5.12.09

El senyor gerent no ho acaba d’entendre

.
Segurament, si viuen pel rodal de la puta gran Barcelona, més concretament a les seves barriades o al cony de cinturó industrial tant nostrat, hauran vist en places, descampats, i similars, grupets sospitosos de iaios (en primera instància, després s’hi ha afegit parats, i quillos joves) amb un paquetet amb nansa a la mà.

En aquest paquetet, hi ha una gàbia amb un canari marejat.

(dos minuts per què reflexionin al respecte i es facin a la idea)

Aquesta activitat és un hobby, és un crim contra l’animal o és una quedada?, perquè portar amunt i avall el puto canari, tancat amb una protecció de roba perquè no vegi res, deu ser allò que en diuen, un “mal viatge” per la bestiola.

D’altra banda, el tema de la puta funda. Tot un monument al mal gust.
N’hi ha de discretes, però n’hi ha de banderes espanyoles, escuts del Betis, i fins i tot, amb el puto toro de raça…. (llavors, el canari no és més que una excusa per poder passejar els colors de la pàtria, sigui quina sigui?).

Després arribem al moment, en que l’amo, ja fart de patejar pel carrer, es troba amb els seus col·legues de hobby, i el que fan es obrir el toldo de la gàbia i posar el canari al sol, mentre ells es foten la cerveseta, el pitillo, i la fan petar. El senyor gerent. s'ho poden ben creure, ha arribat a veure canaris a la gàbia, i aquesta penjada de les branques dels arbres (surrealisme total, vamos, una oda a la llibertat engabiada, digne de ser tema de tesis doctoral)

A més, i gran motiu de preocupació, si primer eren iaios que es devien avorrir a casa, ara ja són xandaleros joves, (quillos, canis, rapats, bakalas...) que tenen canari i cotxe tunejat (o amoto artesanal feta de troços). I mentre cuiden l’animal i es preocupen pel cotxe, fan fotent escopinades i gargalls i llencen la merda que no volen per a ells a terra.

Ells, vells - parats - quillos, ho deuen trobar normal. El senyor gerent no gaire. I vostès?

Estiguin bonets.

5 comentaris:

  1. Com que aquestes reunions es fan als parcs, em sembla que és una "velada" amenaça cap els ocells que se'ls hi caguen al damunt de les seves boines (als iaios) o als seus cotxes (els killos).

    ResponElimina
  2. A girona al barri del costat d on visc jo tambe ho fan...

    pero fumen porros i son clarament putos marginals


    ah ! i no porten la maleta que comentes sino directament la gàbia....



    EL SENYOR GERENT : consequències de la globalització

    ResponElimina
  3. Quan jo vivia a La Marina de Sants (aka Zona Franca) era habitual veure nois killos amb els pardalets engabiats. He d'aclarir que la majoria d'aquests killos no eren delinqüents, així que aquesta activitat la deuen d'associar a un amor moderat per l'ornitologia.

    Val a dir que a 10 minuts de cotxe podien vore la reserva d'aus del Delta del Llobregat, però crec que no estan gaire informats sobre aquest tema.

    ResponElimina
  4. Perdonin que vingui de l'hort però... algú m'ho pot explicar? Tot això és nou per mi. I de veritat que encara no he entès perquè cony volen un pardal engabiat de passeig.

    ResponElimina
  5. No se com he acabat aquí, en tot cas se molt bé que hi ha sota les gàbies (a part de les cagarades del periquito en qüestió) i és droga. Sóc de la fabulosa àrea quillo-metropolitana del Vallès i l'hi ben asseguro que és així.

    ResponElimina