31.5.11

El senyor gerent té la memòria dèbil (i la premsa no acompanya)

Shhhhh !!!
no molesteu als periodistes,
que els destorbarieu.
Volguts adictes a l'Odit,


El senyor gerent o té la memòria dèbil o s'ha imaginat moltes coses aquestes darreres setmanes,...aviam...

...oi que va haver-hi un terratrèmol al Japó fa un parell de mesos? oi que, l'endemà, tots els diaris i teles ens avisaven que s'acostava una amenaça nuclear catastròfica que ens acompanyaria fins a la fi del món? S'ho ha imaginat el senyor gerent? Va passar de veritat? Japó existeix?

...oi que, al nord d'Àfrica hi van haver-hi revoltes, atacs, assassinats, represàlies, i, com no, un pack d'ajuda occidental obligatòria en forma de prepotència bel·licosa? El senyor gerent ho ha somniat? Potser era una pel·lícula dels Hermanos Calatrava vista a altes hores de la matinada?


Apocalypse now?
No, gràcies. Ja la vaig veure fa temps
Ja ho veuen... oi que sembla que el senyor gerent repapieja força?. No hi ha una altra explicació, perquè sino, si tot això efectivament hagués succeït, la premsa, les teles, les ràdios (la meravellosa i omnipresent secta periodística en definitiva), haurien seguit informant-ne al populatxo en prime time... perquè bé que tenen un compromís informatiu amb la societat, oi que sí fills de puta?


...o potser van cremar tots els cartutxos en quatre o cinc portades grogues, sensacionalistes i maquetades a base de terror, una pinzellada de pànic, quatre gotes de sang-i-fetge, i uns polsims de la sempre efectiva fi de la vida coneguda en aquest puto món de merda?


Estiguin bonets.

9 comentaris:

  1. Vivim en un món 2.0, la gent no vols notícies de recorregut vols notícies de "gatillazo"... de les de si mañana te veo no me acuerdo... cada cop més novedoses per tapar la merda que hi ha en el propi país... i per cert, ha vist com tot i lo de Japó i el Nord d'Àfrica res canvia...

    ResponElimina
  2. M'hi jugo vint duros a que això dels cogombres té a veure amb la radioactivitat japonesa!
    Absurd? No! És que he fet un curset de redactor de notícies a Telahinco, vull dir, Telecinco.

    I ara és temps d'acampades mestre, la resta de la humanitat que es foti.

    ResponElimina
  3. I voleu dir que això de les acampades, sra. Llesca, no té res a veure també amb la radiació de Japó? o amb els cogombres?

    ResponElimina
  4. S'ha oblidat que la benzina havia de baixar molt i molt perque van matar al barbas malo... ha baixat a 1€/litre oi? fillsdeputa...

    ResponElimina
  5. El món està pUdriT. Per això jo només miro pelis de Disney, de les antigues es clar. I senyor Gerent, cada vegada us noto més rondinaire. Deu ser cosa de l'edat. Esteu passant la crisi dels quaranta? jo tinc remeis per això. Bé, només són idees...

    ResponElimina
  6. I si no fos per les tonyines del mossos ja haurien oblidat les acampades!.

    ResponElimina
  7. El que ha de fer vosté és reciclar el paper en lloc de guardar els diaris vells al passadís. Així no es trobará aquestes contradiccions.

    I no provi de desviar l'atenció dels cogombres, que ho estan petant (especialment els culs dels alemanys)

    ResponElimina
  8. El comentari de molon labe és el que té més raó... només busquem l'ara mateix, no cal seguir res.

    ResponElimina
  9. El que jo no sé és si la gent ho vol o si els mitjans t'ho encolomen... crec que aquest és el dilema.

    ResponElimina