14.6.10

El senyor gerent els avisa que això és una selva i els proposa un karaoke

.
Merdevalista, no toqui la sorra de la placeta que s'hi pixen els gossos!!
Srta. Tiquis, oju amb el nen dels collons que va amb la moto de plàstic en mode "cerca i destrucció" de tormells...
Senyor Llufa, vigili on trepitja que la vorera està plena de gapos quillos !!
Ves, vigili Pollastre, que creua pel seu davant el modernet amb la bicicleta plegable dels collons sense mirar res, el molt fill de puta.

Compte Valero (oh gran Valero), que els bollycaos apollardats arrepenjats al cotxe i amb les cames estirades no el deixen passar.
Oju Sr. Sergi, vigili que ve una iaia amb bosses del Caprabo pel seu cantó.

Collons, corri Srta. Llesca, que ve el gitano/negre/moro/romanés amb el carro ple de brossa i us treurà un ull si no vigileu.
Fill de puta alcalde de merda. Fota't les faroles/papereres/OPIS/parades d'autobus de disseny pel cul i no al mig del pas de la gent.

Ves, cony, Doctor Muerte, vigili amb el fill de puta que ha posat el cotxe sobre la vorera amb les putes quatre rodes sense importar-li una merda si la resta de la humanitat pot passar o no.
Remitjó, ves no es foti de cap amb la corretja extensible del fill de puta aquest que passeja el gos a 5 metres de distància.

Compte Iaia, miri que la vorera es ample, oi?, doncs el fill de puta propietari de la BMW 800 GS l'ha deixat atravessada al mig. No vol caldo...?
Markutis, vigili no s'entrebanqui amb les putes taules i cadires de bar en les voreres de dos metres d'amplada... (un altre cop l'alcalde? fill de puta !!)

Sr. Josep, compte amb el veí que espolsa els llençols i les estovalles al balcó i vinga...merda "pabajo"...
Pare Bukkakez, no miri tant la pitrera de les nenes de 10 anys i vigili l'esboranc que ha obert la companyia de gas, després de tapar l'esboranc de la companyia de l'aigua, quan aquests darrers van tapar l'esboranc de la companyia de telèfons...i així n'anar fent sap?

Volguts Feli i Sr. Txisky, o foten ja un salt o s'enfonsen irremediablement en el llac de pixats dels cabrons amb incontinencia orinaria de turno que aprofiten qualsevol angle mort amb poca llum per donar fe dels seus actes biològics.

Al final i tal com proposaven els mestres de CICATRIZ:



¿Qué hacer?¿Qué hacer? te preguntas
¡APRIETA EL GATILLO!

Estiguin bonets, fills de puta.
.

13 comentaris:

  1. Veig que avui està sentimental. D'aquí a començar a reenviar powerpoints sobre el valor de l'amistat i aquestes merdes, només hi ha un pas, vigili.

    ResponElimina
  2. Hòstia el meu l'ha clavat!

    Cada volta que em creue amb un cabró d'aquests de la corretja extensible em fot una ràbia assassina.

    Tot i que d'aquestes coses els polítics no en tenen culpa, jo em sume al seu crit de guerra: alcalde fill de puta!

    ResponElimina
  3. Iaia, no em vacili que li canvio el cromo i la foto caure al forat de la vorera i s'hi trobarà un senegalès sense papers però amb una titola estil boa constrictor...i hastaqui puedo leer...

    Remitjó, li podriem extendre al voltant del coll i quan obri la boca li fotem xumar el cul del puto gos. I si és l'alcalde millor.

    ResponElimina
  4. Haurem de començar a desplaçar-nos de terrat en terrat, doncs. Amb una mica de sort, encara veurem a algú en boles. Clar que també pot esdevenir una desgràcia aquest fet, sengons es miri...
    Sí, millor anar pel clavegueram, que ens escau més.

    ResponElimina
  5. Gràcies mestre, però sóc especialista a moure'm pel centre de Barcelònica. Res em pot fer canviar la trajectòria: tanco els ulls, segueixo endavant i "Dios dispondrá".

    ResponElimina
  6. Disculpi Sr. Gerent, sols una pregunta: quan parla d'OPIS, a què es vé a referir?

    ResponElimina
  7. Exacte, la publicitat és l'OPI del poble!

    ResponElimina
  8. Rateta, els OPIS són els putos xiringuitos que estan en mig de la borera de les nostres ciutats, i serveixen per posar cartells de publicitat. Sovint són tant importants pels ajuntaments de turno (fons d'ingressos nets) que fins i tot, els adornen amb algun pal de ferro per davant i per darrera, per tal que cap cotxe els pugui tocar. El senyor Llufa l'ha encertat de ple en el seu comentari.

    ResponElimina
  9. No sé per què, però en venen ganes d'anar darrera la de la foto i ajudar-la a prémer el gatell.
    Vostè és un crack! El felicito per la gesta i li agraeixo l'honor de mencionar-me. Tal com sóc, però, ja hi hauria fotut la mà tres vegades abans no me'n pogués prevenir...!
    Li suggereixo un extra per Sant Joan, doncs ja comencen a sortir els graciosos disposats a mutilar membres en un sol racó de carrer.

    Merdevalista fora de sessió.

    ResponElimina
  10. Cuidado burócratas del gobierno, nuestras armas están ardiendo!!!

    ResponElimina
  11. Ostres, quants proclius a escoltar el "Bat, bi hiru, hamar..."

    ResponElimina
  12. Ah! l'estiu que bonic ee. El nens "sueltos" em fan panic. És un poeta vosté.

    ResponElimina