23.7.10

El senyor gerent renega de la insostenible lleugeresa dels catalans.

.
Els catalans som com una pastilla efervescent. Quant ens cau l'aiguat a sobre, som tot ràbia, i després de quatre espetecs i una mica de bromera, ens diluïm en la immensitat del tansemenfotisme, del "no em toqueu la botigueta ni els calerets", del “val més que no remenem el tema”,...


Per això, el senyor gerent, que segueix cercant el sentit a les coses es pregunta ara... Quin sentit té ser català, quin sentit té sentir-se més català que espanyol, quin sentit té preferir primer el drap quatribarrat i després el drap rojigualda?

Quin sentit té preocupar-se pel país, si el que ens manen aquí, tant els fot tot i quan el poble ha d'agafar el relleu, mirem massa la butxaca o mirem cap a un altre cantó?





o..........(o potser l'enquesta ì la seva publicació a El Periódico està nomès dissenyada per desactivar el potencial del 10-J?)
Estiguin bonets.
.

10 comentaris:

  1. jo diria que per fer aquestes enquestes, va el senyor periodista, s'abaixa la bragueta es mira la cuca i depenent de quin color la tingui hi posa un número o un altre.

    no en va fer la vanguardia una l'altre dia amb les mateixes preguntes i diferents respostes?

    ResponElimina
  2. Gerent, no s'enfade. Sempre pot ser pitjor... Podria ser vostè valencià i veure com Camps guanya any rere any... Veure con la seua llengua i la seua cultura és menyspreada per els polítics i (pitjor) per la societat...

    ResponElimina
  3. Sr. Remitjó, emigri cap a terres catalanes, que el veig malament amb el sr. Camps, no es preocupi pel lloguer del pis, tinc una habitació lliure, ja ho trobarem...

    ResponElimina
  4. Vist com està tot, crec que és l'últim punt. Els mateixos, fa quatre dies, deien que hi havia més gent favorable a la independència que en contra. Aquests de Zeta tenen por de perdre els seus privilegis.

    ResponElimina
  5. He de reconèixer que tants crits d'independència a la manifestació em van sorprendre. Tothom hi anava sota una consigna diferent, i la veritat, m'esperava més aviat... una cosa així com són els socialistes de Catalunya, i com els resultats d'aquesta enquesta... ni si ni no ni blanc ni negre.

    ResponElimina
  6. Si més no, quan aquesta setmana altres enquestes (crec que la vanguardia, diguin el que diguin) asseguraven que per primera vegada els catalans que volien la independència superaven als que no (ep, sense arribar al 50 per cent), la del periodico canta i molt. Sobretot per l'enunciat on parlen del "federalisme" un mot eminentment socialista, que ja ningú no fa servir en el PSC i als pobres que ho fan surten escopetejats (Tura i maragall, desapereguts de les llistes...)

    Per tant, el que una enquesta del Periodico fabuli sobre els catalans, no em mereix cap tipus de credibilitat, ni em faria perdre massa temps per ser analitzada.

    Però de cagadubtes i titafredes, els catalans en som. Massa. I prou.

    ResponElimina
  7. Estic d'acord amb mossènyer Anthony S. quan es diu que no es pot donar cap credibilitat en aquestes enquestes. Ara bé, el problema ve donat perquè per regla general aquestes enquestes acaben influïnt sobre el comportament de milions de simis que habiten el nostre país. Millor no menystenir-ho.

    ResponElimina
  8. Encara estem així? Que no sabem que el resultat de las enquestes només depén de qui las pagui?

    ResponElimina
  9. Recordi vostè: eleccions a la tardor.

    ResponElimina
  10. CETINA,
    no foti!!!! no ho hagués dit mai, escolti. Jo que em pensava que la premsa era el més sagrat d'aquesta societat, l'equanimitat absoluta, l'equidistància ideològica total en favor de la seva missió sagrada a la Terra que és la d'informar amb completa independència ....Ahhh,.... i a qui haurem de creure com borregos a partir d'ara que vostè ens xivata que la premsa paga les enquestes?

    Sr. Josep,
    si, però tal i com s'estan preparant, més del mateix. Digui-li gasosa esbravada, digui-li aspirina aigualida.
    Mistos i gasolina ja !!!! (i no, no em refereixo al puto Larson dels collons...)

    ResponElimina