21.9.11

El senyor gerent fa pudor de FLIT

Odiosos, odioses,
si aquest matí han deambulat per la zona vallesana i aledaños, i han alçat la vista cap al cel abans de les 11 del matí, hauran vist, sense cap mena de dubte, la multitud i profusió d'esteles d'avió que solcaven tot el cel.


Esteles que cridaven l'atenció per la seva llargada i per la seva tossuderia a no esvair-se
. Que maques oi? Sobretot pels que, com el senyor gerent, tenien la sort d'estar a quarts de vuit del matí parats en un puto embús de trànsit, tot escoltant la loquacitat i ganes de protagonisme dels llegidors de teletips i portades de diaris de les ràdios*

Doncs JA! i una merda! Les delicades esteles dels avions que pentinen el cel.... i una merda home!!!

Han de saber vostès, benvolguda audiència, que gràcies a un grup d'acadèmics del més alt nivell, científics i especialistes valerosos, que desafien al poder i que utilitzen la Ret per traslladar les seves descobertes a la resta de la humanitat, sabem que el cony de fumet blanc que deixen els avions al seu pas no és més una operació encoberta dels poders ocults que governen el món, amb l'únic objectiu d'ensulfatar, de fumigar, de controlar en definitiva, el lliure albiri humà.

Ja tenen el paper de plata a punt?

Així, gràcies a aquests dignes prohoms de la sapiència i del mètode científic sabem que entre les fites per aconseguir amb aquestes fumeroles anomenades tècnicament CHEMTRAILS s'hi compten experiments de terrorisme molecular amb microplasma (sic), contaminació de l'aigua potable amb bari, o fins i tot, un programa de control de la troposfera i del clima del planeta, per no parlar d'efectes immediats en situacions bèl·liques (per efectes immediats han d'entendre que la palmi déu i sa mare entre els dolents).

Malgrat tot,... ...  ... costa d'empassar tot plegat, oi?

No pateixin deixebles descreguts de Sant Tomàs. Com sempre el senyor gerent recorre a la digníssima professió periodística. Aquí tenen: el testimoni valuós dels periodistes d'aquest pais; el retrat precís i concret de la realitat, la informació fidedigna en estat pur, la utilització de fonts pertinents, la contrastació de la noticia...


Però si surt a la tela serà que és veritat oi, fill de putes?
Quin troç de notícia, eh nanos?



Boeing amb complement ACME per
fer creps
Psst!
Acostint-se. Entre vostès i el senyor gerent a cau d'orella:
Collons, que bé que aniria que la Generalitat es gastés un quants calers amb un avionot d'aquests, i fotés unes quantes voltes de la Franja de Ponent, enllà. Ah, cony,...espero en candaletes el 2014. Estiguin bonets.

Inventari: allà vostès..., alguns compleixen bé la feina

* El senyor gerent els informa que a can Fuentes i a can Basté, ara s'ha posat de moda competir per recitar els hashtag  del dia, del tuiter dels collons. La gracieta és que es repeteixen com lloros en cinc minuts de diferència.. foten un ridícul del copon els fills de puta, a banda de pensar que si RAC1 ho permet, allà ells, doncs es tracta d'una empresa privada, però el botxorno plou sobre CaCalunya Ràdioooo.

4 comentaris:

  1. Molt gran ha,ha: «No pateixin deixebles descreguts de Sant Tomàs.»: Estigui tranquil que no patirem.

    De totes maneres té més credibilitat científica el pobre Tomàs que no pas el gos-flauta de la tele ─Sempre i quan es tracti de proferir conjectures inversemblants d'una forma sistemàtica, és clar.
    Salut i bona feina!

    ResponElimina
  2. Haurien de convidar a la discussió al nebot de l'Arumi, que és proto-enginyer aeronàutic (sic) i segur que té moltes coses a dir sobre el tema.
    A banda d'això tots aquests mamarratxos pseudo-pseudo-pseudo-científics del vídeo haurien de morir d'alguna manera lenta, dolorosa i per televisió en prime-time ja que a la majoria (com al bÓ del Mitoa Edjang Campos) només els interessa sortir als mitjans el màxim possible.
    Que el periodisme està podrit no en tinc cap dubte, sobretot quan gentussa com la que tots coneixem té el poder de dir el que li roti per antena. Ara, quan fem barreja de periodisme i ciència aleshores ja tenim el mix ideal perquè servidor comenci a preparar infusions d'arsènic.

    Molt aviat un nou post sobre "l'Elit de la ciència i el coneixement" al seu blog taxidèrmic preferit...

    ResponElimina
  3. Miri, ha tocat un tema que m'irrita considerablement. Conec a un que està convençut de la conspiració dels putos chemtrails, i cada cop que el veig li fotria una mà d'hòsties. No ho faig perquè és pare de familia i a mi no m'agrada humiliar a la gent...
    No descarto treure'm el permís per dur avionetes i emular una vegada rere una altra la famosa escena de "Con la muerte en los talones". Només de pensar-ho em poso verra.

    ResponElimina
  4. Coi, doncs demà igual en comptes d'aixecar-me aviat per aixecar aquest puto país m'acosto a Òdena i els llogo una avioneta d'ensulfatar. De fet els de l'11-S ja van ensenyar que no cal saber aterrar-los després :D

    ResponElimina