17.10.11

El senyor gerent sempre es sorprèn per l'estultícia aliena

Volguts odiosos, membres tots de la raça humana: 
De tots és sabut que la humanitat es caracteritza per la consecució de les fites més difícils, pel progrés constant, per les troballes més revolucionaries i per les invencions espectaculars que, tot plegat, la proveeixen de confort, salut i estabilitat com a espècie.
Per tant, caldria concloure que és una satisfacció pertànyer a la raça dominant d’aquest planeta (... i no, per exemple, haver nascut francesos, oi?).
 
Així, el senyor gerent els recorda que l’Home ha conquerit tots els pics més alts del món, tot deixant la seva empremta; ha arribat al fons del mar i l’ha fet seu. La faç de la Terra està sotmesa als capricis i necessitats de la població humana, la Lluna, a hores d’ara no és cap problema (diuen), i els espais estan sent solcats per ferralles satèl·lits, estacions espacials i coheteria variada.

Cocacolitzant l'Everest

Mengeu gambes de Palamós, mengeu....

Quan l’Home té calor es refresca amb uns ecològics i sostenibles 20º en el sistema d’aire acondicionat i quan l’Home té fred el seu enginy li procura un terminal de telefonia mòbil que li escalfa el cervell per radiofreqüència. Així mateix, quan l’Home té gana, allibera suficient energia nuclear per fer la capsa de crispetes més gran del món, i quan l’Home té sed és capaç d’eixugar un mar.

Criiiiispetes !! Criiiiispetes!!
Quí vol crispetes!!!!!!????

Un camell amb flaccidesa i un vaixell vingut a menys,
tots dos compartint foto.... normal, no?

Quan l’Home emmalalteix permet que quatre multinacionals medicalitzin massivament i sense suficients proves i assajos escrúpols la seva gent; si l’Home té gana, sacrifica generosament en un gest doloròs i sentit, part de la seva espècie, (sovint els més dèbils i sense veu), per tal de procurar la supervivencia a l’altra part (sovint la que, durant 2004, va dedicar 17.000 milions de dòlars en alimentar les seves mascotes i animals de companyia)

Què fills de puta?
A quí trien? pisto car pel canari o arròs econòmic pel pobre nano?
Ah callin..., que han de sortir a sopar al McDonalds i ara no poden triar, oi?.

Si l’Home necessita argumentar una estructura de poder, crea la religió, la política i la banca; si l’Home necessita resetejar una part del sistema, crea la droga o la guerra.

La Física, la Química, la Medicina, la Biología, l’Enginyeria.... totes han caigut rendides davant l’afany investigador de l’Home. La Ciència, tot i no ensenyar-nos-ho tot, ens està escalfant la bragueta i la humanitat està preparant el seu desflorament.

Ja veuen doncs, volguts odiats, com la insatisfeta set de coneixements, descobertes, exploracions i espoliacions és quelcom innat a l’Home, a la raça humana. I el motor de tot aquest estímul constant per avançar, per anar endavant, per superar-se és la intel·ligència.

La intel·ligència..., la intel·ligència...

La intel·ligència, doncs, és l’ADN que defineix a la raça, a l’Home al llarg i ample de tot el nostre fotut planeta.... A tot el planeta?

NO !!!
.


Un petit reducte d’humans, localitzats a la península ibérica es resisteixen a utilitzar la raó i la lògica de la  manera com ho fan els seus semblants. Aquest grupuscle de renegats és format per senyors i senyores encorbatats que treballen al Banco Popular i que sembla que no són gaire amants de fer les coses de manera intel·ligent.

Aquest cartell ha estat així al menys dues setmanes seguides.
Banco Popular: model d'eficiència?
(Vist a Sabadell, carrer d'En Font - Octubre 2011).
Doncs res volguts fills de puta, ja que la natura els ha obsequiat amb un cap amb farciment gris, no el facin servir només per penjar-hi arracades, collarets i pircins.

Estiguin bonets... i sobretot, no s'oblidin de l'arròs, collons.

15 comentaris:

  1. és vostè sabadellenc, senyor gerent?

    ResponElimina
  2. Benvolgut gerent, no entenc aquesta correlació entre l'avenç de la ciència i la devastació del planeta. No sóc prou ecologista potser?

    ResponElimina
  3. Benvolgut número llarg,
    jo el que no entenc és com una persona amb testos psicotècnics passats, pot treballar en una sucursal bancària i tenir dues setmanes el cartell del revés. Ah calli, potser és sindicalista...

    Anònim,
    què vol dir: si sóc a Sabadell, si vaig a Sabadell o si vaig néixer a Sabadell?

    ResponElimina
  4. S'ha descobert vostè sol Sr. Pelegrí Pelegrí Pelegrí....
    Pel que fa a la ciència, no pateixi. Avui dia poca gent fa ciència. La majoria fem coses amb vocabulari estrambòtic que no va enlloc però que sona tan prometedor que podem continuar vivint de LA MOMA uns anys més. Total, sempre podrem dir allò de "Ens cal un coneixement més profund de les condicions per tal d'elaborar conclusions." I cola !

    Muerte

    ResponElimina
  5. A cal Popular diuen:"Ens cal un coneixement més profund de les condicions per tal d'elaborar l'estratègia del canvi d'orientació anvers-revers de la cartelleria exterior"
    I dic jo: Banc Populart té a veure amb Partit Populart?

    ResponElimina
  6. Banc PopuraT i PartiT PopurarT a mi em semblen la mateixa cosa, com si fossin d'una mateix amo.

    ResponElimina
  7. Però i sí fora una estratègia comercial? Ep, jo no dubto de vostès, però la gent que no distingeix l'asimetria de la simetria, fàcilment, pot haver picat! "Guaita aquests que tenen el cartell girat... Quins gamarussos, no saben plantar un cartell! Quin interès donen? Hòstia! del %52'1! Deixem-hi fotre fins l'últim cèntim."

    ResponElimina
  8. si no entén la pregunta es que no és sabadellenc.
    He dit.

    ResponElimina
  9. Fent relació d'idees: Sabadell + bancs + subnormalitat --> ha vist els nous anuncis de la putatele del Banc Sabadell? Ha vomitat sang com he fet jo?

    ResponElimina
  10. Sabadell+bancs+subnormalitat = Guardiola

    ResponElimina
  11. Llesca... calli calli. Nom tregui temes dolorosos...

    ResponElimina
  12. Txisky,
    si a la seva suma li treiem un factor:
    Sabadell + subnormalitat = Bustos

    ResponElimina
  13. ah, en Bustos. Quin gran home! Que Sabadell de l'índex més alt de contaminació del país? Solució: canviem el mesurador de lloc. Només a un geni se li pot acudir això.

    ResponElimina
  14. Oh, em serviria per Et felicito fill XDDD

    ResponElimina
  15. Calla, que encara diran que era part de una genial campanya de marketing per cridar la seva atenció i que ho han aconseguit.

    ResponElimina