26.9.10

El senyor gerent també sap fer demagògia barata i populista


Vegin, vegin...

Quantes vegades, volguts fills de l'Òdit, han sentit de boca dels nostres vulgars i patètics polítics, de les nostres despersonalitzades administracions, de les corporacions burocratitzades fins l’extrem, que en un intent de justificar les seves barroeres accions i despropòsits quotidians, fan servir al ciutadà com a moneda de canvi?


A quants de vostès els ha trucat l’Ajuntament (els barcelonins sabran si compta per ells la història de scifi de la Diagonal), la Diputació, la Generalitat, el duo dinámico Montilla / Zaragoza, o el gordo i el flaco Mas / Pujol, o la resta de camàlics d'altres partits i càrrecs (consellers, alcaldes, regidors,...) que es toquen el nas, fan la becaineta, o parlen per telèfon en seu parlamentària?

Al senyor gerent mai, ningú, zero, nothing, nobody...

Al senyor gerent, malgrat ostentar la condició de ciutadà, igual com vostès (és a dir prescindible, alienat, frustrat i cabrejat) cap poder fàctic li ha demanat mai opinió de res. El ciutadà senyor gerent només existeix per les empreses de telemarketing que venen productes de merda a partir de les 9  de la nit (putos cabrons), però no per les institucions públiques.

Malgrat aquesta manca de contacte total amb els gestors del país, el senyor gerent ha constatat empíricament per tele, per ràdio i per premsa, que:

- A: hi ha eleccions a l'horitzó
- B: tota aquesta trepa
 pren curiosament, dia sí i dia també, el nom del ciutadà en va.


És que els ciutadans ens ho han demanat....
És que els ciutadans estan farts....
És que és una demanda ciutadana....
És que és pel bé de la ciutadania....
És que és una reivindicació històrica dels ciutadans d'aquest país....


I què passa quan arriben les eleccions? Que justament llavors, quan el ciutadà ja s’ha prostituït participant en el festival electoral (i per tant el seu valor polític queda reduït al cero més absolut),  es troba que ningú l’escolta.  


qui diu mentides li creix el nas...
Fills de puta. Ara,... quan tots aquest pallassos polítics hipòcrites ja estan apoltronats, o quan totes aquestes institucions ens fan anar de corcoll acomplint els seus circuits burocràtics il·lògics, irracionals, i caríssims (en temps, paciència i calés), el ciutadà tant estimat per tots ells, passa a ser la darrera merda.

Que bé que quedava la foto de la mani del 10 de juliol, oi colla de mamons? Llavors tots a perdre el cul per anar a la mani,.... perquè el ciutadà estava fart de Madrit... i ara.... on queda tot allò? 

Poders fàctics i altra ferralla amb ínfules de manar: Escoltin els que els escup el senyor gerent. A partir d’ara, no tinguin la puta barra de prendre la nostra condició ciutadana en va. No la facin servir de moneda de canvi per les seves ridícules baralles que només tenen per objectiu la seva perpetuació en el poder, i per tant, la seva putrefacció.


Escoltin per una puta vegada: som ciutadans de l'Odi i estem farts de l’amateurisme dels nostres polítics, farts de la seva miopia ideològica i farts dels aparells polítics i legals que els sustenten. 


Estiguin bonets, hòstia.
.

14 comentaris:

  1. Benvolgut Gerent, diumenges a la nit m'agrada estar tranquil a casa llegint els diaris amb la tele de fons. Tot molt relaxat...

    I vostè ha hagut de venir a parlar-me dels fills d'una puta dels polítics...

    ResponElimina
  2. Menys de 48 hores em queden en aquest país infecte. I no, no penso prendre'm la molèstia de buscar com es fa per votar des del cul del món. Que els follin !

    ResponElimina
  3. Remitjó,
    si llegeix els diaris, no es fot de mala llet? potser només mira les pàgines de relax?

    Dr.,
    imagini's que aquest país ha organitzat una vaga per tal que vostè no se'n pugui anar.

    ResponElimina
  4. Però com que sóc home de recursos he bescanviat els bitllets PEL DIA ABANS del previst, així m'estalvio 24 hores i la companyia aèria em dóna les gràcies per estalviar-los merders el dia 29.

    ResponElimina
  5. Eps! que jo estreno colegi electoral que m'he canviat de pis. Ara és una meeeerda peruqe no se a qui votar... algú de vostés es presenta?

    ResponElimina
  6. Vist lo fàcil que és formar un partit hauríem de pensar en fundar una nova opció electoral: Partit Unitari dels Treballadors Odisfèrics Torracollons, aka PUTOT.
    Qui s'apunta?

    ResponElimina
  7. Doctor, és vostè un visionari. Em declaro PUTOT des d'ara mateix.

    ResponElimina
  8. A mi també m'hi voldrieu? jo també vull ser PUTOT!

    ResponElimina
  9. ... sr. Gerent se m'ha erissat els pelets de darrera el clatell escoltant-lo... parla amb tant entusiasme, amb tan savoire faire, les seves són unes propostes tant atractives... vos és bo, molt bo

    ResponElimina
  10. "La gallina de piel", mossènyer. Estic fins els collons dels qui s'escandalitzen quan un diu que els polítics són merda i que les eleccions són una gran estafa. Quan s'adonaran d'una puta vegada que no són els nostres representants, sinó que nosaltres sóm el seu instrument per xuclar la teta, collons??? Colla d'imbècils rematats...

    Per cert, si no hi ha incovenient, m'agradaria afegir-me al projecte PUTOT. Què cal fer?

    ResponElimina
  11. Herr Doktorr,
    ara que ja sembla que té un inici de moviment de base pel PUTOT, li suggereixo pugui adherir-se a la Xarxa Antipàtica Pro Estudis de Ràbia Omnipresent (XAPERO).
    Podria ser una coalició amb benefici mutu...

    ResponElimina
  12. Srta RaTeta,

    entre "pelillos eriçats", "savoire faire", i "propostes atractives", ja estic firmes saludant la bandera.

    Senyor Merdevalista,
    la seva "gallina de piel", i els seus "collons" m'han fet deixar de saludar el cony de bandera... :-)))

    ResponElimina
  13. Apunti'm al PUTOT!

    Per cert, aquest no és el Pinotxo de la Boqueria, oi?

    ResponElimina