16.1.11

El senyor gerent ja ha estat aquí

Va passar fa anys i panys, quan el senyor gerent era un marrec i en un diumenge assolellat, la família va decidir baixar a Can Fanga amb tren, passar el dia a la urbs, i aprofitar per treure el nas al cony d'obra del temple.

De la visita, el senyor gerent, encara amb pantalons curts i sense pèl al bigoti, no en recorda ni vel·leïtats arquitectòniques ni flamarades de sentiment religiós... la veritat és que el senyor gerent, la única visió que té gravada a foc i a merda de colom al seu cervell són les interminables escales de les torres, per què un cunyat de la família es va entossudir a pujar i baixar-les totes.
Tant va ser així que, entre la calor del matí primaveral, el cony d'escales, la pudor a restes orgàniques varies que perfumaven les diferents alçades de la torre (des de trossos d'entrepà aixafat per centenars de peus, a esquelets d'aus mig dissecades i podrides a qualsevol forat de la paret, passant pel típic aroma de pixadeta de dos dies de bocage contra la paret que algun dia tenia que ser santificada), i la marató del fill de puta del cunyat, el senyor gerent va agafar tal sopòncio que fins a la data no ha tornat a posar peu a l'edifici mimat de Barcelona.

I avui, per segona vegada, la Sagrada Família li causa un altra sopòncio al senyor gerent. Perquè de bon matí veu al diari (de llegir-lo ja no el llegeix, només se'l mira) les putes cues de gent que s'han fotut aquest cap de setmana per anar a veure l'edifici de marres.

I al senyor gerent només li venen dos pensaments al cap:
Pensament 1:  la gent és garrepa de collons i es vol estalviar l'entrada al circu eclesiàstic familiar aquest, vistos els preus "populars" d'entrada al recinte un dia qualsevol. I per fer-ho és capaç  d'aguantar estoicament com autèntics fills de puta, hores i hores de cua, drets, exposats als elements, veient la façana del Subirachs, fent el sord als "paquis" que venen quinqualla i perdent-se l'hora del vermut. Ara, si després els preguntes a tots aquests 43.000 interessats en visitar la "sagrada barra lliure", que perquè hi ha 18 torres, i no saben que representen a 18 fulanos que sortien al Nou Testament, o quantes columnes de doble gir han vist al costat dels paraboloides hiperbòlics (que ve a ser la columna on s'ha repenjat la xavala per fotre-li l'afoto i acomplir amb la cerimònia de JO HE ESTAT AQUÍ ( i m'he estalviat l'entrada), segur que es queden amb cara de tontos. Perquè no s'enganyin, fills de puta... aquest és l'interès que té la gent en visitar tutto gratis tots aquests reductes infectes.

Pensament 2:  el tinglado o secta cívico-religiosa que gestiona la Sagrada Família és garrepa de collons també. Com pot ser que amb aquests preus "familiars" no només no hagin acabat ja la puta obra, sinó que, a més a més amb tot el recaptat durant aquests anys, no s'hagin vist en cor de fotre un camp santificat de golf "club priveé"per monaguills, monges i beates al parc de la Ciutadella, o una casa de barrets episcopal al castell de Montjuïc?.
Tampoc s'entén com els organitzadors del cotarro es deixen perdre la morterada de calés que suposen les, per exemple, 43.000 visites gratuïtes d'aquest dissabte ( que a 12,50 surten a més de 500.000 ieurus, oi?), a més a més de les que ja porten fetes en dissabtes precedents i les que queden en propers dissabtes.

En tot cas, recordin que aquesta construcció no disposa de permís d'obra actualitzat de l'Ajuntafems, i que la secta cívico-religiosa ha pressionat a l'Ajuntafems per retirar el projecte d'estàtua als Gais i Lesbianes de la plaça del costat (que ja m'explicaran vostès també, quina feinada que tenen aquesta colla de maricons!)

Au, estiguin bonets i aquest dilluns no es fotin gaire malalts.

12 comentaris:

  1. cal astuviarrrrr, Sr. Gerent, els dinerets millor a la butxacaaaa.... que som catalanssss....

    i com que no hi ha un clam popular per a que facin els preus assequibles? Del tot d'acord amb vostè.

    ResponElimina
  2. Un altre dia analitzi els preus del poble espaniol, que tambè és per dir quelcom. Jo a la SF no hi estat mai, sempre he pensat que és un timo monumental.

    ResponElimina
  3. Per un nen que s'ha criat a la Colonia Güell la SG és només una mona de pasqua de dimensions descomunals

    ResponElimina
  4. Barcelona està prop de convertir-se en un parc temàtic.

    Una prova: els preus dels aparcaments públics al centre de Barcelona (gairebé 60 euros el dia) són el doble que en Madrit.

    Perillós.

    ResponElimina
  5. Jo m'estimo més pagar l'entrada i no haver de fer la puta cua aquesta de 2 hores, total per veure el mateix que es va veure a la tele quan va venir el Papichulo...

    ResponElimina
  6. Exacte surfzone,... la pregunta aquí seria si la gent també faria cua si no hagués vingut el gremlin del Vaticà, i per tant, no hi hagués hagut tanta promoció gratuïta per aquesta Torre de Babel catalana.

    Remitjó,
    BCN ja és un parc temàtic, amb circuït de risc o esports extrems si et passeges per certs carrers a partir de determinada hora.

    c.e.t.i.n.a,
    veu, a la Colonia Güell no hi he estat. De totes maneres, tampoc crec que hi acabi anant mai si s'ha de pagar imports similarts a la Sagrada Estafada.

    Srta. Tiquis,
    no estaria mal no. Les dues darreres vegades que he estat al Poble Espanyol vaig entrar sense passar per taquilla: una era una trobada social en la que s'havia llogat un espai, i l'altra era un concert del Pat Methany (vaia tostón, per cert).
    Però té raó: et foten una escalivada per veure cartró pedra que fa esgarrifar.

    Rateta,
    catalans o no, la pela és la pela.

    ResponElimina
  7. Alça Manela! M'he escagarrinat al veure els preus, no els tenia pas presents.
    Però miri, a mi el que em posa encesa (de ràbia) no és que fotin aquestes clavades, sino que la gent hi vagi voluntàriament i s'escuri la butxaca com si res. Els que cobren, uns fillsdeputa; els que paguen, uns inconscients.

    ResponElimina
  8. la gent és garrepa de collons .... gran frase.

    ResponElimina
  9. Si acaben l'obra deixaran de rebre tots els diners públics que se'ls està regalant. No els hi convé.
    Rateta: aquest clam no existeix perquè a la gent de Barcelona poc li interessa la Sagrada Família. Mostra d'això és que només la visiten si és sense pagar. Per tant, tant se'ls en fot els preus que siguin. Almenys, així, s'escura a tota la banda de turistes que s'hi acosten cada dia.

    ResponElimina
  10. Com a bon maníac de les aglomeracions una cosa d'aquesta magnitud em sembla simplement una provocació a Al Qaeda.

    ResponElimina
  11. Jo tan sols espero que caigui abans que a algun sonat de la meva família o del meu entorn se li acudeixi fer-me-la visitar.

    Preguem pel TGV.

    ResponElimina