6.6.11

El senyor gerent, com tots vostès, tocat per la mà de Déu...

...Igual, igualet que aquesta colla:


President del Parlament d'aquest tros de món: 

130.000 € 


Vicepresident del mateix parlament: 

99.700 i pico € 


President d'aquest tros de món: 

144.000 € 


Consellers de qualsevol cosa: 

108.500 € 


Secretaris generals de tant és què: 

84.000 € 


Directors Generals de tot i res: 

80.000 € 

La mà de Déu (després de trobar-se a un
que es va rebotar)

... i igual que aquest altres mindundis:

Diputat pel·lat: 40.000 €  + 21.600 € (mínim per despeses de viatge)
Diputat portaveu: 39.000 € + 39.400 €  + 21.600 € (mínim per despeses de viatge)
Diputat president grup parlamentari: 37.000 € + 43.460 € + 21.600 € (mínim per despeses de viatge)


(El senyor gerent no ha pogut accedir als sous vitalicis dels alts càrrecs perquè no ha trobat la informació al lloc web del Parlament, però de sous vitalicis, d'haver-los, haylos.  Totes les dades de sous, són quantitats anuals i en brut)


Ja ho veuen. Tocats tots per la mà de Déu, ... però en el cas del senyor gerent, Déu (el molt fill de puta) en la seva infinita glòria, ha apretat tant que ha deixat al senyor gerent tocat i enfonsat...No sé si a vostès els ha passat igual però cuidin-se les espatlles.

Tranquil nano, que tens
ajudes estatals per
una samarreta nova.
I és que aquest Déu dels collons, altrament anomenat Hisenda, ha aprofitat la Setmana Santa per fer el miracle dels pans i els peixos a casa del gerent. I pam!!! també li ha arribat la factura multiplicada: tants crios has tingut l'any passat, tantes ajudes rebudes, fill de puta, tants euros que deus al sistema. I per postres, el govern dels millors (si, sí, els que cobren això d'aquí a dalt), es dediquen a retallar tot el que se'ls posi per davant...

Ja ho saben,... els nens són molt macos però les ajudes del(s) Govern(s) les carrega el diable. Te l'ensenyen, te la donen, i al final, te l'endinyen.

En una altra vida, el senyor gerent es fotrà un nus a la punta de la tita, que tampoc està tant malament... o s'apuntarà a les classes particulars del senyor Llufa,... total....
Tots vostès estan avisats, viciosos del follar !!.

Estiguin bonets.


Inventari: (segons documentació penjada al Parlament, i a la Xeneralitat l'1 de juny de 2011 i que fa referència a dades del 2010)

8 comentaris:

  1. I ara només caldria que miressis els sous d'alguns 'funcionaris' llepa-sangs. L'equip de gerència de la UPC (menys de 10 càrrecs) costa, en salaris només, un milió tres-cents mil a l'any.

    ResponElimina
  2. Calli, calli, que aquí a l'Ajuntafems està començant a venir gent que ha perdut la cadira a d'altres Ajuntafems, Gene o Dipu i evidentment volen tornar al seu lloc de funcionari però amb una pujada de sou (que han consolidat gràcies al seu càrrec de confiança) que jo hauré de comprar calçotets als encants de les Glòries!.

    ResponElimina
  3. Que avorrits, jo cada mes tinc un sou diferent. Generalment, cada mes és més baix que l'anterior i no m'he concedir augment de sou de moment. Sóc una jefa de merda.

    ResponElimina
  4. Cada cop que llegeixo això, la flamarada d'odi envers aquesta gentussa és tal que no tinc prou insults per crear-ne un equivalent verbal.
    M'haureu de disculpar, mossènyer.

    ResponElimina
  5. i on està el problema? que potser són sous massa alts? jo és que ja he perdut el nord en tema números des de fa anys... com que a mi em paguen en vísceres...

    ResponElimina
  6. Amb sous com aquests qui necessita ajudes per nens?

    ResponElimina
  7. Val a dir que aquests sous poden semblar alts però almenys ets ben visible vull dir que els insults van cap a tu (penso en el president i els consellers, els altres és un regal). Però encara hi ha més sous a l'ombra que són més alts i més vergonyants. Això ho arreglaré jo el dia que sigui president del món i eradiqui el funcionariat. Si puc amb algun mètode de tortura pel mig.

    ResponElimina
  8. Ep, val a dir que la retallada d'ajudes per nens, critters i altres criatures que embruten les cases no serà retroactiva... pulutant, vol dir que encara estarem uns anys anar xuclant del pot comú!

    Per cert, a mi m'ha sortit la declaració a cobrar. A cobrar molt (no tant com els nostres insignes càrrecs electes [ara entenc per què tots volen arribar a la poltrona: no és per governar, és per sucar] però no em puc queixar).

    ResponElimina