8.8.10

El senyor gerent també ho sap fer


Aquest cap de setmana el senyor gerent ha tingut l'honor de poder anar a terres ampurdaneses en cotxe (i, com cada cop que hi va, morir-se d'enveja de tots els que viviu allà, cabrons).

Per arribar-hi, és clar, ha passat per l'AP7 i, a banda de les cues provocades pel borreguisme institucionalitzat de la gent (anar al mateix lloc, a la mateixa hora, de la mateixa manera) al senyor gerent li han vingut urticària al parar en una àrea de descans de l'autopista (que recordin és de peatge).

Si vostès no han parat mai en una àrea de descans d'aquestes no es preocupin: no es perden res més que
papereres desbordades de papers, llaunes i brutícia, pudors de pixat allà on siguis, i absència total d'ombres.

I poca cosa més....Uiii sí!!!... el senyor gerent se'n descuidava... a les àrees de descans també s'hi poden contemplar molt d'aprop aquells despropòsits pseudoartístics que hi han plantificats en el bell mig d'aquestes cutre àrees no sabem si amb el propòsit que, en contemplar aquests immensos despropòsits un s'oblidés de la pudor de pixats.

Uns apunts a comentar al respecte d'aquests frustrats testimonis artístics:
  • són lletges de collons i ni l'estètica, ni el motiu original, no es veuen per enlloc.

  • els autors d'aquestes obres tenen un important retard mental, doncs estem amb lo de sempre, que per fotre un cagarro com aquests, els vàters de la nació s'haurien de considerar museus nacionals d'art o sucursals del MACBA.

  • d'altra banda, per què gastar-se els calés en aquestes merdes i no pas en dotar a l'àrea d'una mínima ombra misericordiosa, d'uns serveis, o d'una trista font d'aigua?

I finalment
una pregunta inquietat: aquests monuments a l'estultícia, estan precisament allà perquè són massa dolentes per estar en un museu?


Estiguin bonets.

P.D.
Si volen veure més collonades plantificades al llar de l'AP7
.

11 comentaris:

  1. No s'amoïni, que sempre li quedarà l'opció de passar per la Nacional, que tota ella sí que és un bon monument al desastre en què s'ha convertit aquest país.

    ResponElimina
  2. A mi no em cal anar per l'autopista per a veure merdes d'aquestes . L'alcalde del meu poble ens va amollar un obelisc blau de quasi 40 metres al bell mig del poble. I tot plegat només ens va costar 600.000 € (com diria aquell, cien millones de las antiguas pesetas)

    Aquí deixe un vídeo per si volen conéixer-los als dos (l'obelisc i l'alcalde)

    ResponElimina
  3. Aquí van instal·lar l'altre dia un coet tipus tin-tin, d'uns 20 metres d'alt, com a "Escultura Moderna" i la veritat és que fot cagar només de recordar-la... per cert, ja sap que dir això de que enveja els empordanesos provocarà que la Noa s'imfli més encara oi?

    ResponElimina
  4. Doncs sembla que vosté no es tampoc cap èsser únic ni especial. O que hi fotia en la mateixa caravana dels borregos??

    ResponElimina
  5. Iaia,
    però la Nacional II no era allà on feien trial?

    Remitjó,
    si és que... a tots els pobles i ciutats hi han partides destinades al bombo i platillo que fan treure els colors a més d'un. En fí, l'obelisc aquest servirà el dia que l'alcalde surti en globo per ensartar-lo fins al fons.

    Dr. Muerte,
    repeteixi amb mí: sóc una bona persona, sóc una bona persona...

    Anthony S.
    Tant de bo fos únic, especial i estigués sol en aquest puto món. Però no,... també era a la cua.

    La cua, per cert, era entre Girona Sud i Girona Nord i també a la sortida de l'autopista de Figueres i fins a la N.II.
    El 60 % eren borregos nacionals: tots anaven al mateix lloc (Palamós - L'Escala uns o Roses-Empuriabrava els altres) amb els seus esplendorosos BNW's, Audis, 4X4 i altre ferralla.
    El 40 % eren guiris (majoritariament gavatxos) que tornaven a la seva pàtria.
    El senyor gerent tot i no anar a la platja, va tenir que fer cua. Cabrons.

    Quedi pel populacho decidir si la culpa de la cua era dels nacionals o dels putos guiris.

    ResponElimina
  6. Quina puta mania de fotre les escultures públiques a erials. Barcelona és un bon exemple de com esquitxar l'espai públic (generalment grans places o passeigs) amb merdes monumentals; miri el passeig marítim per exemple: que si Lichtenstein, que si Mariscal, que si Ghery...
    Per això prefereixo moure'm per estrets i foscos carrers o per parcs amb arbres i jardins decadents; almenys puc estar segura que no m'hi trobaré cap merda monumental del Llena o de l'Oldenburg... suposo...

    ResponElimina
  7. A València city i voltants tenim un fum de rotondes amb una aplanadora damunt la gespa central. Oblit, negligència, obra d'art? En quins ulls tinc que mirar-ho? Algú m'ho podria explicar? Per cert, a l'eixida de la autovia de Barcelona el paquet arrodonit de filferros rovellats al costat del mirador gran forca són deixalles, no?

    ResponElimina
  8. ... empordà... raTeta calla... calla raTeta... calla... (maco però donen massa pel cul als xavas... i jo en sóc, de xava)

    I com a xava, m'encanta menjar a les àrees de servei. I als avions, també. Digui'm rara. O xava.

    ResponElimina
  9. Srta. Llesca,
    sí, té raó, el tema escultures absurdes i ferregots inhòspits, acostuma a anar de braçet amb places dures i escapçades d'arbres.
    Amb lo de puta mare que s'està en un pam de gespa, sota l'ombra de qualsevol arbre...

    Benvingut Vicicle,
    pel que ens explica, la plaga és extensa i persistent. Caldran mesures similars per fer-li front. Vagi emmagatzemant benzina, si li plau.

    Volguda Rateta,
    Ser xava no és problema fins que un/a s'entesta en demostrar-ho allà on no toca.
    Faci bondat.

    ResponElimina
  10. Ja tinc 5 tones de benzina envasada en vora 10.000 bidons "viciclistes" escampats per tota la casa, ara què faig?

    ResponElimina
  11. l meu barri està plagat de ferros retorçats obra d'un sociata que es fa dir artista. Fill de puta!

    ResponElimina