20.1.10

El senyor gerent vol obrir sucursal a Haití

.
Tot i la luctuositat i dramatisme de la situació, ara que déunostrusenyor ha anat a l'últim racó de món a cagar, i de passo a fer lloc per les properes generacions (1), el senyor gerent està rumiant d'obrir-hi algun xanxullet, no pas per contribuir a desenvolupar la societat haitiana ni el cony de país, no....

El que el senyor gerent maquina, és forrar-se a costa dels capullus que fan donatius davant d'aquestes catàstrofes.

Perquè, suposo que l'ajuda i l'altruisme de cada un de vostès queda gratament demostrada cada mes d'abril, a l'hora de presentar el puto IRPF, oi?. Ergo... si l'estat ja ens buida la butxaca en nom del bé comú, perquè collons ens les hem de tornar a remenar?. En tot cas, que foti la mitat de funcionariat a la puta calle, i 3/4 parts del congrés dels diputats a la basura i que es dediqui a fer d'ONG. Tots hi sortirem guanyant, no troben?

I sobretot, a totes aquests grans grups financers, que perden el cul per fotre el banner "solidari" a la seva web, i el que fan és ingressar diners en un compte, i només donen aquests diners (ells no es desprenen de res, els cabrons) a totes aquestes emissores de radio que posen continuament cunyes pròpies anunciant la catàstrofe (amb música techno i efectes dramàtics, això sí) i volent-nos fer passar per caixa tant si com no, a tots aquests entitats socials que es dediquen a gastar-se cuartos per posar publicitat en la premsa també perquè amoquinem uns quants euros pels desgraciats de qualsevol catàstrofe....

A tots plegats, que us bombin coi, o tal i com diu el senyor Llufa, aneu a cagar...
Perquè no truqueu a la puta porta del Vaticà?
Perquè no truqueu a la puta porta de l'Opus?
Perquè no hi ha cap partit polític que foti donacions per la catàstrofe?
I els putos sindicats? No són tant solidaris?
Les caixes... no són montepios de caridad?
i la SGAE? tenen massa feina recaptant com per poder donar algo?

O potser, és que tot plegat és una gran enganyifa ????

Apa, estiguin bonets.

(1) Alguns creuen que els camins del senyor són in-escrot-ables. El senyor gerent sempre ha pensat que déunostrusenyor és un gran cabró, i en històries com la de Haití, crec que queda demostrat.
.

13 comentaris:

 1. I compte que les entitats financeres no et cobrin comissió! Sangoneres tots plegats!

  ResponElimina
 2. Senyor Gerent, a la Sainz de Santamaría, la De la Vega o al Joan Tardà no me'ls veig jo enterrant cadàvers descomposts des de fa dies i dormint en el terra d'una tenda de campanya. Potser al Duran i Lleida...no, aquest tampoc.

  ResponElimina
 3. mai he entes l odi que profeseu els odisferics als cooperants

  el summum del cas es quant vaig llegir un text de l jair rip que deia que 1 dels motius per anar a l africa era per follar mes ??

  si un vol follar s en va a cuba o santo domingo o tAILANdia SI VOL PEQUES PERO NO A AFRICA....

  en fi...


  dius :

  El que el senyor gerent maquina, és forrar-se a costa dels capullus que fan donatius davant d'aquestes catàstrofes.


  el meu pare , profesional lliberal adinerat , porta anys a anys fent donacions a revistes tipu unicef i similars..

  es aixo censurable ?

  ResponElimina
 4. Volgut Felí,
  el que és censurable és actuar per llastima o per que algú altre et refregui pels morros la destrucció i la desgràcia al-liena.
  Un no té prou criteri per decidir quan, quant i com ajudar a qui ho necessita?

  Es a dir, nomès veiem la merda quan ens la posen a davant, però no mentre déu està cagant-s'hi.

  Això és el que em fot dels nervis.

  Si tu (o qualsevol) tens un compromís, mantent-lo sempre, independentment que hi hagi un terratremol o una matança en un moment donat. No esperis que el GRAN HERMANO et digui que has d'ajudar,( i que a més aquest mateix GRAN HERMANO, l´'unic que fa és administrar les teves ajudes).

  Vaja, jo ho veig així. Estem en una societat incoherent i hipòcrita que nomès es mou per estímols. No per conviccions.

  ResponElimina
 5. El problema de la cooperació és que, tret d'algunes excepcions, és que generalment és un mecanisme per netejar-se la consciència o per implantar una revolució perduda en altres països que són incapaços de fer o no volen fer en els seus.

  Anar a Nicaragua un mes a posar totxanes o a l'Àfrica a portar una caravana de menjar no té cap mena d'utilitat, tret de poder dir, quan tornes a casa, "que guai que sóc i que solidari" i haver-te fotut un viatge puta mare.

  I a més, potser amb sort, explicant l'experiència aconsegueixes arrencar-li una mamada o un polvet a l'adolescent amb mocador palestí de torn.

  A més, no ho sé què ho fa que aquests solidaris només ho són en la llunyania, i ignoren completament el què passa a casa, tan socialment com políticament.

  Per exemple, sentir un energúmen cridar "Viva Nicaragua Libre" i després veure com es caga en l'independentisme català, és una cosa que em repugna i em fa ganes de demanar prestat un kalashnikov als sandinistes.

  ResponElimina
 6. deixem nos de consciencies....

  ningu que camini sobre la terra te unes motivacions plenament altruistes....

  cenyim nos a la conducta( que es el que compta , no ? )

  llavors qui fa mes pels pobres negritos , el qui fa quelcom o el qui no fa res ?


  ...la conducta...

  ResponElimina
 7. Puc preguntar de QUANTS calerons estem parlant?

  ResponElimina
 8. Senyor Gerent, per Sabadell crec que ja hi ha un paio que s'ha posat (pressumptament) al tema! Com que no li vull cardar un totxo gaire llarg passi's pel meu bloc!

  ResponElimina
 9. Te la Ma Maria;
  benvingut al piset.

  Volgut felí,
  la conducta és quelcom que té una durada en el temps, no és un fet puntual, i bé motivada per moltes questións. No té la crea de cop un anunci de radio.

  En tot cas, ajudar està bé, però mira com ajudes perquè a la que canta un gallo, et foten el pel (ja sigui per estafa, ja sigui perque els teus calerons no arribaran mai a destí i serviran per pagar una estructura d'ONG mastondòntica)... Per això, millor li dones un kg d'arros al pobre que hi ha a totes les esglesies de Catalunya.

  Sr. Anthony S.
  La propera vegada que ens trobem per Sabadell, dissimuli, i no em posi en evidència en el seu bloc, si us plau.


  Sr. Josep.
  Ni puta ideia, perque em surt amb aquestes preguntes tant desenfocades?

  ResponElimina
 10. Sr. Gerent, un post ben parit! Avui just pensava el mateix: comissions en les transferències que s'emporten els bancs, ingressos de les companyies telefòniques, etc..

  ResponElimina
 11. Per cert, busco soci per obrir una funerària a Haití. M'han dit que ara aquest sector anirà a l'alça.

  ResponElimina
 12. L'assumpte de les comissions bancàries fa autèntica olor a merda, especialment en aquest cas.
  Vampirs del segle XXI.

  ResponElimina