5.2.10

El senyor gerent escolta la radio



Aquesta tarda, en el cotxe, escoltant el programa “L’Oracle” de Catalunya Radio, el senyor gerent ha fotut un bot que una mica més i atropella un grup de monjes que passaven per l’acera.

La "perla" que un tertulià d’aquest programa ha deixat anar, sense ni tant sols avergonyir-se, cal situar-la en el transcurs d’un debat radiofònic en el que es tractava si l’Àrea Metropolitana de Barcelona, ara toca o no toca (no és com un dejavu, això?). L’home ha dit:

(...) és que Catalunya, sense Barcelona, no és res.

I ja està. S’ha quedat tant tranquil.
Ni la resta de tertulians (que el senyor gerent no té ni puta idea de qui eren), ni el conductor del programa (Xavier Grasset), ni el convidat (Oriol Pujol, el fillíssim), han dit res, i han seguit bla, bla, bla, bla....

Potser aquest silenci ha estat degut a una complicitat per part de tots amb la idea exposada?, o només ha estat degut a la prudència i equilibrisme pragmàtic dels susdits?.

En tot cas, vet aquí el tema, com el senyor gerent l’ha entés. El tertulià a vingut a dir: Aquest país és una puta merda, i gràcies a Barcelona surt als mapes.

O la seva variant: Aquest país està ple de pagesos i desgraciats que no saben fotre la o amb un canuto, i gràcies als senyors de Barcelona, que tant bé parlen el català, surt als mapes.

Perquè sàpiguen vostès que un bon dia va aparèixer com una mena de cul diví dalt del cel, i d’un pet bufat....Prrrrt van cagar Barcelona en el bell mig d’un desert anomenat Catalunya.

I en aquest tràfec, ...qui es vol recordar de Tarragona? Figueres, Olot, Reus,... no són més que comparses? I com tenim Lleida? Ah, no cal preocupar-se... estan sota la boira menjant cargols... Sabadell-Terrassa? Quiets, vigilant-se un a l'altre. I Girona? Massa afrancesats potser?

Aquí només compta una cosa: B-A-R-©-E-L-O-N-A, per això, més que una ciutat, és una marca "moderneta" que els seus habitants s’encarreguen d’extendre al ser portadors d’un virus (chava pestis) que infecta tot allò que es posa al seu abast.

En definitiva, a Catalunya tenim el que ens mereixem, perquè som una colla d’hipocondríacs i paranoics, un grup d’esquizofrènics que vivim en i gràcies a una franquícia amb la qual mantenim una relació d’amor - odi (el senyor gerent tampoc se n'escapa). Una colla de salvatges que fem genuflexions davant el gran deu BARCELONA, i davant de la seva reencarnació a la terra, el BARÇA omnipotent i triomfant, mentre oblidem que tant la diversitat com la varietat, en definitiva, la multiplicitat d’opcions és el que enriqueix a un ciutadà, a una societat, a una nació en definitiva.

Senyors i senyoretes de províncies i comarques, esteu fotuts. A Barcelona tenen gana...
O al menys això diuen els senyors entesos de la ràdio.

Catalunya independent? No bwuaaaana. Catalunya jacobina !!! I avui pau, i demà glòria.

Saben que?...al senyor gerent li agradaria ser andorrà.

Estiguin bonets i fàcin bondat.
.

13 comentaris:

  1. Senyor Gerent, sento informar-vos que Andorra, sense Barcelona, tampoc no és res.

    Afortunadament, sense Can Fanga, Madrid tampoc.

    ResponElimina
  2. Completament d'acord amb el tertulià: Aquest és un pais de pagesos que no saben fer la I amb un canuto. I Andorra podria ser molt,però ha decidit menjar-li la polla a Barcelona mentre convida al Zapatero a follar-se-la pel cul.

    Dilluns aniré a empadronar-me cagant hosties a Vielha per si de cas.

    ResponElimina
  3. Ara amb les vegueries s'acabarà el centralisme de Barcelona, es repartiran els recursos equitativament i follarem molt més.

    ResponElimina
  4. Collons Sr. Gerent, parla d'atropellar monges com si fos quelcom dolent. "Prrrrt van cagar Barcelona en el bell mig d’un desert anomenat Catalunya". Encara m'estic eixugant les llagrimes del riure...

    ResponElimina
  5. Hòstia Senyor Gerent, entre els blogs d'internet, l'Sputifly i la radio, porta vostè una setmana pitjor que la del Zapatero. Aviat serà dilluns i el sol tornarà a eixir... i segur que algun fill de puta de la tele o del diari li amarga a vostè el dia (o potser un colom amb un missatge a la poteta)

    ResponElimina
  6. Sr. Llufa, té tota la raó, però al menos el fumar i el Viagra, surten més baratos.

    Sr. Cagón, la seva capacitat de concreció em té acollonit. Amb una trentena llarga de paraules vostè fot molta llenya. Li auguro un gran futur de merda en el món de l'odi.

    Sr. Sergi, déu l'escolti, sobretot amb lo del follar

    Sr. Gargall, a mí lo de les monjes tant me fotia, però és el que cotxe ja em fot sorolls per tot arreu, i només falta topar amb un dels poders fàctics per acabar-me d'arruinar el vehicle.

    Sr. Remitjó, té tota la raó. Això és el que comporta viure en una societat mediatitzada i idiotitzada completament pels nous canals i fotre's un parell de porrets de marialluisa al dia.
    Vostè que encara és jove, prengui'n nota del meu mal exemple, i eviti repetir els meus errors.

    ResponElimina
  7. Doncs jo em cago en les rambles, em pixo a la porta de davant de la sagrada familia i enculo a totes i cadascuna de les filles de puta que obre massa la boca quan diu "BARSALÓNA". Ara bé, també enculo a totes les zorres de provincia que es pensen que són ves a saber què perquè viuen en una casa amb jardí. Jo en odi no discrimino, i encara em diuen nazi.

    ResponElimina
  8. Segur que el que ha dit aquesta collonada marxa els caps de setmana i als estius a una caseta ben lluny de Barcelona per a superar l'"estrès" de la ciutat. Un pobre pallasso i ignorant. Si Catalunya només fos Barcelona aniríem arreglats.

    ResponElimina
  9. El mamón d'alcalde que tenim a Sabadell ja s'ha llençat a dir que ell s'apunta a entrar a l'Àrea Metrolopitana. Però és normal pensant que aquest home també és alt directiu de la Diputació (Socialista) de Barcelona, que segurament també perdran. Vaja, que no vol quedar-se sól a la comarca, on ja ningí li riu les gràcies i aixó en el cas molt optimista de que sigui reelegit.

    Així és l'alcalde que tinc, però tampoc hi surtia guanyant massa si m'haguñes quedat a viure a la meva Barcelona (f)natal.

    ResponElimina
  10. Això li passa per escoltar Catalunya Radio.

    ResponElimina
  11. Jo ja fa molts anys que defense el terme País Barceloní com a equivalent de Principat de Catalunya.

    Al cap i a la fi, és més barceloní el Principat que valencià el País Valencià.

    I si algú no s'ho creu, que agarre l'Eruomed i faça un tomb pel Sud.

    ResponElimina
  12. Això li passa per escoltar la carronya de catalunya ràdio, sr.gerent. Qualsevol persona amb dos dits de front sap que l'única ràdio escoltable és rac1.

    ResponElimina
  13. Ja tenen raó ja, Catalunya Ràdio fa temps que està en una espiral descendent i sembla que no té aturador....

    Ara que hi penso, Catalunya Ràdio i TV3 no són dels mateixos amos? carai, carai,...

    ResponElimina