9.10.09

El senyor gerent i els putos gossos


Apreciats lectors,

el senyor gerent avui no té gaire esma d'escriure. Passejant pel seu puto poble s'ha trobat, tot d'una, davant una botiga de mascotes on hi havia això que veuen a la imatge:

G E L A T S P E R A G O S S O S


El senyor gerent ha estat, és i serà un malparit, un irreverent, o el que vulguin..., però hi ha coses que creu que excedeixen l'enteniment i que atentent directament contra la dignitat d'aquesta merda de societat...si és que en cada alguna cosa.

Ostia puta,...que èn deu pensar un pare de familia sense feina, amb crios a casa i que passa per davant del cony de botiga i veu això?


Bé, passin-ho bé.
Estiguin bonets.

.

3 comentaris:

  1. Si home a primer cop d ull sembla una indecència , pero jo crec que és simplement el mercat que , cual "escual" ensumant la sang , intueix noves vies per l obtenció de capitals.

    A més som una societat rica i opulenta ...¿que més volem ?

    ResponElimina
  2. Senyor GAT TELEPATA,
    Potser ser una societat rica, i responsable?

    D'acord amb vostè, estimat felí, en que tothom pot exercir el seu esperit empresarial com li vingui en gana, però caldria que fins i tot en aquests moments, en el moment en que algú decideix de crear quelcom rendible, caldria que hi hagués un punt d'altruisme, de pensar en la societat en el sentit d'aportar quelcom positiu.

    En tot cas, el senyor gerent no creu creu que fotre gelats pels putos gossos aporti res a la societat. Si no són merdes de colors pels carrers, vaja !!!

    ResponElimina
  3. Si no són merdes de colors pels carrers, vaja


    jaja

    ResponElimina