18.8.11

El senyor gerent els ensenya a relaxar-se a la platja

El senyor gerent acostuma a anar poques vegades a la platja durant els mesos calorosos. No és que no li agradi el mar, la sorra, la caloreta, no... el que no li agrada és la diversitat d'espèciments de la raça humana fallits, tarats, retardats... en definitiva mal acabats (uns de cap, altres de cos), que s'hi acumulen.

Per això, una de les poques sensacions que sempre li ha agradat experimentar al senyor gerent les escasses vegades que va a la platja és la de, un cop estirat a la tovallola, 
tancar els ulls i, mentre el sol va cremant capa a capa la dermis, escoltar com les onadetes del Maresme trenquen a la platja. Per dir-ho així, és un moment de desconnexió, de tantsememfotisme, de pensar que allà si està de puta mare i que res i ningú no podrà impedir aquest benestar, sabent de totes totes que sempre és un benestar passatger i estacional.

Què? No? No s’ho creuen? No ho han probat mai? Va, va... no siguin mariques i provin-ho ara...
Estirin-se a la tovallola, respirin fons i pausadament i tanquin, tanquin els ulls.


Ara, deixin reposar tot el pes del seu cos contra la sorra... notin com les colilles de tabac i altra merda habitual a la platja, es fonen amb els seus cossos. Com el sol comença a escalfar i com la negror inicial que els ofereixen les seves parpelles tancades va canviant cap a un color ataronjat i ple d'estrelletes.

Molt bé Mahatma, maco... però fes el favor de deixar la vaga de fam ara, cony!

Ara... relaxin-se....relax total..., respirin pausadament. Si s'han de llufar, facin-ho, no convé mantenir tensions al cos en aquesta etapa de l'exercici.

Collons, qui ha obert l’ull? He dit quels tanquin, hòstia!!!

Relaxats? Escolten la remor de les onades? Perceben com aquestes trenquen musicalment contra la sorra, a tres metres d’allà on es troben els seus tristos cossos? Noten com la seva ment, lentament, molt lentament, entra en un estat gasparhernandià i que està completament en sintonia amb el decadent marc natural que els envolta? Com l’escalfor del sol no molesta, només acompanya (el melanoma ja vindrà però xxxsssttt, fills de puta, no cal preocupar-se ara).

Just en aquest moment, és l'hora de desactivar el determinisme de les seves orelles i donar-lis aquella llibertat a la que no estan acostumades. És el moment que les seves oïdes atrofiades per Ipods i Mptresos a tot volum, pel soroll de tubs d’escapament de la ciutat, o pels fils musicals criminals d’oficines, metros i cases de putes entre d'altres, es desempolsin i comenci a captar noves sensacions auditives, noves categories de sons, noves reverberacions i textures sonores.... Tanquin, tanquin els ulls fills de puta, i alliberin les seves oïdes....
3...
2...
1...


Yonathan, sorbete loh mohcoh neng COCO COLA SERVESSSAAAAA Papi me soplah el flotador porfi? GAFAS MARCA GAFAS MARCAAAA, Hijo puto el negro ese que me queria sacá cinco pavoh por los pantalones que li voy a rigalar a mi choni COCA COLA SERVESSSAAAA nene que no piseh por ahí, que va a tirar arenilla al melón, pisa por allà, al lao del señó cherent MASAJE CHINO MASAJE CHINO BARATO BARATO DIES MINUTOS MASAJE DIES MINUTOS Pili, coge al chaval que sahoga conio que no lo veh? DVD MUSICA SINE; DVD ESTRENOS 2 EUROS 2 EUROS, Aaaaalaaaaahh,  que plachazo que si ha pegao el Izan hijoputa contral agua, que cabrón...COCO COLA SERVESSAAAA...neng como tá lagua? ta buena neng? ta buena?


Clic, clac...
Bang, bang, bang......bang.

En fí.... Relax a la platja? Nom siguin cretins i vagin per l'ombra perquè el senyor gerent els promet seguir martiritzant-los amb una altre retrat costumista estival ben aviat.
Estiguin bonets. 





11 comentaris:

  1. anirem seguin aquests relats costumistes... jeje

    ResponElimina
  2. Jo ja fot tres estius que a la platja només hi vaig al xiringuito, i vestit de carrer: con dos cohone!.

    ResponElimina
  3. Miri jo des del dia que vaig escoltar "Jonathan como te ahogues te mato" vaig decidir que el nivell intelestuá de la platja senzillament em sobrepassava....

    ResponElimina
  4. vos vus etiviqueu a l'anar pel Maresme. Baixeu a la Crosta Daurada que, tot i ser platges llarges, immmmenses sense cales baixempordaneses, no tens dingú en 50 metres a la rodona.

    ResponElimina
  5. Que bona "Blood Beach", la poden veure sencera pel youtube mateix. Estaria molt bé veure'n un remake fet a la barceloneta.

    ResponElimina
  6. No calia que digués que anava pel Maresme (on van tots els éssers del Vallès quan volen platja), amb la transcripció que ens regala queda més que dit; és llegir-ho i dir "cony, és com estar a la putaplatja de Mataró".
    Total, que de platja res, que la sorra, el sol i els desperdicis varis (brossa, humans...) no fan més que tocar la figa. Encara no hi he anat ni un puto cop ni en tinc intenció.

    ResponElimina
  7. No s'equivoqui srta. Llesca. La fauna pija del Vallès tira cap a dalt, cap a Begur i similarTs. La xusmeta vallesana és la que va al maresme, exceptuant al gerent que de xusma en té el mínim.

    ResponElimina
  8. Dr. Muerte, i la xusma killa cap a Salou i Cunit!.

    ResponElimina
  9. No us queixeu que a les platjes del Baix Llobregat a més dels fills dels kanis i les yesis, ara patim una invasió de famílies paioponis. L'infern en braga naútica!

    ResponElimina
  10. Jo m'estimo més:

    1. No anar-hi directament.
    2. Si hi haig d'anar (a punta de pistola), mirar tetes. Sóc dels que obriria l'ull. També aprofito per anar obrint l'ull de darrere...

    ResponElimina
  11. :D, facis del club mediterranée i no li passarà això. I miri tetes home!!

    ResponElimina