21.6.10

El senyor gerent no enten que per cantar s'hagi d'anar amb calces

Volguts odiosos,
abans que res, vegin això:





Ara ja estan en condicions de situar-se en l'arrojada del senyor gerent d'avui que, bàsicament, es formula amb una sèrie de preguntes recurrents i accessòries:

Les xatis que surten en vídeos musicals similarts al de dalt, amb calça curta, catxes relluents, bikini minúscul, insinuacions més que insinuades i tetes botant com bojes, aquestes noies en definitiva, tenen idea d'on acaba l'art entès com a espectacle/manifestació musical i on comença la puteria, el golfisme, la bandarreria?

Volen dir que no estan una mica confoses a l'aspirar, a banda d'executar quatre passos mal fotuts de ball, a quedar davant de mig món com un pendó o una fúrcia qualsevulla?

Aquestes xavales (que sovint de bones n'estan un rato) tenen clar que cantar no té perquè ser igual a fer mèrits per ser una meuca? No entenen que, potser tal vegada, podrien ser dues professions separades? (noti's el condicional empleat)

En definitiva, volen passar a la història musical o a la història del marfantisme?

Per tot plegat, el senyor gerent, quan fa zapping per la multitud de canals de merda de la TDT dels collons que tenim, i enganxa per pura potra un videio d'aquests, ja no sap si està al sofà de casa o al Bailén 22...i això, a la d'edat del senyor gerent, trasbalsa, escoltin.

En definitiva: quina diferència hi ha entre una puta i una guarra?
Bàsicament això. Estiguin bonets.

.

12 comentaris:

  1. Benvolgut Gerent, un parell de coses:

    1. Gràcies per enllaçar-me.

    2. Sé que és vostè persona influent. Si gràcies al seu apunt de hui les noies dels videoclips recapaciten, fan examen de consciència i d'ara endavant surten amb bata, jo perdria una font de material de masturbació molt important... i vostè un lector.

    Va, una tercera: gran acollida a la convocatòria del primer de juliol. Per cert no veig que vostè tinga un dels seus espectaculars cartells.

    ResponElimina
  2. Remitjó,
    Collona, no pateixi que no tinc gaire èxit entre el femellam... i en tot cas, no deixa de ser intrusisme professional el que foten aquestes tipes, no trona? Ni canten bé, ni s'enguarren del tot... fifti fifti en tot.

    En quant a penjar el cartell de la teta, no pateixi que en breu veurà les turgències al lloc on toca del bloc.

    P.D. no em foti que se la pela veient videoclips de merda música disco-house-jandermore?

    ResponElimina
  3. Per mi la puta és una professional. La guarra és una llardosa lasciva.

    ResponElimina
  4. melafo!

    PS. Ara mateix i fins que em torni la sang al cap, és l'únic que puc comentar.

    ResponElimina
  5. Per cert, la diferència entre una puta i una guarra és que amb la puta SEMPRE folles.

    ResponElimina
  6. Té raó, perquè canta en calces quan podria fer-ho en pilotes!

    ResponElimina
  7. Com diu el meu nano: M'agrada com canta la Beyoncé, però no cal que me la gravis, si no la veig perd gràcia.

    ResponElimina
  8. El que em fa més gràcia d'aquest videoclip és el paio que hi surt (si senyors, hi surt un home també). El desgraciat aquest, que sembla tan triomfador i tan follador, devia treure focs pels queixals mentre ballava amb totes aquestes senyoretes, ja que qui se les deu haver beneficiat és el productor i no ell.

    ResponElimina
  9. Miri que una dona surti amb menys o mes roba a cantar crec que no te res a veure amb una altra questió: ACTITUD
    Exacte, aquesta senyora del clip te una actitud calentadora explicita i declarada, o sigui validació d'ella mateixa, mitjançant l'aprovació del desitg mitjançant la mirada masculina.
    Hi ha altres senyores que canten i van curtetes, i quasi nues però la seva actitud és: JO DECIDEIXO QUE FAIG, i malgrat es mouen i insinuen no queden com unes putarraques del quinze.

    ResponElimina
  10. I a totes, sempre, els hi tiren aigua per sobre. La diferència és que, aquestes que fan els videoclips, de ben segur, es guanyen molt millor la vida que les altres.

    ResponElimina
  11. Bona tarda Sr. Gerent,
    Veig que vostè també mira el "MolaTv", sí, sí.. un canal on només fan vídeos musicals... i és que, per mirar les altres bestieses de la tele, almenys, els homes us alegreu la vista, i jo tararejo la forquilla a la cuina al so de la música, mentres faig el sopar.
    Ha d'haver gustos per tothom, no troba?

    ResponElimina
  12. Aquest tema em toca de prop, doncs com a defensor ferri del mantra "Totes Putes" li he de fer veure que en el fons "Guarra" no deixa de ser un calificatiu menys punyent, però que ve a dir exactament el mateix. La puntualització del Sr. Llufa és, sens dubte, la guinda del pastís.
    I les que fan veure que canten, a més de ser-ho, ho exhibeixen, res més.

    ResponElimina