14.3.17

El senyor gerent cau de cul a terra de la risa


Benvolguts fills de la gran puta,

Vivim inmersos en un món de grisos, mitges tintes, veritats no absolutes, i mentides piadoses; un món on, per exemple, tothom és "presumpte" fins que, al cap de 10 anys, el cony de Justicia Escanyola, no dictamina culpabilitat; un món on les portades dels diaris, per sorprenents, inesperades o impensables, ja no impacten ni tan sols fan encongir una mica el trau del cul.
En definitiva, un món on la realitat és dubtosa i la veritat s'escapoleix cames ajudeu-me per darrera el teló... tot això sembla ser que rep el nom de  (tatxan, tatxan!!!!)  P O S V E R I T A T.

No s'han trobat mai però, que la vacuna de tansemenfotisme que ens coloquen a tots, a vegades caduca abans d'hora? I llavors, de tant en tant, llegeixen quelcom que els fa refulgir aquell esperit crític que antany enlluernava a la seva minsa parroquia de xumatites i llepafigues?,... que els desperta aquella vergonya aliena que els fa a tots vostès una mica més humans?

El senyor gerent, amatent lector de la premsa diaria (sempre que la trobi abandonada a la taula del dentista, o de la perruqueria de final felis) avui ha topat amb un grapat de lletres al diari, la composició de les quals en forma de noticia li ha provocat tal riallada que ha caigut de cul a terra i de poc ha anat que no es fissura quatre costelles i l'os de la cua de retruc.

Tot plegat, en relació al nomenament del nou director de la teletres, la seva, el periodista Sanchís:


É Digno d'admiráh!!!!

(Poden llegir-ho vostès mateixos aquí)


Al senyor gerent l'interessa destacar per a tots vostès, colla d'arreplegats, aquesta frase en concret:

""És una persona amb antecedents de sectarisme", ha alertat el portaveu de CSQP, Joan Coscubiela".

Perdonin, però el senyor gerent insisteix:

""És una persona amb antecedents de sectarisme", ha alertat el portaveu de CSQP, Joan Coscubiela".


Vale? Si? Doncs ara, no facin com el senyor gerent que, per no agafar-se al taburet, s'ha fotut de cap rient a cor que vols davant l'afirmació del sagaç, sempre magnífic i poc valorat Joan Coscubiela, el senyor NO SECTARISTA de Catalunya.

Menys mal que el senyor gerent va poder controlar els esfínters que si no fins i tot s'hi hauria cagat amb l'eloquència postveritat tan poc demagògica d'aquest paio.



HA HA HA HA HA !!!!
MUA HA HA HA HA !!!!

Estiguin bonets i si us plau, facin ioga si volen, però segueixin rient una estona més amb el senyor gerent. El Coscu s'ho ben val... no troben?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada