23.4.10

El senyor gerent té les tissores a punt






Odisfèrics, odisfèriques:

Avui és el dia que vostès, volguts fills de puta, han de ser generosos amb la societat i demostrar el seu ben intencionat ODI.

Per això, escupin, cremin, arrojin, davant de qualsevol paradeta de llibres que es trobin.

Recordin: el millor llibre és el que vostès triïn, quan vostès vulguin. No el que el tinglado cultureta-tendències-autorsdemodamediàticsialtresmerdes, els volen fer comprar.

I la rosa? La rosa li foten pel cul (pel cantó de les punxes, incloses les espigues) a tot aquell qui els la demani.

Amén.
Estiguin bonets.





6 comentaris:

  1. A mi Sant Jordi m'agrada perquè, arran de l'inici del bon temps, té la virtut de concentrar en molt poc espai infinitat de ties bones amb poca roba i, a més, amb aquell posat intel·lectual que té la gent quan mira llibres encara que li importin una merda però que posa prou catxondo.

    Si a més hi sumeu aquella mirada entregada que tenen quan han rebut una rosa, ja us podeu anar a masturbar darrera de qualsevol parada.

    ResponElimina
  2. Ja té raó, ja Llufa.
    Rectifico el meu escrit: escupin, cremin, arrojin, i magregin, davant de qualsevol paradeta de llibres que es trobin.

    ResponElimina
  3. Jo com en Pere Llufa, vaig per posar-me ben berra, com l'any passat: Aniré aviam si hi ha la parada dels futbolistes del Girona, si hi és m'obriré lloc a trepitjades entre tanta mainada i els demanaré un calendari, quatre mossos tan forts i ben junts, verge santíssima com estan, la resta de parades llibres ja m'importen una merda.

    ResponElimina
  4. Alguna cosa bona havia de tenir viure en una ciutat de mida mitjana i escandalosament mancada de cultura tots els dies de l'any: poques parades de llibres (només hi ha UNA llibreria en tot el poble que mereixi ser anomenada com a tal), cap escriptor de merda oportunista ve a signar les seves vomitades i totes les paradetes de roses i llibres es concentren en una mateixa zona, amb la qual cosa es poden evitar fàcilment o, si es desitja, es poden bombardejar fàcilment.

    ResponElimina
  5. En dies tan assenyalats com aquest m'agradaria muntar sobre el carro tunejat de Ben-hur i recórrer les rambles amunt i avall a tota llet.

    ResponElimina
  6. L'últim cop que vaig estar per St Jordi a Bcn vaig veure el Buenafuente i el Grasset d'aprop. No hi he tronat mai més.

    ResponElimina