12.8.09

El senyor gerent tria el paisatge preferit de Catalunya


El senyor gerent pensa que la merda de gent que deixa cagar i pixar als gossos merdosos a qualsevol lloc donen fe de en quina mena de merda de societat vivim.

Tothom és molt net, tothom viu merdosament (roba de marca, grans cotxes, ....) però a l’hora de la veritat, no importa on el gos caga, mentre no ho faci a casa seva.

Una societat que fa cagar els seus putos gossos al mig del carrer, al mig de les places o als parcs infantils és una societat malalta.

I la cosa no s’arregla amb les bossetes de plàstic. Que vagin els amos dels gossos amb el motxo i el llexiu i que freguin també les pixades que van deixant al seu darrera.

El senyor gerent també diu que la culpa de tot, no és només dels propietaris de gos. Les autoritats també hi tenen molta part de culpa al permetre-ho... Però, si no fan ni complir la normativa de portar els gossos perillosos lligats al carrer, que cony esperem que facin, més preocupats per assegurar-se la jubilació, sortir a les fotos, o multar als que passin de 80 km/h, que no per servir al poble?.

Cagum tot. El senyor gerent té dues propostes al respecte:

- proposa que a tots els propietaris de gossos se’ls apliqui un Impost Anual de Merda Pública i que paguin el capritx del gosset, que genera més gasto i merda que el necessari.

- proposa que s’aixequi la veda dels gossos cagadors i que grups d’escopetaires vagin a la caça dels canins enxampats amb la merda al cul. I que aprofitin per fotre un ceballot a l’amo.

En definitiva, que algú expliqui al porcs propietaris de gossos que la seva llibertat acaba on comença el respecte als altres.

El senyor gerent està cabrejat per aquest tema tant merdós. I és que, què collons pinta un puto gos en un pis de ciutat? Què collons pensa el seu propietari? Que no veuen que la ciutat no està feta per això? Que potser es pensen que els parcs son cagaderos oficials per les seves mascotes? Que es comprin un cony de canari i que es mengin la seva merda.

Vaya puto món de merda en el que vivim.


Inventari: BCMerda, The Dogshit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada