7.9.10

El senyor gerent és un pèl curt,...diuen

Vostès, en freqüentar aquest racó de merda que és el bloc que llegeixen ara mateix, ja han pogut anar sabent coses del senyor gerent: entre d'altres, podríem destacar que és un paio amb la tita petita, que no té bona lletra, és una estona racista, no és gelós, es declara apàtrida, li encanta fer música amb el cul, és un pel histriònic, també amant de les arrojades demagògiques i que folla poc.

En definitiva,... per alguns (pocs,... bé ningú!!!), un home d'èxit; per d'altres, un ciutadà normal i corrent
com vostès, com el 95 % de la població.


Ara però, sàpiguen que al catàleg de prestacions, habilitats,
skills, i propensions del senyor gerent  poden afegir-hi una nova fita: el senyor gerent només té una única neurona (com, d'altra banda, segur que algun de vostès, volguts fills de puta, ja sospitaven).



Però
oju!!!!
 Que el senyor gerent només tingui una neurona, no vol dir que no sigui capaç de fer dues coses en un període de temps, de, posem..... 7 hores de diferència.



Així, el senyor gerent pot llevar-se al
dematí, i rascar-se els ous.  Rascar-se els ous i tirar-se un pet. Tirar-se un pet, mentre es pren un cafè. Beure el cafè, mentre es toca els ous, mentre es toca els ous pensar en la Llesca o la Tiquis, o fins i tot amb la Rateta (i en totes tres a la vegada, of course), i tirar-se un pet, i prendre un altre cafè.... en definitiva, un cercle viciós.


Rojo uno, Rojo uno.... un fill de puta ciutadà qualificat per pensar. Liquida'l.
Per això, el proper dia 28 de novembre, el senyor gerent també serà capaç de fer dues coses en un curt període de temps: decidir no votar (o votar en blanc, o votar nul, o posar: "Sou uns càncer social" a la papereta, que ve a ser com votar nul) i al cap d'unes hores, veure o escoltar el Barsalona - Madris


I no, senyors que maneu a la tele i a la política,...no cal.... no cal que canviïn cap data.



Una cosa és que el senyor gerent
- els ciutadans tingui una única neurona, i una altra és que els tertulians (puppets) i els polítics (masters of puppets) el ens tractin d'imbècil.





Estiguin bonets.


P.D. El senyor gerent no sabia si etiquetar aquesta entrada com a Puta vida diària (com finalment ha estat) o com a Món Subnormal (que és el que també es mereixia). Putos tertulians.
.

16 comentaris:

  1. M'agrada aquesta cançó, si em falta alguna neurona deu ser del munt de cops que l'he escoltada a tot drap...

    ResponElimina
  2. Si li val per alguna cosa, jo mai no he pensat que vostè fos curtet... tot i que m'ha sobtat que el cafè, en comptes de "beure'l" el que fa és "veure'l"... si segueix així el pot de nescafé li durarà tota la vida... (sí, ja sé, sóc un fill de puta)

    ResponElimina
  3. Vosté s'ha descrit com el tros de carn que tinc endormiscat al sofà de casa. Però com a minim vosté és gerent (cosa que el fa més interessant), l'inútil del meu (no se com anomenar) s'ha quedat en peó.....i sempre està cansat...

    ResponElimina
  4. Miri, a mi tant se me'n fotrà perquè seguiré a pendre pel cul d'allà, i com bé haurien de saber no em penso molestar per votar des d'aquí, tot i que rebre un "fills de puta" des de 10.000 km hauria de sortir als diaris amb el titular "el cabreig travessa fronteres".

    ResponElimina
  5. Maria,
    un senyor àlbum dels homes de negre, si senyor.

    Remitjó,
    oido barra, rectificat. És el que té escriure encegat per l'odit.

    Ni piu,
    el seu tros de carn supono que no deu de llegir pas aquest bloc, oi? Benvinguda.

    Doctor,
    repensi-s'ho si us plau. L'alternativa és massa futuda.

    ResponElimina
  6. No és que siguem curtets, és que el Món no és de la nostra talla (i si col·la, col·la).

    ResponElimina
  7. Equilicuà, sr. Josep, equilicuà (ara cola més?). Se m'acut que podríem millorar el món extenent la nostra llavor; per tant companys, escullin bé el seu/s company/s de còpul·la, si us plau, el món necessita bons exemplars.

    Sr. Gerent, comparteixo el seu esperit el·lectoral (o sia, cap) i li prometo pensar en vostè el proper cop que faci una truita.

    ResponElimina
  8. Pensi que el "fins i tot amb la Rateta" m'ha fet malet al cor dues vegades:

    a) per no ser la 1a en la que pensa quan es lleva i
    b) per anomenar-me Rateta i no RaTeta... que no és tant difícil, coi!!

    Jo votaré. No sé a què o a qui o com. Se'm fa MOLT difícil

    ResponElimina
  9. Ahh Josep,... filosofia punkarra power

    Srta Llesca,
    quines connotacions té això que em diu que vostè fa "truites"?

    RaTeta,
    ja perdonarà al senyor gerent per ambdues faltes comeses. Però ep !!! No deien que l'ordre dels sumandus no altera el productu? En tot cas, el flam sempre es pren al final i bé que és el més dolç oi?

    ResponElimina
  10. Aquest dissabte també hi haurà remordiments de neurones. "Casualment", el Barça el faran dissabte en horari infantil, just quan hi ha les manifestacions de la Diada. Ara veurem realment què és el que més pesa. Encara que, malauradament, ja ho sé.

    (He arribat a sentir a dir a algú que, veient el Barça des del bar, també és fer algo per Catalunya, tant com anar a la mani).

    ResponElimina
  11. MMm encara no s'ha acabat de pronunciar l'honorable i ja estic fins allà dels comentaris de les eleccions, i del madrit-barca...

    Primer pensa en la Llesca, ja se sap la carn jove tira més.

    ResponElimina
  12. Jo també sóc bastant subnormal, així que si no m'hi esforço acabaré votant Mascherano per president i veient el recompte de vots borratxo de cervesa.

    Ben mirat, potser sigui la millor opció.

    ResponElimina
  13. El que és curiós és que, pel que he vist per la tele, aquestes són les eleccions més importants de la història de l'Univers, on els Àngels Castigadors armats amb porres d'acer ens obriran el cap si no anem a votar.

    I, coherentment, fiquen els comicis pel barça madrid.

    ResponElimina
  14. Jo també m'ofendria si davant del meu nom s'hi escrivís "o fins i tot...la tal". Una falta de tacte, certament ;)

    ResponElimina
  15. Ja estic presentant-me a les properes eleccions. Crec que obtindria gairebé una dotzena de vots. Que no està mal per començar.

    ResponElimina
  16. No senyor, el tros de carn no llegeix... mira la tele. Tb. .. poc d'alló!

    ResponElimina