3.9.09

El senyor gerent té la Grip A



Si, si... la grip Aneu a la puta merda...POLÍTICS, PERIODISTES I INDUSTRIA FARMACÈUTICA

De fet, tot ha començat aquest matí, en un moment a mig quadrar inventari i abans d'amagar els passaports dels il.legals del taller, que el senyor gerent ha vist aquest videiu al yutube i ha caigut de cul.

Mirin, mirin... són 10 minuts de vergonya ...




De fet, són minuts de vergonya per a:

- polítics... queden com el que són: aprofitats, egoistes, els més insol.lidaris de tota la trepa. Són els que per un cantó prometen i per l'altra paren la mà.


- industria farmacèutica... queden com el que són: aprofitats, i criminals per "la premeditació i l'alevosia". Segurament inspirats en Austwitch i altres camps de la mort.


- periodistes...El País, El Mundo, El Periódico, ABC, Cope, SER, TVE, Cuatro, TV3,... sigui quina sigui l'emisora o la capçalera, queden com el que són: la veu dels amos. Tots diuen el mateix, malgrat les "diferències" que els separen.

En tot cas, mirin de no enganxar la grip Aneu a cascar-la i estiguin bonets.
Bona nit.


4 comentaris:

  1. Si és cert que al japó un parell de nanos van quedar paral·lítics per culpa de la vacuna vol dir que l'ATS (perdó, ara s'ha de dir auxiliar) tenia molta mala llet. Aviat ens tocarà injectar-nos aquesta merda per pebrots. La sort és que l'hauran provat abans amb els cossos de seguretat.

    ResponElimina
  2. Aquest vídeo li dóna la raó a un professor meu de microbiologia: "Deixeu-vos de conspiranoies, no cal que les farmacèutiques dissenyin nous virus en un laboratori. Per a seguir amb el negoci a la indústria farmacèutica només li cal accedir a bons titulars de premsa"

    ResponElimina
  3. Modgi, té vostè raó.
    Uns dels primers de prendre la "medecina" sembla ser que seran els polis. Esperem que sobrin dosis per poder-les donar a jutges, militars i capellans.

    Sr. Josep, molt agut el seu professor. Encara dona classes a la Universitat?

    Estiguin bonets.

    ResponElimina
  4. Doncs sí: agrònoms a UPC Castelldefels i ambientals UNED Sant Boi.

    ResponElimina