1.4.10

El senyor gerent es fot palles mentals amb la TDT (I)

.

(DISCLAIMER: Recordin que si ho llegeixen és perquè vostès i només vostès, volen. Després no toquin les pilotes al senyor gerent amb si és llarg, si és un rollu, i tal i tal. A més, cabrons, el títol no enganya. Queden avisats)









Diuen les males llengües que l’estat del benestar és aquell sistema característic de les societats industrials en que l’estat procura resoldre les necessitats assistencials de la seva població.

A partir d’aquí, el senyor gerent els dedica a tots vostès, amables lectors, un pronunciat i acusat somriure i els interroga amb la mirada.

El que està clar pel senyor gerent és que l’estat del benestar procura resoldre les necessitats assistencials de la població, però, com qualsevol altre organisme, també procura obtenir beneficis (és a dir, no tenir despeses) i per això sovint fa passar com a necessitats públiques polítiques de control social o sistemes d’estalvi de costos.

El senyor gerent els posa uns exemples pedagògics, per tal que els seus cervellets, volguts fills de puta, puguin començar a desenvolupar-se de forma autònoma:

- Anar amb moto sense casc (a banda de ser una gilipollada) es pot considerar un atemptat contra l’estat? Llavors, perquè està multat?

Veu cabrona en off: Potser perquè els ferits generen costos sanitaris a l’administració?

- Anar sense cinturó al cotxe (a banda de tornar a ser una cabritada) és una crim patibulari contra l’administració?. Així doncs, perquè és sancionable?

Veu cabrona en off
: és que els accidents de trànsit provoquen grans despeses sanitàries i accentuen les llistes d’espera en els hospitals


- Fotre’s un pico d’heroïna (a banda de ser una cutrillada) torna a ser un atac frontal contra l’autoritat estatal?.

Veu cabrona en off
: senyor gerent, ja cansa. Totes les respostes a les seves preguntes han estat, són i seran ídem de ídem. La pela és la pela.

El senyor gerent, veient el percal pregunta finalment:
- Llavors, veure la televisió és una necessitat primària de la població? Hi ha gent ingressada als hospitals amb mono de televisió? Comporta tensions socials no veure la programació televisiva diària?

Veu cabrona en off
: Ai senyor gerent, vosté és un puta. Sàpiga que no tot es pot mesurar amb la mateixa vara. Per l’estat, la despesa en televisió és una inversió. Una assegurança que evita que la gent es desvinculi de les pantalles televisives i disposi de massa temps lliure per, per exemple, poder pensar una estoneta. En canvi, la despesa en sanitat, és això, despesa i l’estat entén que es pot amortitzar. Igual que la despesa en formació, o en tecnologia o en investigació. L’estat no en pot treure’n rendibilitat a curt termini en cap d’aquests àmbits, per la qual cosa és una despesa no desitjada pels governs de turno
.

Llavors, el senyor gerent es pregunta si no serà que l’estat del benestar, és més aviat un Gran Hermano que vigila i mesura per tal que ningú surti de mare, ja sigui per evitar ereccions nacionalistes, ja sigui per sufocar tremperes anarko-sindicalistes, ja sigui per anul·lar onanismes perillosos i desestabilitzants sobre el lliure arbitri de la persona?

Per tant, pel senyor gerent no és lícit parlar d'un estat del benestar sinó d’un estat del benestar de les administracions, on pesen més els interessos d’aquestes que no pas els dels seus administrats.

En conclusió:

un estat que, per exemple, es gasta quantitats ingents de pressupost públic en dir-li als seus ciutadans en prime time: Enxega la tele,nen o Que no te pille el apagón deu ser un estat que vetlla per tal que la seva ciutadania no es quedi sense la seva ració diària de bromur mental.

Seguirem....

Estiguin bonets.

.

9 comentaris:

  1. No ens enganyi, vostè es fa palles amb la Hanna Montana (como me pones marrana!)!.

    ResponElimina
  2. El que hauríem de replantejar-nos és de no ser tan burros per deixar que l'estat ens vulgui controlar el punt de vista del que és correcte i del que no:

    Abans, ningú considerava pas que fos una gilipollada anar sense casc o sense cinturó per dins de ciutat o pobles, i no ho era, de la mateixa manera que no era una salvatjada que el metge fumés a la consulta. Però ara, amb tanta normativa, han aconseguit que quan vagis per dins un poble sense casc, la gent et miri com si fossis un delinqüent.

    Per cert, quina merda lo de la tdt dels pebrots, cada 10 segons es talla, qui els va parir, aixís sí que deixaré de veure la tele definitivament. I no és el meu aparell, que al bar, ni el futbol es veu bé.

    ResponElimina
  3. La notícia més tràgica de la setmana no ha estat l'atemptat de Moscou, no; que A Begur o no sé on collons encara no els arriba tdt! I ja tenim la tv3 preguntant a la gent com s'ho fan per viure sense tele.
    Patètic.

    ResponElimina
  4. Penseu que només s'ha deixat de veure en petites zones, que estan sens estudiades i els habitants numerats com a hamsters per veure com es comporten sense tv i el que triguen a menjar-se... i després treuran conclusions d'aquest estudi per veure si ja han aconseguit que la gent sense tele només es quedi atontada sentada al sofà, o si encara n'hi han que pensen....

    ResponElimina
  5. lo del cas , cinturo i heroina es que no ho entenc lo que vols dir ...es normal....l administracio ho prohibeix perque sino ho hem de pagar entre tots ( aquesta es la teoria )els gastos

    A California com nomes hi ha mutues privades doncs pots anar sense casc...per exemple....


    les cadenes la majoria son de capital privat ,no ?

    es a dir empreses que donen a la xusma el que vol : sexe, futbol i telebasura o sigui el lliure mercat...

    i les altres , les publiques, com TV3 o cat.radio tenen moltissimes perdues

    perque les deuen mantenir ? suposo que per fer ne comentaris favorables al govern de torn i per acontentar a la tropa que hi ha treballant hi (grup pressio )

    ResponElimina
  6. Oh si, l'estat és dolent, s'hauria de fer alguna cose and all the bullshit. Però aqui ningú s'aixeca del sofà si no és que prohibeixen el botellón... i fins i tot així...

    PD: falta el "jo no miro la tele... i si ho fai, miro els documentals de teletienda."

    ResponElimina
  7. Sr. Txisky,
    no s'ho cregui. El senyor gerent la té petita,... busqui al passat mes de desembre per comprovar-ho.

    Iaia,
    L'espero a la continuació de la palla mental (2), prevista pel proper divendres, si fa no fa. Veurà com no es perd res, si vostè no veu la TDT.

    Sr. Sergi, Sr Molon,
    els periodistes són els darrers en assabentar-se'n de que el vaixell (la TV) s'està enfonsant i corren a munt i avall com gallines decapitades, sense aportar cap mena de valor i aferrant-se a la seva agenda setting, com mai.

    Volgut Felí,
    li intento aclarir (o no) els meus dubtes: si l'Estat prohibeix l'heroïna, perquè no prohibeix també TOTA la resta de drogues? Si l'Estat permet que per les seves carreteres hi hagin cotxes que cubiquen més que els motors d'avió, perquè es fot sancionador amb els cinturons, i les cadiretes infantils? No li sortiria millor (al fill de puta de Saura segur que sí) que tots els cotxes estiguessin capats a 80 km/h.

    Sr. Cagón,
    li admiro el seu entusiasme revolucionari, però el senyor gerent, per la seva edat, ja no està per anar contra ningú, sinó més aviat, per aprofitar-se'n de qui sigui i com sigui. No sé si m'entén. Per cert, el botellón és la forma més pringada de perdre el temps entre el borregam d'avui en dia.

    Però miri... Li agafo la idea. Li prometo cagalera contra l'Estat en el proper post que calculo que el proper dia 5, si fa no fa, el negre que m'escriu els textos ja haurà acabat.

    Tots plegats,
    estiguin bonets.

    ResponElimina
  8. Crec que m'he explicat al revés. Com vostè diu, i tot i "fer la revolució" cada puto dia només pel fet d'haver de sortir al carrer a aguantar subnormals, el meu "entusiasme revolucionari" el regalo al primer ionki o periodista (per aquest ordre) que surti arrossegant-se del clavegueram. És més, tal i com he dit en algún altre lloc (i miri que no volia repetir-me) trobo a faltar a l'imbècil que reivindiqui "el club de la lucha". Més que res per pixar-mi a la boca, dir-li que plou i, de pas, vendre-li un paraigües revolusionario per 20€.

    El final de Trainspotting li dona bastants milions de voltes. I want my fuckin' big television.

    ResponElimina
  9. La gent no se n'adona fins a quin punt la televisió és l'eix central de les seves vides. Tots els temes de conversa giren al voltant del que hi veuen: que si el GH, que si alguna notícia que han volgut col·locar-nos com a titular... Ni tan sols ningú s'ha escandalitzat perquè a TVE hagin deixat de fer publicitat a costa dels nostres impostos per així donar aire a les cadenes privades (amb una programació horrorosa)en plena època de crisi. Han aconseguit, definitivament, dominar-nos?!

    ResponElimina