18.3.10

El senyor gerent no té gaire temps i el poc que té, li foten

.
Avui en dia, el temps és la dimensió que ho mesura i economitza tot.

De fet el temps, passa a ser una moneda de canvi en la nostra societat. Així sovint, per qualsevol afer, negociem en clau de temps: ja sigui per guanyar temps, ja sigui per no perdre el temps, ja sigui per invertir bé el temps.

Així, el senyor gerent també és víctima del temps, com tothom d'altra banda, i per això fa cas d'algunes de les propostes arrojades per vostès al llarg i ample de l'Odisfera: per exemple ha evitat perdre el temps anant a veure la peli dels pitufos,... Avatar; també ha invertit bé el temps fent cas al Doctor Muerte i estudiant les escopinades antropològiques que ens fa arribar des del llunyà continent americà, o llegint les cosmogonies del Sr. Valero, o aprenent a menjar figues, gràcies al senyor Llufa, per exemple.


Podríem estar d'acord amb el senyor gerent, a més a més, que el temps es podria dividir en:
1/- temps d'oci-personal-temps de riure-de follar-...en definitiva el que un mateix tria de fer perquè si, perque li surt de la soca dels ous: el temps lliure;
2/- i d'altra banda, el temps d'estudi-de compra-de fer gestions-de gimnàs-de currar-temps d'amor... en definitiva el que un ha de fer per seguir el ritme de la societat en la que malvivim: el temps mort.


Però a més a més, el senyor gerent ha descobert un altre temps, el temps que et foten per la cara, i sense ni una puta explicació. Es per exemple, i perquè vostès puguin entendre, quan per exemple el fill de puta del dentista et dona hora a les 6 de la tarda, tu et presentes a les 5:55 per si las putes mosques, i el molt fill de puta no t'agafa fins a les 6:45...

Dentista fill de puta !!!!!!!! Vostès diran que potser si el dentista l'hagués atès quan tocava, el senyor gerent s'hauria estat a casa fotent-se el dit al nas... sí i què? Seria el seu temps lliure... però el cabronàs del dentista va agafar el temps lliure del nostre amic, el va rebregar com paper, i el va convertir en temps mort. I sense encomenar-se a ningú !!!

I això, on collons es denuncia, eh, eh, EH? Perquè tots aquest professionals liberals bé que es dediquen a viure de nosaltres, societat zombi, cobrant-nos els putos cinc minuts de temps que ens dediquen en les seves diverses consultes, ja siguin mèdiques, ja siguin comptables, ja siguin fiscals, oi?

Fi de l'arrojada.
Estiguin bonets.
.

11 comentaris:

  1. Raó no li falta, Senyor Gerent, com ja és costum. Em quedo amb una part de la seva arrojada i amb una distinció subtil però interessant.


    . Temps per follar: temps lliure

    .Temps per fer l'amor: temps mort

    Sempre és temps per aprendre...

    ResponElimina
  2. Òstia, vostè TAMBÉ ha anat avui al dentista!???

    És que potser el nostre temps tingui tant poc valor com nosaltres mateixos, però és el nostre puto temps, joder. I que ens el pispin de mala manera toca molt, però que molt els pebrots!

    Li suggereixo que demà es faci notar entrant de nou a la consulta del dentista amb un llençamíssils.

    ResponElimina
  3. Sr. Remitjó,
    no em dirà que no, oi?

    Sr. Merdevalista,
    i és que a més de fer-me perdre el temps, m'han fotut a la puta calle amb les genives en carn viva, i amb 45 € menys a la butxaca... fills de puta !!!!
    Espero que al menys a vostè, li hagi sortit més barato, o li hagin fotut menys mal.

    ResponElimina
  4. No es pensi, que també me l'han clavat. Però excepte pel regust a bicarbonat, no m'han fet pas mal. Sort la meva.
    Au, desfogui's:

    http://www.youtube.com/watch?v=4OPyoJgV_YY

    Passi-ho bé, mossènyer.

    ResponElimina
  5. Jo, per raons òbvies, tinc una altra definició del temps mort. És aquell que dedico a les meves coses, a esbudellar bàsicament, i que com tot allò que faig acaba amb un tuf de carn passada força interessant.
    Ara, el temps que dormo o faig veure que treballo l'anomeno temps d'espera.

    ResponElimina
  6. Sr. gerent que encertat amb això del temps mort. Fot ràbia de collons que et facin esperar!
    Apa prodigui's una mica més per aquí.

    ResponElimina
  7. Mai m'ho havia plantejat, té vostè tota la raó.

    Els putos 3 quarts d'hora que passes esperant a una tia, son temps mort o una inversió de temps per sucar la tranca?

    ResponElimina
  8. Senyor mecànic, tot aquest temps s'hauria d'estipular en penalitzacions sobre els preliminars i el post-coit. Em fas esperar 45 minuts? Avui no esperis que et llepi la figa, ni que t'abraci després de follar.

    ResponElimina
  9. ... tant bé que havia començat el tema de les respostes i finalment, deriva cap a les ties...

    A mi és que fa dies que m'intenten explicar això de la 4a dimensió, la de l'espai-temps i no ho acabo de pillar, no..

    ResponElimina
  10. Jo crec que el temps d'espera al dentista pot ser molt ben aprofitat amb les variades joies literàries que ofereixen al bestiar de la sala d'espera.

    ResponElimina
  11. Els putos dentistes! Si és que em ve al cap l'escena de Marathon Man i ja em cago a sobre!. I del temps no m'en parli, que vaig prou de cul aquesta setmana....

    ResponElimina