5.6.10

El senyor gerent s'ho temia

.
Finalment... ja s’ha produït. El senyor gerent sabia que tard o d’hora el cony de foto de marres cauria en alguna portada de premsa. I no falla.... la creativitat dels periodistes és tant elevada que: a marea negra a la vista, ocellet xop d’engrut ka ta crio.


I quina pena que fa el potallastre aquest, oiiiiiii?


Periodistes fills de puta!!! Si l’ocellet dels collons viu o no, li porta fluixa al senyor gerent. No fot gens de pena. A banda que la cosa queda a l’altra cantó de món, ningú ens assegura que la foto és autèntica (recorden la guerra del Golf); quí no ens assegura que no torna a ser un nou muntatge gràfic amb finalitats polítiques al seu darrere (ja saben que, per aquest cuento de BP, l’Obama te el cul petit, petit, petit,...)

Periodistes dels collons, la noticia no és aquesta mamons. La noticia no és que l’ocellet i els seus amics i familiars s’estan ofegant en aquesta lefa negra, ni que les platges i costes americanes estan que semblen el WC del Doctor Muerte, ni tant sols que els pescadors de la zona estan abocats a la misèria per anys i anys, no, no, ....

La noticia és que la potencia namberguan, el gran hermano amb infinitat de recursos tecnològics i coneixement científic, la nació més preuada de si mateixa, malauradament tampoc és capaç de contenir una marea negra, causada per la seva pròpia sed de cru.

La noticia també és que, en circumstàncies com aquesta, es demostra el que tots sospitem: que hi ha molts pocs periodistes autèntics capaç de donar una personalitat pròpia a la informació i que la majoria "d’elements" d’aquesta professió es reparteixen entre els que viuen gràcies als teletips i agències de premsa internacional, els que fan de maniquí a la tele/ràdio i es limiten a llegir el teleprompter o el guió, i els periodistes que no es perden cap estreno, certàmen, espectacle, recepcions, cocktels, guateques, i mandangues similars, sempre, és clar, per motius de feina.


Estiguin bonets, vagin per l’ombra, i dels diaris, només llegeixin a partir de la pàgina 20.
.

12 comentaris:

  1. no troben la manera no....no la troben .....


    vaig llegir que havien consultat l opinio d un cineasta per subsanar ho..ejem ejem.... :


    http://gestion.pe/noticia/489200/cineasta-cameron-dice-que-bp-rechazo-oferta-ayuda-derrame

    ResponElimina
  2. ningú a pensat en tapar el foradet? Tots estan entestats en recuperar tot el cru possible, en que no es perdi ni una gota.
    Que tapin i busquin un alrte forat, si pot ser el del seu cul millor...

    ResponElimina
  3. A dia d'avui, és pràcticament impossible contenir una marea com la del golf de mèxic, però s'hi destinen tots els recursos disponibles perquè l'opinió pública no admetria la passivitat de l'administració.

    Però bé, això és problema dels americons.

    ResponElimina
  4. Els foto periodistes recorren sovint al recurs fàcil: l'ocellet tacat de cru, un negre mort surant als carrers de New Orleans després
    de 3 mesos que es trenqués la presa, el Raúl plorant al Bernabeu (a la banqueta) tot descobrint que ha perdut la seua última lliga...

    ResponElimina
  5. Imatge només superada per la de l'osset de peluix a una casa derribada (per les bombes, o els terratrèmols, o el que sigui).

    Especial menció als peluixos que no tenen ni un punt de pols, tot i haver sobreviscut a un bombardeig.

    I reflexió final: si l'edifici s'enfonsa, on tenien el peluix, per a que quedi a la vista? Al balcó?

    ResponElimina
  6. Jo encara espero el summum del foto-periodisme lacrimògen: un negre mort surant a l'aigua contaminada de cru, amb un osset de peluix descaradament net al braç i un ocell sucat en petroli a sobre del cul. Ah! I el negre porta una samarreta d'en Raúl.

    ResponElimina
  7. Srta LLesca,
    molt apropiada la seva proposta per ser exposada a VISA pour l'image o a Photo Press.

    Només trobo a faltar un petit detall,... un puto helicòpter jueu cagant soldats per anar a apallissar, disparar i matar jipis-progres en una xalupa al mig de l'oceà.

    ResponElimina
  8. Perdoneu. Però i si realment existeix un ocell així. Ningú no hi ha pensat?

    Un ocell que viu de forma natural embrutat de petroli. Per això, cada cop que hi ha un vessament apareix allà, per gaudir-ne.

    Potser fins i tot per alimentar-se.

    ResponElimina
  9. Sr. Llufa,
    segurament vostè es refereix al Golfus Bukkakem Olium, molt preuat pels ornitòlegs ja que només menja "hilillos de plastilina" i caga cel celeste i mar blava.

    ResponElimina
  10. Ep! la referència al meu WC és incorrecta. Pensi que tinc a una filipina que me'l neteja 3 cops al dia. De fet viu dins el lavabo (perquè ella vol eh? la cadena era opcional) i se la veu la mar de contenta quan llepa la tassa fins a deixar-la lluent. Com es nota que no ha vingut a casa Sr. Gerent...
    Ah, la foto que demana la Srta. Llesca és simplement brillant.

    ResponElimina
  11. Herr Doktor,
    espero amb delit una invitació per entrar a la seva cova.

    Però que consti que lo del WC brut m'ho va xismotejar el Sr. Llufa,.... o era el Pollastre....o era el Gran Valero,...???

    ResponElimina
  12. Dispensi'm que li digui això, però em sembla que vostè espera massa del periodisme, mossènyer. Cal una purga.

    ResponElimina