5.1.10

El senyor gerent contrasta les notícies de la premsa

.
Prèvia:
Hi ha malalts reals i malalts imaginaris. Hi ha malalts greus que requereixen d’atencions urgents, però també hi ha malalts lleus i hipocondríacs que es podrien fotre el dit al cul. Un respecte pels primers i una escopinada per la resta. Dicho lo qual,...


9 de desembre
- en un hospital de Barcelona
- àrea d’obstetrícia i ginecologia
- matí

Cues, abarrotament, infermeres avui i avall intentant posar una mica d’ordre. A una dona que espera, li agafa una lipotímia (i no és conya). Males cares per tot arreu.
En aquest agradable marc, el senyor gerent i senyora arriben a lloc i el primer que els diuen és que les consultes van amb retard: resultat, una hora després de quan tocava són atesos.
S’han fixat en la data? Es just després d’un pont...


31 de desembre
- en el mateix hospital de Barcelona
- àrea de laboratoris i analítiques
- matí

El senyor gerent i senyora arriben al pàrking (el caríssim puto pàrking de l’hospital) i aquest està buit. Només un 30 % de places ocupades. Tots dos arriben a planta i totes les rengleres de bancs de la zona d’espera buits,... només una iaia per aquí, una prenyada per allà i un paio coix que no sap on seure, perplex també de tant de lloc buit.

El senyor gerent i senyora, per motius de l’analítica, han d’estar un hora esperant l’efecte de determinades substàncies a la sang. I durant aquesta llarga hora, el cotarro s’anima una mica però, el 75 % de llocs per seure, segueix estant completament buits.

Es més, el bar de l’hospital, sempre infestat de cues i amb cap taula o cadira lliure, sembla un bar de disseny del Gay Eixample a les 16:00 hores. Pots demanar el que vulguis, perquè hi ha de tot, i pots seure on vulguis, perquè hi ha lloc per triar i remenar.
S’han fixat en la data?. Es el darrer dia de l'any...


4 de gener
- noticia publicada en un diari i recollida i ampliada posteriorment per la resta de mitjans de comunicació: Usuaris i sindicats denuncien aglomeracions i llargues esperes a urgències de diferents instal·lacions hospitalàries....
S’han fixat en la data?. Es just quan la festa ja s’ha acabat, quan les juergues ja s’han oblidat, quant les morenes del cul, la llaga d’estómac o les berrugues del coll es desperten... Fills de puta.

La hipocresia d’aquesta societat no deixa de meravellar al senyor gerent. Quan hi ha festes, i per molt mal que un tingui, no cal anar al metge, és preferible quedar-se a casa a xarrupar caps de gamba i escamarlà, però quant s’acaben, collons tu... a omplir ambulatoris i urgències... i si no ens atenen com cal, denúncia a la premsa, que aquest, vaia pájarus, estan a punt per omplir paper ( per cert, a diferència de quant el Barça juga una final, que destaquen equips de periodistes a meravellar-se de lo buits que estan els carrers i les grans avingudes, i a relatar-ho al borregam que ens ho mirem, el senyor gerent no va veure cap periodista en el hall de l’hospital el susodicho dia 31 de gener, prenent nota de la baixa ocupació de la majoria de serveis de l’hospital...)

Bueno, ja ho saben... ells són aixíns. Coherents i íntegres, com sempre.



En tot cas, si s'han de fotre malalts de debò i necessiten anar a urgències, resin perque sigui vigilia de festiu.

Estiguin bonets i facin bondat que avui passen els putos reis de l'orient (a veure quan Al Qaeda obre els ulls i aprofita aquestes boniques tradicions...)
.

7 comentaris:

  1. Una gran observació! És que som com ovelletes: sempre junts a tot arreu: a l'hora de comprar els regals, tothom a darrera hora, a l'hora d'anar al banc, tothom a pagar el que toca el DARRER dia...

    ResponElimina
  2. Bé, també en conec jo a un (cony, el meu sogre, ja ho he dit) que li encanta anar els dies assenyalats, encara que siga només per tocar les pilotes a qui li ha de dur...

    ResponElimina
  3. En primer lloc li vaig demanar que NO fes públiques les imatges de raigs X que li vaig passar a mode de jiji-jaja. Dit això li corroboro que hi ha molt fill de puta tocapilotes que ve quan tot s'ha acabat. Nosaltres en diem Dies F de "filldeputa" tot junt. Potser ara entenen vostès per què el Dr. Muerte està de guàrdia a totes les festes. La festa me la foto jo al despatx mirant youporn mentre la infermera novatilla de turno comprova la flexibilitat dels seus genolls sota la meva taula...

    ResponElimina
  4. Aqui un altre que també treballa al ram sanitari. Ahir tot eren nens malalts i pares subnormals. Avui n'han vingut 2.

    ResponElimina
  5. com els pobres avis que van a visitar se per tenir amb qui parlar i omplir el seu temps...la vida miserable que algun dia serà nostre...

    ResponElimina
  6. Respecte al tema aglomeració d'urgències, cal dir, sr.gerent, que si no hi vas i necessites una baixa et donen cita per quan el virus ja ha mutat i s'ha apoderat del teu cos transforman-te en una massa verda amorfa i pestil·lent.

    ResponElimina
  7. Sí senyor!

    Diuen que a mitjans dels anys 80', quan TVE va començar a emetre també pels matins, els ambulatoris es buidaren.

    I molt bones les radiografies!

    ResponElimina