8.7.10

El senyor gerent té calor (i els collons plens)

.

Arribada aquestes alçades de l'any, és normal que la temperatura pugi, ja sigui per motius meteorològics, o per motius d'indumentària femenina estacional.

Però el senyor gerent té clar que una cosa és passar calor com a decissió personal (per exemple l'inútil que va al Sonar a la tarda, es xupa 3, 4, 5 hores ballant o dret sota el sol, amb una samarreta negra i uns pantalons arrapats), i l'altre és passar calor per culpa dels quatre gilipolles que quan el senyor gerent acaba d'obrir finestres, portes i persianes per fer correr l'aire a casa seva, ells decideixen que és el moment per:



El vei fill de puta de la barbacoa.
- encendre la barbacoa o...
- es foten a sentir la tele a tota òstia a les 3 del matí, després d'arribar de marxa, o...

- es foten a celebrar un puto aniversari entre setmana laboral, o...

- tanquen el puto gos al pati, durant el cap de setmana que ells foten al camp i clar,... el puto gos es torna boig i els veï
ns, de retruc, també....quins amos fills de puta!!!

- o el cabronàs assidu de bricomania, que desenfunda la blackanddecker i es fot a fotre forats a partir de les 10 de le nit del dimecres o el diumenge a les 8 del matí

- també hi ha la mala puta que torna de festa a la matinada i es fot a parlar per telèfon mòbil des del balcó fotent-se l'ultim pito, amb el cony d'amiga pava que acaba de deixar al cotxe, explicant-li els seus lligues diskotequerus.

- o el iaio cabron i sordo, que es fot a escoltar radio nasional depanya a tota òstia sentat a la fosca del seu pati decadent, perfectament camuflat, cosa que fa difícil de localitzar per escupir-li un pinyol d'oliva a velocitat subsònica

- o el noviu fill de puta, que porta la nena a casa i es queda a la porta durant mitja hora, amb el xumba/xumba a tota òstia, o el brumm, brumm del motor.

- o el meravellós camió de les escombraries que, a banda de la seva històrica musicalitat nocturna, com que l'han automatitzat tant el personal queda reduït al fill de puta que el condueix, tancat com un cabró a la cabina amb aire condicionat, i tant li fot el soroll que fot amb containers amunt i avall.

En fi...motius tots per tancar la puta finestra, i fotre l'aire condicionat a tota castanya... però ai, el dia que peten les línies d'alta tensió, el senyor gerent protestarà, com tothom (fills de puta) contra els nostres inútils gobernants, oi?

Estiguin bonets.

13 comentaris:

  1. ... vayapollon... vayatableta... vayapollon... vayatableta... vayapollon... vayatableta... vayapollon... vayatableta... vayapollon... vayatableta... vayapollon... vayatableta... disculpi, que deia de l'aire acondicionat?

    ResponElimina
  2. Doncs faci com jo. Visqui en un puto sub-sub-soterrani, sense finestres, envoltat de parets de formigó, i li asseguro que ningú dels ningús podrà tocar-li els collons. A més, la profunditat actua com a tampó tèrmic, així que al meu cau sempre s'està a 69,69ºF (20.94ºC pels ignorants) ni més ni menys.

    ResponElimina
  3. Al barri tenim un senyor que cada nit beu (bé beu durant tot el dia, però és quan arriba la nit que se li nota més, clar) i camina i camina fins que arriba al meu carrer i es queda dret baix la meua finestra. Just en eixe moment, li surt un esperit teatrero i es fot a representar obres en les quals ell fa tots els personatges i parla i parla i es contesta ell mateix fins que ix algun veí brandant un paraigües...

    ResponElimina
  4. Aquesta nit passada (dimecres) l'honorable alcalde de la meua vila ha decidit fer un concert de rumba perroflautera fins quarts d'una de la matinada. Es que és un alcalde wuay i superenrollat.

    Contra els gossos que borden: mandonguilles banyades en cristasol, els fulmina en un no res.

    ResponElimina
  5. Sota casa meva tinc, no un, ni, dos, ni res, sinó quatre putos containers que, naturalment, son buidats per quatre camions diferents a diferents hores de la matinada. Per rematar-ho, ahir algun psicòpata va decidir regar l'asfalt carrer amb una maquina infernal connectada a un mini camió que avançava a 0,5 kms per hora, quan no es quedava parada perquè si durant 5 minuts.

    Senyors fills de puta de l'ajuntament: si volgués viure entre camions amb motors de la Unió Soviètica viuria a Txetxènia. Moltes gracies.

    ResponElimina
  6. Jo visc a un carrer on la gent transita amb alegria fins a la platja d'anada i de tornada canten la parrala tots torrats... i a més el vei s'ha posat l'aire al costat mateix de la meva finstra... ara el dia que jo no pugui dormir pel "muturet" de l'aire li faré treure (que he llegit els estatus de la comunitat i ho puc fer)i ja tindré liada una guerra veinal!
    Sra. RaTeta... la calor li puja o que??

    ResponElimina
  7. Sí, la calor és una putada, però no creieu que els inconvenients que provoca, especialment de nit, queden sobradament compensats amb l'espectacle de femelles quasi conilles que ens ofereix el dia?

    ResponElimina
  8. Ah si... gràcies a la seva entrada he recordat que ara a l'estiu el nivell de tocacollons augmenta. I viure al centre d'una població pot arribar a ser extremadament enervant: per una banda, balcó que dona a un carrer estret i molt transitat; per l'altra, pati que dona a l'interior d'una illa de cases i bars que ens regalen les oïdes amb dolces serenates de gitaneo i Fito i los fitipaldis. Fillsdeputa.

    ResponElimina
  9. epsss.... Que s'ha oblidat del conductor d'ambulancia que va cada dia a les 5 del matí a treballar, i per no aturar-se al semàfor en vermell, posa la sirena.... !!! I li ho dic de veritat de la bona.. eh???? Que aquest el sento cada matí!!!!

    ResponElimina
  10. sr . gerent hehe , de lo millor de l odisfera !!

    ResponElimina
  11. Estimat amic, hi ha veïnats que són mooooolt pitjor. Passi's per Blogville i veurà...

    ResponElimina
  12. ...i que me'n diu del capullet adolescent que es fot a botar la pilota i encistellar a les dues de la matinada...
    Bo el post.

    ResponElimina
  13. Jo sempre ho dic: emigreu a Lapònia!

    ResponElimina