13.8.09

El senyor gerent no comprèn els anuncis dels bancs i caixes


El senyor gerent es pregunta perquè bancs i caixes empleen molt sovint imatges publicitàries de gent somrient i contenta, o saltant i ballant.
Ostia, amb la que està caient en tot lo país i sembla que, pels bancs i caixes ens estiguem partint el cul fent servir les seves targetes de crèdit o orgasmant quant demanem els seus préstecs personals.


A més a més, algú ha vist algun conegut o parent fotent el carcamal com aquests gilipolles d'aquests anuncis d'aquí sota?. Perquè si és així, la cosa és preocupant.


Que catxondos que son els prestamistes que tenim en aquest país...

El senyor gerent sap que els creatius i la gent de màrqueting voldran puntualitzar aquest personal punt de vista i rebatran dient que la publicitat financera el que pretén, a banda de vendre producte, és transmetre determinats valors i estats d’ànims, digues-li seguretat, tranquil·litat, benestar... Doncs anem bé… vaya estat d’ànim li genera aquest anunci a un desgraciat pare de família que es queda sense curro, amb una hipotecarrea mensual sense fi i amb les lletres que van arribant sense parar de la cafetera Nespresso dels pebrots, del Audi o BMW de torn que es va comprar per merdejar, o de la tele de plasma de 50.000 polsades que sembla un marcador de camp de fumbol que ja s’ha passat de moda i per culpa de la qual tota la família s’ha quedat miop, estràbica, i guenya...



Segurament tindrà un estat d'ànim similar a la d’un xavalot mileurista que no es despenja de ca’l seus pares ni a tiros, perquè no pot accedir a cap mena de finançament d’una vivenda que després el deixi viure.

Senyors savis i sobrenaturals de banc i caixes, el senyor gerent vol que sàpiguen que quant un desgraciat fa servir la targeta de crèdit, no riu, sinó que fa cara de restrenyit.





3 comentaris:

  1. El Senyor Gerent espanta les criades.
    El Senyor Gerent espanta tota la gent.

    És l'únic que tinc a dir, ara que encara em corre el vi de missa per la sang.
    Això i que estic plenament d'acord amb lo dels gossos a la ciutat.
    Oh, però si el cuidem que no li falta de res!
    Ta puta mare. Correr tant com vulgui, li falta, inútil! Per això està gras i deu tenir el colesterol caní a les celles (canines). A la ciutat sols hi estan a gust les rates i els coloms (valgui la redundància).

    Oh, es que em fa companyia.
    Haver-te casat. Ves de putes. Mira la tele.
    Un gos no ha d'estar tancat, pagant perquè ningú t'estimi.

    Annex: SEMPRE són dones.

    ResponElimina
  2. El senyor gerent agraeix al Pare Bukkàkez, la seva comprensió en aquests temes tant mundans.

    I és que en questions de femta i derivats, és reconfortant saber que l'esglesi ens és propera.

    Ora pro nobis.

    ResponElimina
  3. Perdoni la ingerència, sr. gerent, però la meva teoria és que realment aquesta gent van restrets. Fixi-s'hi-ho-li que als anuncis de desatascamol i altres productes anti-restrenyiment també fan cara de contents...aparentment contents.

    ResponElimina