28.8.09

El senyor gerent al·lucina moniatos amb la manera de conduir de la gent.


El senyor gerent es refereix a que, a banda dels dropos que infringeixen les normes de circulació de forma activa i premeditada (excessos de velocitat, trepitjar línies continues per avançaments, anar beguts...), els quals, tot sigui dir, els haurien de fotre a la presó amb punts o sense) hi ha molta altra gent que condueixen amb el cul i, el que és més preocupant, ho fan convençuts de que no fan res de dolent i que la culpa és dels altres.

El senyor gerent es refereix a aquell vellet dels pebrots que agafa la rotonda pel carril del mig, i surt d’ella sense mirar si hi ha algú altre ocupant el carril de la dreta, o la xona que aprofita per retocar-se el maquillatge dels llavis, amb el cotxe en marxa, i va d’un cantó a l’altre del carril. O els cabronassos que responen al mòbil (que no es pot parar el puto telèfon o que?) o que juguen amb el puto Tom-Tom i redueixen la velocitat de cop i s’obliden dels retrovisors, o els desgraciats que van a 78 km/h, i el senyor gerent que, a darrera, va a 80 km/h, i necessita avançar-lo, però quant ho fa, el puto crack accelera fins als 80 km/h, deixant-lo amb el cul a l’aire, i els cabritos que van pel carril del mig de l’autopista, peti qui peti...

I és que hi ha tant de fill de puta suelto. No ens oblidem les ovelles negres que pertanyen al sector dels professionals del volant
( si bé, d’acord,...només alguns)....
Collons, qui no s’ha trobat aquells camió que es fot a circular pel carril de l’esquerra en plena pujada, per fer un avançament a un altre camió, avançament que dura un quart d’hora. I els repartidors que van fent carreres amb la furgoneta ( si bé, d’acord,...només alguns repartidors) i que tant els hi fot tot, perquè total, la furgo no és seva (us heu fixat com estan la majoria d’aquestes furgonetes?)... i els taxistes? (si bé, d’acord.... alguns taxistes), aquells que paren a recollir o deixar el client, al mig del carrer, ole sus huevos.... no, no hi cap bado ni cap zona de càrrega/descàrrega o cap xamfrà només 5 metros més amunt, no.... que ha de parar allà mateix el desgraciat.

Cagum tot....i quant el senyor gerent ja s’ha trobat tota aquesta purrialla de gentussa, després, .... ah després.... apareix el quillaco de torn amb el XUMBA-XUMBA.....que es pica a la mínima. Així es tunegessin també el cervell!!!.

I quant ja estàs a punt d’arribar a casa, brrrrrrrrrr, la puta vespinillu o la moto fardona que va fotent zigzag entre els cotxes i et fot un cop al retrovisor.

La mare que els va parir...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada