19.2.11

El senyor gerent contra la censura, el caciquisme i la caspa



Acció Cultural del País Valencià (ACPV) demana a tothom que posi la seva web o blog en negre i que ho avisi al correu sensesenyal@acpv.cat




Primer. Aquesta campanya de persecució contra Acció Cultural és obra del Molt Honorable Senyor Francisco Camps, president de la Generalitat Valenciana.

Segon. Aquesta persecució contra Acció Cultural per part del Sr. Francisco Camps va contra l’esperit de tota la normativa europea.

Tercer. El Sr. Francico Camps ha modificat arbitràriament i expressament la legislació valenciana per a poder forçar al tancament de TV3.

Quart. El Sr. Francisco Camps sap que sí que ha existit la reciprocitat de TV3 i Canal 9

Cinquè. El Sr. Francisco Camps nega als valencians una televisió en la seua pròpia llengua.

Per tot això, demanem

Que el Partit Popular substituesca el Sr. Francisco Camps com a candidat a les properes eleccions autonòmiques, perquè entenem que és una persona que no respon als interessos valencians. Només així es podran resoldre els preocupants nivells de degradació de la democràcia que actualment pateix el nostre país i aconseguirem que les institucions valencianes recuperen la seua dignitat.

7 comentaris:

  1. Tot junts per la nostra llengua i la nostra cultura

    ResponElimina
  2. Jo estic de molt mala hòstia; vostès estan de mala hòstia? Estic de molt mala hòstia, però mala hòstia de la bona... mala hòstia... hòstia, hòstia, hòstia.

    ResponElimina
  3. Jo cada dia estic més desanimat...


    Si hui ix vostè al carrer i pregunta per aquest genocidi cultural serà difícil trobar algú que critique el cacic. El Camps guanyarà les eleccions encara que el condemnen. Pense que fins i tot podria guanyar mort.

    ResponElimina
  4. Volem fer-nos tan analfabets en el nostre idioma com ho són ells, i l'extermini és el seu camí.

    El PPSOE ho té claríssim, un poble analfabet és un poble controlat i dominat.

    ResponElimina
  5. Jo estic com la Llesca, d'una mala hóstia...pense que ja hi ha prou d'abusos i que ja ens toca eixir al carrer per obrir els ulls a tots aquells que els tenen tancats! Sembla increïble que la gent continue votant-lo com si no passara res! Bo, no ho vull pensar perquè em pose de més mala llet!!

    ResponElimina
  6. El Camps ha dit que és el President amb més suports de tota la història. No té cap mena de vergonya. I té collons que des del govern valencià, preguntats que per què tancaven una TV en la llengua pròpia del país, contestessin (en castellà) que català i valencià són dues llengües diferents. Són uns bàrbars!

    ResponElimina
  7. Acceptem-ho, a valencia creuen que el valencià és un extrany dialecte del castellà. Si no, esperin que algún filòleg ja farà alguna teoria d'aquestes.

    ResponElimina