  5. És molt graciós veure els preus dels concerts que ofereixen aquests festivals i després observar que molts dels artistes que hi participen actuen dies després a altres indrets amb entrades a preus normals, inclús gratuïtes. Paro clà, llavorTs no pots anà als teus amics i dí ca has astat a Paralada o Cap Rotx i ca ha sigut una vatllada ideal an un marc incumparabla, sats?

    ResponElimina
  6. M'ha semblat un bon text, però he de dir que la intro es estelar, magnífica explicació amb una base científica i lògica!

    ResponElimina
  7. Tom Jones, Julio Iglesias, Bryan Ferry, BB King encara viuen??? Luz Casal si que ho tinc clar per que cada vegada que diu que ha superat un càncer treu nou disc. Per desgràcia nostra!

    ResponElimina
  8. I ningú parla del calçotets del senyor gerent?, ni dels pectorals que marca?, ni una mínima menció al paquet? .... ni tant sols un xiste sobre les llufes?

    ResponElimina