28.11.10

El senyor gerent sobre les eleccions

Trist, molt trist, però és així. 

15 comentaris:

  1. Ja, Ja....

    Avui, quan he anat a votar amb la meva parella he parlat amb ella del mateix tema que vosté...encara que no he estat capaç de resumir-ho amb una simple fotografia, com vostè.... meravellós.(vaja, si he entès bé la direcció de la seva imatge)

    I que la tercera força a Catalunya, sigui el PP, doncs fa pensar. No perquè no ho pugui ser, sino pels atacs contra Catalunya en les ultimes eleccions...per molt que em pogues identificar amb un partit, mai podria votar a un partit que ha despotricat de mi i m'ha utilitzat electoralment per guanyar vots...

    Som un pais molt conservador, ens fa por canviar, i quan les coses estan fotudes tothom te por de votar al diferent....no se que es perd votant a altres partits...si aquests dos ja han demostrat, en el passat, que no faran gaire més del que podem esperar...

    Estic segur que a Catalunya, l'Obama, no hauria sortit president....crec que es així.

    Que hi farem...

    ResponElimina
  2. Va, que demà passat ja tinc el titular "El Barça de CiU se estampa contra un Madrid pletórico". Que no? Ja veuran com barrejaran les dues coses dimarts.

    ResponElimina
  3. Gaby,
    exactament. Sap com se'n diu d'això?... Seny, el refotut seny català, que ens ha portat al llarg de la història a no ser res.

    Muerte,
    deliciós, i per cert... a veure quan tarda a saltar la Terribas de TV3 o, el que és el mateix, quan CIU comença a desenbarcar a "la nostra".

    ResponElimina
  4. Tant de bo aquesta eixida no done a un penya-segat...

    ResponElimina
  5. "Era una situación difícil, estabamos al borde del abismo. En ese momento habiamos ser valientes y dimos un paso al frente" Francisco Franco

    ResponElimina
  6. Els dels tripartit s'ho han currat molt perquè això sigui així. Doni gràcies que els de l'Anglada no han entrat.

    ResponElimina
  7. No cal dir gran cosa al davant de l'evidència.

    ResponElimina
  8. El PP representa unes persones que viuen a Catalunya que, encara que no ens agradi, existeixen.
    Caldrà veure ara que fa el Mas. També s'ha de tenir en compte que ha recollit molt vot independetista i segons el que faci de seguida tindrà Solidaritat Catalana a sobre retraient-li qualsevol bestiesa que vulgui perpetrar amb el PP o el Psc-PSOE.

    ResponElimina
  9. Sr Remitjo,
    aquesta sortida apunta cap a la dreta, i si aquesta (la dreta) no és molt digne, ferma i competent, darrera sempre hi ha l'abisme.

    Sr. Josep,
    potser es van passar amb el pas, no troba? En comptes d'un pas endavant van fotre fer el pas de l'oca a tota una societat durant unes quantes dècades.

    Sr. Txisky,
    si entra l'Anglada, doncs... Suposo que si el sistema polític permet energumens així, després no ens podem estranyar si acaben aconseguint quelcom.

    Clidice,
    doncs això mateix

    Albert BiR
    ja veurem com se les manega el Mas. Però estic segur que de bestieses, i d'envainar-se-la, per part de tots els partits polítics en joc, en veurem unes quantes en aquests propers anys...tot sigui per acomodar-se a la poltrona.
    De fet, senyors i senyores, algú s'ha plantejat que tots vostès, com a electors, ahir eren el més preuat pels partits, i avui ja no valen una puta merda?

    Srta. Tiquis,
    això que diu és un comentari polític o un de pornoguarrumullat?

    ResponElimina
  10. ERC amb Puigcercós al davant no té futur. L'error de Carretero ha estat no voler anar amb Laporta. Com podeu anar a altres blogs dient que Solidaritat només durarà 4 anys. Quina sabiduria. Ridao ja va patir una clatellada electoral a les generals i no en vau aprendre. Si hi ha algú que tingui dos dits de front, que vagi a ajudar el nou projecte de Solidaritat. Però amb dos dits de front. Els que només aneu amb dos collons ja us podeu quedar a ERC, gent valenta.

    ResponElimina
  11. Una emergència de quatre anys? Mmmmpffff, serà llarg això...

    ResponElimina
  12. Anònim,
    què vol que li digui ara a vostè, senyor sense nom?
    En tot cas, torni d'aquí a quatre anys i comentem la jugada
    P.D. Una qüestió que em té intrigat i que agrairé que m'aclareixi: vostè va per la vida amb més de dos collons? I, si és home,... com s'ho fa? vull dir, cap a on carrega? No l'importa si li demano insistentment testimoni gràfic d'aquest fenomenu que té vostè entre les cuixes?

    Volgut Porquet,
    psí... i quan els del PP, allà Espanya, també acabin al govern, ja m'explicarà...

    ResponElimina
  13. D'això sent diu pragmatisme o patetisme?

    ResponElimina