12.7.10

El senyor gerent medita quina porta cal obrir ara

.
Dissabte, a BCN, (¿perquè no es pot fotre la manifestació a un altre lloc?), més d'un milió de catalans surten al carrer a bramar, i aconsegueixen diluir la importància que els ingenus polítics varen voler donar a la puta capçalera de la mani, fotent-se davant mateix, i impedint que avanci.

És aquesta la porta que cal obrir?
Més d'un milió de persones, de totes les edats, condicions i orígens, cridant per uns mateixos motius. Més d'un milió de persones sense cap líder. Més d'un milió de persones que posant els pebrots sobre la taula diuen als polítics:
SÍ, existim... a banda de partits, a banda de quadres de govern, a banda d'aparells polítics, a banda de programes i interessos partidistes
...

Tremoleu fills de puta. Fins ara, a les eleccions, us pensàveu que érem un col.lectiu residual sense importància.
I ara, qui tindrà collons de posar-se a davant d'aquesta gentada? Quin polític tindrà pebrots de canviar el seu programa polític i fer-lo pivotar 360º al voltant d'aquest milió de persones? I qui ho foti, que ho foti bé, o sortirà a òsties....ara ja no hi valen mitges tintes, colla de falsos.

Estem emprenyats, sí. I amb raó.
Millor, foteu el camp mamons...ja ens espavilarem tots plegats. Agafeu la porta i toqueu el dos,....mmmm, un moment, la porta, laporta, Laporta, el senyor gerent ha dit Laporta?.

Ai las,...glups...cel o infern? chi lo sà?

Estiguin bonets
.

12 comentaris:

  1. Només un incís: si fa un gir de 360º, es queda al mateix lloc.

    ResponElimina
  2. Només un incís: si fa un gir de 360º, es queda al mateix lloc.

    ResponElimina
  3. Sr Josep,
    potser sí, però en el transcurs del gir, segur que s'aprèn molt. En tot cas, es tracta que els programes dels partits polítics obeeixin de veritat a les necessitats de la gent, i no a les necessitats dels propis partits. Un programa que pivoti 360 º al voltant d'un milió de persones, entenc que hauria de ser un programa polític que al centre, al nucli, a la base, hi tingués aquest milió de persones.

    ResponElimina
  4. Tal com està la cosa, ens l'hem de jugar a un tot o res. I el Laporta ha estat l'únic, fins ara, que s'ha atrevit a plantar-los cara. Pot semblar kamikaze, però és això o res. Els que hi ha ara foten pena.

    ResponElimina
  5. Doncs de moment jo no he vist cap indici de que el Laporta faci bé de polític. Massa autoritari, poc consens, dels que aprofita la conjuntura de que tots estem perduts per veure si "sona la flauta". A més, no sé si suportaria al Joan Oliver fent de Conseller (d'Interior, per exemple?). Ara, del tot d'acord: colla de mamons ho són.

    ResponElimina
  6. Jo és que ja sóc massa gran per anar darrera de messies i profetes sobrevinguts com si fos una gruppie qualsevol.

    I després del paperàs que va fer durant les eleccions del Barça, entrant en campanya amb acusacions, joc brut, etc. crec que encara podria ser pitjor que els polítics que hi ha ara.

    Coincideixo amb la RaTeta en la resta d'apreciacions.

    ResponElimina
  7. Si hem de depositar la confiança en una persona acabarem ben cardats. El més important és que confiem en nosaltres mateixos, ho vaig llegir a "El secreto".

    ResponElimina
  8. Un milió? mmm a Madrit deien que ho havien comptat els experts i estaven entre 64 o mil, potser es movien molt i feia la impresió que hi havia més gent.
    La mani la tenien que haver fet un altre cap de setmana, la roja, el casillas i la carbonero s'enduran tot el protagonisme "noticieru" de la setmana.
    Que obrin la porta de l'infern... total més calor no pot fer ja en aquet pais.

    ResponElimina
  9. Estic amb l'Albert B i R.
    Laporta de polític farà el mateix que de president de futbol: personalisme pur i dur i embutxacar-se el que pugui.

    Però... no és el mateix que va fer Pujol al llarg dels seus 20 i pico anys de poder?

    En tot cas, Laporta no em preocupa mínimament. Ell només té un paper com a factor reactiu, i un cop cremat, cap a casa. Ha de servir, doncs, per que la gent pugui optar a un vot de càstig en l'actual sistema de partits.

    (I on el senyor gerent diu Laporta, diguin Carretero, CUP, i similars).

    Que es tallin d'una vegada les ales als partits establerts, i que tornin a començar des d'abaix. Evitem entre tots, que es perpetui aquesta merda de farsa que entre ells s'han muntat, i que mantenen tant si com si no.

    Política = servei públic. Doncs vinga, en fila i apretant l'ullet. Així els vull veure a tots.

    ResponElimina
  10. Estic amb vosté amb el que diu d'en Laporta. No sé de quina manera ens governaria. Però jo crec que és una persona de la que només n'espero una cosa: que surti al balcó de la Generalitat i proclami la independència de Catalunya. Després, ja li encarregarem el govern del país a qui calgui.

    ResponElimina
  11. Cal obrir la porta que sigui per a fer desaparèixer a tots aquests inútils.

    ResponElimina
  12. Al final resultarà que dissabte vam ser un milió i mig de catalans fotent el ridícul... I és que deixarem que ens tornin a donar pel cul. Temps al temps...

    ResponElimina