6.7.11

El senyor gerent, com a bon blugueru, practica l'onanisme

Diguin-ne onanisme, hedonisme, fins i tot egolatria o, si ho prefereixen, diguin-ne mirar-se massa el melic.

El que és cert, i no li negaran pas vostès al senyor gerent, és que un dels vicis recurrents (i que crea un alt grau d'addicció als bluguerus) és el de consultar 1.000 vegades al dia el servei d'estadístiques del bloc, per veure si falta gaire per tal que El Terrat, Gestmusic, o Endemol truquin a casa per convidar-te a unir-se al seu equip de negres guionistes, prometen-te un joc d'ulleres de pasta negra i un compte de tuiter, com a única recompensa.

De fet, el tema de les estadístiques segueix un procés, com si fos una epidèmia gripal:

Primer et mires les estadístiques del teu misèrrim racó virtual perquè vols estar preparat per l'èxit immediat (que segur que et busca a tu i no al milió i mig de gafapastites fills de puta que també tenen un bloc amb continguts molt culs cools).

Una....dues.....trezzz....zzzz...zzzz
Així, el que més t'interessa de tota la informació del teu servei d'estadístiques és la gràfica que t'acumula les visites  i que, t'acompanya a tot hora durant els primers dies, mentre et devores les ungles amb els ulls injectats en sang a les 04:00 AM, tot esperant que passi de 4 a 5 visites (4 de les quals són les teves pròpies perquè no tens IP fix i no pots auto-eliminar-te). Aquest indicador, poc a poc, molt poc a poc, i gràcies a alguna arrojada d'OdiT ben trobada que ha circulat fugaçment  fent una mica de soroll, té alguna mínima erecció un parell de dies al mes.


Després, quan ja estàs saturat de saber quanta gent et segueix cada dia (bàsicament perquè el marcador només es dispara quan publiques quelcom i els dos o tres dies posteriors), intentes investigar quí collons et dedica cinc minuts del seu temps. Penses que deu de ser algún malparit amb molt poc criteri o algun penjat com tu. És per això que comences analitzar el trànsit i les procedències de les visites al teu ciberpou de merda.
Dues,... dues visites en un més. Wauuuu !!
En aquest punt, comences a detectar que el tio raro que et deixa comentaris de tant en tant, sempre ve de la mateixa url, i per tant hi cliques a sobre i....tatxaann....acabes de descobrir que el penjat aquest també té un racó electrònic on aboca les seves misèries i que escriu (merda amunt, merda avall),  paranoies similars a les teves.

Més tard, quan ja tens detectada una esfera de coneguts virtuals més o menys estables (l'esfera... no els coneguts, alguns més inestables que l'einsteni), t'interesses també per les visites anònimes, o per com et busquen a Guguel o a la resta de cercadors, o per quin cony d'extrany rebot casual t'ha entrat al bloc una visita de Corea del Sud, o veus un log d'una pàgina del teu bloc traduïda a l'àrab... I vas passant l'estona i els dies així, fins que et canses i estàs una temporada que tant et foten els números, i que tant et fot si et visita algú, perquè ja en tens prou en veure comentaris dels quatre habituals del teu cercle al bloc. Llavors l'esfera necessita un adjectiu: endogàmica

Quí és el fill de puta de l'Odisfera, eh?, quí? quí?... el negre?
Aquesta darrera etapa esdevé, al menys en el cas del senyor gerent, quan el bluguera ja té una certa història de posts al seu darrera i té una mínima presència a la blogosfera. Ja s'ha fet un espai en el món dels bits, s'ha dotat d'una personalitat virtual diferenciada, disposa d'una bateria de continguts i temes amb els que pot preveure i calcular l'abast de cada arrojada i les reaccions que pot causar, o adquireix la suficient habilitat en detectar determinats temes de l'actualitat de merda (dia sí, dia també), i fer-ne una hàbil i demagògica arrojada.

I, en fi senyors, què els ha de dir el senyor gerent que vostès no coneixin pas?

Ara però... ara que no ens escolta ningú...el senyor gerent els vol confessar que l'altra dia es va tornar a mirar les estadístiques. I.. collons; encara li tremolen les cames. No, no pas per l'èxit aclaparador, ni pel desbordament de visites, ni molt menys per tenir una saturació crònica de comentaris en cada post, no...no...

Per puta casualitat, el senyor gerent va anar a mirar l'apartat que rastreja les paraules clau per les quals t'han trobat a la Ret; és a dir, els termes amb els que la gent creu que pot trobar el que està cercant.

Ho han comprovat vostès? El seu servei d'estadístiques de merda els hi dona aquesta opció? Facin-ho...
El senyor gerent hi ha trobat:

  • termes normals: totes les combinacions que es puguin fer amb "senyor" "gerent" i "el": el senyor gerent, el gerent, gerent, el gerent, senyor gerent,...


  • termes no tant normals: inclouen errors de tecleig, faltes ortogràfiques, abreviacions: siñor geret, gerrent, sr.gerent, el senyor gernet, etc...


  • termes amb alguna relació: surfzone, el dia de la teta, odi, odisfera i altres termes que segurament vostès també trobaran en les seves estadístiques...


  • i finalment el termes inquietants: per exemple, fills de puta d'hisenda (contundent, però el senyor gerent s'hi reconeix), què és la pols, (cerca filosòfica o directament mongòlica, vagin a saber...) i tatxan!!!!!....NOIS PELANT-SE-LA  (ñ¨{##gr%& la mare quem va parir !!!!!).


Mirin, mirin les seves estadístiques i expliquin què hi troben,  si no es trenquen abans coll i barres caient de cul a terra.

Estiguin bonets.




11 comentaris:

  1. Miri li recomano un post de la iaia sobre el tema, brutal... i miri el tenir poques visites et permet dir el 80% dels visitants del meu blog són de Malàisia, amb un parell de collons... (directament per suicidar-se)

    ResponElimina
  2. I si busquen "follar amb una iaia", ja veus que el país no sortirà mai d'aquesta crisi.

    ResponElimina
  3. Sempre he volgut conèixer el subnormal que va trobar el meu blog cercant al google "ewok menopausico". Si jo encara estic en edat fèrtil!

    ResponElimina
  4. El que em preocupa és que el 50% del meu trànsit sigui la República Polpular Xina ???¿¿¿

    ResponElimina
  5. Ho sento, autocita obligada. Aquí.

    Quant a termes inquietants, em produeix certa inquietud que el vuitè en el meu rànquing sigui aquest (sí, tot sencer, i que, per cert, va donar lloc a l'autocita anterior):

    - hola! m'ha agradat molt el teu blog, el trobo molt interessant, i sobretot m'ha cridat l'atenció especialment aquest post, jeje bé, desitjo que també t'agradi el meu. una abraçada :)

    I a partir d'aquí:

    - espartac peran gai
    - acudits de cargols a la llauna
    - cancion madrid podrit as caga sota el llit
    - como vestir el nen per castanyada
    - lo puto ruben que es foti les tres bessones pel cul!!!

    ResponElimina
  6. I pensar que el meu blog tenia l'aspiració de ser una plataforma per a la meua brillant carrera de guionista.

    Sí, he fracassat estrepitosament. Com en tot el que faig.

    ResponElimina
  7. Senyor meu, sàpiga que ha aconseguit arrencar-me una "carcadjada" en veu alta, cosa que no passava des de 1985. Enhorabona.
    Les paraules amb les que la gent em troba són normaletes: blog, blogger, narco, muerte, intestins, mutilar...
    I si mirem a través de quines webs hi arriba la gent es fa palesa l'endogàmia malaltissa de la odisfera. Res de nou sota el sol.

    ResponElimina
  8. Una de les meves i que m'agrada especialment és "gatillasso".
    Realment trobo encantador que la gent busqui aquestes coses; em fa sentir menys desviada.

    ResponElimina
  9. Collons, ara ho hauré d'anar a mirar... d'això... on es mira, exactament.

    Per cert, m'ha fet molta rissa que entre els termes de rebot cap a can Gerent hi surti el meu trist nick.

    On té els nois pelant-se-la. Vull fer una comprobació per veure si després de 20 anys fent-ho, ho estic fent correctament o no...

    I ja per acabar, ha oblidat mencionar que després de l'onada letal del 2.0, ara el més cool és tornar enrere, cap a l'1.5, 1.0 i fins als coloms missatgers, que al Josep em sembla que li agraden molt (un cop has rebut el missatge, l'ocell pot acabar a la cassola).

    ResponElimina
  10. No solc visitar-ho, però m'ha agradat comprovar que, entre les xorrades habituals, en el meu hi posava "llàstima que sigui una puta" i "ressaca". Entenc que l'univers s'acaba d'equilibrar.

    ResponElimina
  11. Un dels buscadors ha descobert un dels teus vicis amagats, solitaris i reiteratius... fotre a l'Agència Tributaria!

    ResponElimina