17.11.10

El senyor gerent emet els espais electorals previstos per la llei i tal i tal i tal i tal...

Bàsicament...
manifestació barcelona 1

















... de la dictadura a què els partits polítics democràtics ens tenen immersos.
... de la manca d'humilitat i de raciocini en els principals liders (?) polítics.
... de la poca responsabilitat de tots els que ens manen, i de les ganes de tenir una poltrona tots ells.

... de les vergonyats declaracions que tots plegats arrojen duran els dies de campanya, tot i saben que són falses,   o que són demagògiques, o que senzillament, són paper mullat.
... dels titafluixes de periodistes (?) de la CCRTV... si no estan d'acord amb la censura que els foten els partits polítics, una de dues: o que no currin o que dimiteixin. Quina mariconada sortir a la tele dient que no estan d'acord.... neu a la merda... uns altres que no volen deixar la poltrona...

... En fí, de tantes i tantes coses, que tots vostès podrien aportar i dir, que encara els fills de puta s'estranyen de la desafecció entre la societat i el sistema polític.

Estiguin bonets i no desesperin.  Sempre poden votar al Partit dels Caçadors...

18 comentaris:

  1. El Partit dels Caçadors no es presenta.
    Es presenta un Partit Pagès a Girona. I el Partit Aragonès a Lleida. I la Montserrat MILF Nebreda a Barcelona.
    I la CORI, és clar, amb la Carmen de Mairena. Més de 25.000 vots pot treue la senyora aquesta.

    ResponElimina
  2. Ja veig que avui s'ha llevat i el primer que ha fet és veure la cara de boniato del Sr. Cuní!.

    ResponElimina
  3. Sr. Josep,
    vaia gerro d'aigua freda que m'acaba de fotre...hauré de buscar alguna altra formació friki per votar (em nego a donar res a la Carmen de Mairena).

    Sr. Txisky,
    a banda d'això (és la manera que els nens em prenguin el biberó sense fer guerra... deuen quedar narcotitzats o algo similar...) ahir tant al TNMigdia com al TNNit, van fotre el mateix cuento,...
    Amb lo fàcil que seria no fer cap esment a cap acte de campanya... i que els bombin !!

    ResponElimina
  4. El PP ha fet un vídeo joc una mica racista i, davant les crítiques, ha culpat... l'informàtic...

    ResponElimina
  5. Segur que l'informàtic era negre!

    També es presenta un partit que es diu Por Un Mundo Más Justo; curiosament, les sigles són PUM+J.

    ResponElimina
  6. El pitjor de tot és que si ho fan és perquè encara hi haurà gent que basa el seu vot en els lemes electorals i el que veuen en aquests blocs. Què trist!

    ResponElimina
  7. Precisament ahir em van arribar les papeletes electorals per votar... "Pirates de Catalunya" s'emporta el premi especial "me'n foto de la vostra democràcia".
    Ironies de la vida hi ha un partit anomenat "Escons en blanc- Ciudadanos en blanco" on hi ha noms a la llista... una incongruència força curiosa...

    ResponElimina
  8. Entre votar "Escons en blanc" o "seguir amb la ment en blanc", trio la primera.
    Gràcies Muerte

    Remitjó,... a veure com fan el seu "payback" les altres formacions polítiques,... perquè segur que algú o altre fot algun altre història a la Ret.

    Sr. Albert,
    aquest matí, mentre veia els primers 30 minuts del Cuní esperant que la canalla s'adormís amb la loquacitat del "susdit", els seus ditxosos punt Si, i punt no, preguntava si la gent feia cas de les eleccions a la tele; fins on jo he vist, el 100 % deia que no.

    Srta Llesca,
    i sense papers.
    M'hauré d'informar de tota la canalla que es presenta a les eleccions, o sinó fer-ho a piedra papel tijera amb l'interventor de la taula.

    ResponElimina
  9. Sr. Gerent: jo conec a dos periodistes de la CCMA (ara s'anomena aixi'NS) i li asseguro que la tita la tenen molt, però molt ben subjectada. Rés de fluixa. El que passa que l'horn no està pa bolls, és a dir, que fora fa fred i que de dimitir, nanai. Però clar, vostè no sap de què parlo... vostè és el Sr. Gerent...

    ResponElimina
  10. Els periodistes són probablement els únics elements pitjors que els polítics.*

    "Sóc independent, imparcial, professional..." Una polla ets tu. La polla del teu amo ficada en el teu cul, és el què ets.

    Caldria calar foc a totes les redaccions dels mitjans de comunicació i substituir els periodistes pels avis que van a jugar a la butifarra al casino del poble.

    * Mentida, també hi ha els tertulians.

    ResponElimina
  11. Ahh RaTeta,
    el tema periodístic és una qüestió que sempre m'ha tocat el voraviu... Diu que no sé de que parlo? carai...llavors he perdut 5 anys per res...
    En tot cas: li sonen cognoms com Herr, Grass, Politovskya? o la mexicana Sandra Rodríguez? i no cal anar gaire més lluny... segurament vostè fins i tot en coneix algun d'aquests: Carles Bosch, Pepe Rodríguez, Miguel Jara, o l'assassinat Miguel Gil?

    Professionals que entenen que el periodisme és treure a la llum allò que altres oculten per tal d'informar a la gent i ser un veritable contrapes a la resta de poders.
    Malauradament, els bustos parlants que apareixen a la TV cada dia, i tot l'equip que tenen el darrera, el que fan és treballar per reproduir les agendes de les diferents personalitats, o reproduir les notes de premsa de les empreses i institucions, o llegir teletips de les diferents agències de noticies internacionals...ahh sí, això se'n diu periodisme d'actualitat.

    En tot cas, com pot veure aquí, i també aquí, o finalment aquí,no m'invento cap més ni argumento segons capricis divins.

    Estigui boneta i aprofiti aquestes amistats amb la tita tant ben posada.

    ResponElimina
  12. Llufa,

    els tertulians no deixen de ser una sub-espècie creada pels propis periodistes per omplir temps als seus programes.

    ResponElimina
  13. ... Senyor Gerent... no se'm enfadi, si us plau... quan li deia que no sabia de què li parlava em referia a que el seu personatge és un "Sr. Gerent", un dels que mana, dels que està a l'altra banda del treballador ras. De veritat. Era una broma i veig que no la he explicat bé. No sóc tant cretina com per dir-li a algú que no sap de què parla i menys entre nosaltres, que ens coneixem relativament poc. No malinterpreti el meu escrit que no sóc d'aquest tipus de gent. De veritat.

    D'altra banda estic amb vostè sobre el que diu dels suposats professionals (tot i que no estic d'acord amb alguns dels exemples "nacionals" que em posa, si, en conec algun d'aquests però no són gaire de la meva corda) però crec que això de posar-los tots al mateix sac no és just. Hi ha professionals que intenten mantenir la seva professió o vocació entre paràmetres ètics però sovint són margina per "antisistema" i perquè "no entenen" (sic) el nou periodisme. No obeeixen i s'acullen a clausules d'objecció de consciencia (alguns encara en tenen). I se'ls intenta relegar.

    Jo tampoc entenc allò: "Quan hem arribat a Haití el que hem vist ha estat..." quan tot just el suposat periodista acaba de baixar de l'avió i els companys de la redacció li han de passar la informació. Jo sóc de l'antiga escola que m'agrada un periodisme objectiu perquè per subjectivitat ja tinc les novel·les. De totes maneres, triomfen més els altres, els seus blogs són seguits, els seus articles comentats, etc, etc. De fet, les facultats van plenes de suposats futurs professionals què aspiren a ser "bustos parlantes" i encantats d'obeïr les directrius dels qui els manen (als que jo em referia com a col·legues seus).

    Bé, crec que m'enrotllo massa. Rés, què li volia dir que sigui bonet i que no em tingui per nècia (qui diu nècia diu palurda).

    Una abraçada Sr. Gerent

    ResponElimina
  14. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  15. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  16. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  17. RaTeta, davant les respostes argumentades no cal enfadar-se, no pateixi. Oi?

    Al final resultarà que estem d'acord doncs, en el que és un periodista (qui cerca, escriu i llegeix) i el que no (el que només llegeix). Me n'alegro.

    Finalment, que tenia vostè el ball de San Vito tan posar i esborrar missatges aquesta matinada?
    Sembla un coitus interruptus, hòstia...

    ResponElimina
  18. ... que va... que el coi de Blogger deia que la resposta era massa llarg ai que no l'agafava.... i després va i penja tots els intents... si us plau, borri els intents fallits (al final si que semblarré lerda).

    Ah!! interrumptus mai. Mai!!!

    ResponElimina