12.6.14

El senyor gerent ofereix una solució al socialisme català

Socialistus, socialistas... volguts fills de puta,

Eixugueu les llàgrimes dels vostres ulls tristos. Atureu el vostre plany luctuós. Traieu ànims d'on sigui perquè la vostra travessa del desert és a punt de finalitzar...Sursum corda podrits.

El senyor gerent, de manera totalment altruista i, com sempre, recolzant totes les persones amb minusvalideses i/o patologies, els ofereix la solució a la endèmica pobresa d'esperit del progressisme d'esquerres català, al vergonyant i cadavèric lideratge del socialisme a Catalunya i al seu polièdric, poliforme, multiculti i en definitiva, polipolles projecte polític.

Socialistus, socialistas...
Només un home us pot treure d'aquest sidral... un home forjat per les circumstàncies, polit per les adversitats, crescut davant la injustícia. Un home que posa a la família davant de tot. Que no dubta en trepitjar fort, encara que democràticament. Un home que fa dels mitjans de comunicació el seu ecosistema natural. Un gestor rapaç i estricte amb les finances públiques. Un home devot de l'ordre públic i l'estabilitat que talla d'arrel qualsevol moguda rasta-kumbaià. Un home, en definitiva, de barri, de carrer; que sap crear un fort esprit de corps, que va mutar un ajuntament en un Fort Knox.

Estiguin bonets i respirin fondu...

1 comentari:

  1. No m'ha decebut pas la seva tria !
    Conforme anava llegint he passat d'una silueta fosca en un tunel lluminos a una silueta somrient en un tunel fosc... i la fesomia del monstre de les consergeries paleontologiques anava apareixent.. llarga vida al bustus al psc ! a veure si els arrossega tots a sota la via !

    Dr. Muerte

    ResponElimina