27.3.13

El senyor gerent és un animal de primera

Benvolguda colla odiada,

L'altra dia el senyor gerent es va endinsar a la Catalunya profunda sense cap altre ànim que el de simple "turisteig" i el de treure's la pols urbanita de sobre.


Una de les coses que el va sobtar, a banda de constatar lu petit que és aquest pais, fou que per les terres de la Segarra, al avançar als abundants camions de transport animal, un reduït nombre d'ells, portaven acondicionadors d'aire a les gàbies (bé,... només un puto ventilador). Si funcionaven o no, el senyor gerent no ho sap, però que aquells porcs en concret podien gaudir de tecnologia pseudo-inverter en els moments finals de la seva vida, és un fet. Altres éssers vivents amb menys sort, durant els darrers instants de la seva vida, només poden veure una ordre de deshauci a la mà d'algun dels membres dels nombrosos cossos policials que infecten el territori, mentre esberla la porta del domicili.

Així les coses, i tornant a la carretera, el ramalaso filosòfic-ètic-contestatari va entel·lar la ment del senyor gerent i aquesta va començar a divagar... Al cap li venien tots aquells conscienciats que, des d'una vivenda pròpia, amb un lloc de treball estable, i amb targetes de crèdit i dèbit a la butxaca, s'indignen per l'abandonament de gossos a les ciutats, o pel suposat crim que suposa l'atropellament de mascotes domèstiques als carrers (crim? sisplau....el senyor gerent està segur que es tracta de suicidis voluntaris).
En definitiva, per què aquests quatre fills de puta protesten pel benestar de gossos, gatets i canaris piulaires quan hi ha milers de caps de bestiar que pateixen cada dia en granges, explotacions agrícoles i transports de tercera regional? Calla, quels hi queda lluny i no es volen embrutar l'Audi...

(el senyor gerent ja els ha advertit que divagaba, i tota divagació, fills de puta, és demagògia barata)
Extrapolat a la fenomenologia humana: per què preocupar-se de milers de negrets que es moren cada dia de tifus i de desgràcies, si ja elevem a "preocupació oficial nostrada" les morts a la carretera cada cap de setmana?

Valors? Dignitat?... lo siento, por la p no me viene nada, oiga...
Estiguin bonets.

1 comentari:

  1. Tot això que m'estalvio al no pensar en altri a no ser que sigui per pensar com escurçar-li la vida...

    Dr. Muerte

    ResponElimina