9.12.10

El senyor gerent calla com un puta

Volguts odiosos,

hauran notat que el senyor gerent fa uns dies que calla, que no diu res, que no es manifesta ni arroja contra res ni ningú.
No, no es tracta de no tenir temps per..., ni tampoc de no trobar res que..., ni tant sols de no tenir prou ràbia continguda, o de patir un atac d'apatia, ... no, no... no és res de tot això.

La veritat, estimats fills de puta, és que amb la que està caient, el senyor gerent s'amaga, s'arronsa com una tita deslluïda o, si ho prefereixen, com un trau del cul encetat, davant de l'assetjament d'un mandinga.

La veritat és que el senyor gerent tem per la seva credibilitat en un moment en que els filibusters de la informació, en un ¿hàbil? ¿astut? o ¿absurd? cop de timó han aconseguit de nou (hi ja van...) imposar el seu criteri a l'agenda oficial dels nostres ben estimats pixatinters periodistes.

Sí, sí, el senyor gerent els està dient que té la tita arrugada, els pèls com escarpies, el cul priet, i les ungles, i les ungles, (... quines ungles?), tot esperant que no surtin mai a la llum els informes de l'ambaixada americana de convergènciaimunyó de Sant Quirze del Vallès...els anomenats WIKI-SUCKS:

... documents en els que es filtrava que el senyor gerent compra productes Dharma Hacendado i no productes Caprabo-Enroski,

... teletips on s'afirma que el senyor gerent quan veu l'anunci de la Marató de la Tele 3 d'enguany, diu "Espavila, Forrest, espavila, que t'atrapen cabró", en comptes de començar a signar talons i ordenar transferències per la Ret amb més ceros del compte per culpa del llagrimeig (provocat intencionadament, fills de puta, o què es pensaven?)

... faxos on es detalla que el senyor gerent no sap ballar la sardana, ni putes ganes d'aprendre

...escrits oficials que puntualitzen que el senyor gerent fa anys que no puja a Montserrat (total, per ser saquejat per una colla de pirates amb sotana)

... memoràndums on queda constància que el senyor gerent, a la tendre edat dels 18-19-20 donava feina als empleats municipals de la brigada de manteniment de façanes, cap de setmana sí, cap de setmana també...

...post-its on s'enumeren les més de 40 pixades fetes dintre de la piscina del poble, tot taralejant "God save the Queen".

... dossiers en el que s'analitzen tots els canapès als que el senyor gerent va escopir, durant la inauguració de la Biblioteca Municipal del poble, a càrrec del allavontes, Primer Conseller Artur Mas y Mas.

... telegrames on es conclou que el senyor gerent renuncia a ser emprenedor en res, i per contra, funcionari en tot (menys en el follar,... que més aviat es declara en atur i sense l'ajuda dels 400 polvos mensuals)

...




















Ja ho veuen. Segur que qualssevol de vostès, també estaria acollonit vivint al bord de l'abism.

Estiguin bonets.

11 comentaris:

  1. En prenc nota. Jo també tinc coses per amagar.

    ResponElimina
  2. Si m'han d'espiar, em demane una d'aquelles espies russes que estan ara tan de moda...

    ResponElimina
  3. Doncs ja sap, acusi al embustero en qüestió d'haver-se follat un parell de sueques sense permís, i assumpte zanjat.
    Per cert, enorme el logo de wikileaks, mestre.

    ResponElimina
  4. El que no sap, fill de puta, és que aquests cables ja van sortir a la llum fa temps. De fet aquí a Ca la Fòrnia no se'n parla de cap altre. Només els cables gerentils són d'interès popular. Així que tranquil, que el mal ja està fet.

    ResponElimina
  5. Mentre no el demandin per no usar preservatiu ja pot star tranquil

    ResponElimina
  6. Jo no he estat mai a Montserrat (ni ganes!) i tampoc a Núria (menys ganes!).

    ResponElimina
  7. Exacte, srta. Tiquis. Vostè sr. Gerent, res de cardar, demani sempre neteja bucal de sabre i s'estalviarà problemes.

    ResponElimina
  8. ... pagaria per veure el moment en que la Clinton decidia que la eeeteeee argentina li falta un bull...

    ResponElimina
  9. Ja sabia que ningú s'escapa de l'implacable cable de wikileaks, però de tu no m'ho hagués imaginat pas...

    ResponElimina
  10. Si voleu, senyor gerent, i com diuen els castellans, "os echo un cable" amb aquest tema.

    I fins aquí l'acudit fàcil, xorres i patètic del dia. Ara ja em podeu hostiar.

    ResponElimina