27.5.10

El senyor gerent proposa una vaga general

.




Si, estimats fills de puta. Una vaga general no per protestar contra la retallada del 5 %, ni la retallada de les prestacions socials, ni tant si quier, per protestar per la mala gestió econòmica d’aquest govern, d’aquest país, d’aquesta societat capitalista en definitiva.

La vaga que proposa el senyor gerent va més enllà: una vaga general per fer evident el rebuig de cada un de nosaltres a aquesta merda de casta política corrompuda, podrida i putrefacta que tenim, siguin del color que siguin. Una vaga general que signifiqui una bufetada al sistema hipòcrita de disciplina de partits. Una vaga general que fixi, a partir d'ara, un preu molt alt pels nostres vots.

En definitiva, una vaga general que proclami d’una manera rotunda i clara que NO, NO CONFIEM AMB CAP DE VOSALTRES.

Una vaga general que reivindiqui un altre model de societat i de fer política (si és que la solució passa per la política). Un model no encorsetat per partits i els seus aparells buròcrates, sinó basat en persones que responguin davant del poble que els tria, i no a interessos partidistes o personals.

En tot cas, el senyor gerent troba a faltar iniciatives populars per desemmascarar aquesta farsa. On és el moviment social que ens animi a plantar-nos d’una puta vegada davant aquest circ recurrent?

Perquè hem d’aguantar durant mesos i mesos, el lent degoteig de notícies sobre corrupció, sobre compres de favors, sobre regals amb segones i terceres intencions, sense que ens plantegem protestar de manera rotunda i clara? Perquè hem d’aguantar coitus interruptus en la política dels governs de torn? Perquè hem d’aguantar les xuleries, el pessimisme controlat, el acoso i derribo destructiu junt amb el tantsemenfotisme de l’oposició?

Perquè, veient aquest panorama, no surten com bolets iniciatives alternatives al sistema actual? On són els del moviment per la independència? Perquè no s’aprofiten d’aquesta bacanal agònica i posen els collons sobre la taula d’una puta vegada. El senyor gerent està segur que (a banda dels romàntics independistes sempre disposats a votar en favor de belles quimeres) es recollirien molts vots de gent desenganyada de tot plegat.


De gent amb ganes de perdre de vista convergents envejosos, socialistes mentiders, ecopijos hipòcrites, populars sucursalistes i republicans vanitosos. Ciutadans amb ganes de sortir del cercle viciós del “i tu més”. Persones amb ganes de construir projectes lliures del setge dels putos partits polítics.

Per tot plegat, fills de puta, vaga general... o potser millor: directament gasolina i mistos*.

Estiguin bonets.




* No, si el senyor gerent encara s’haurà de llegir al puto Larson !!!!!



-

15 comentaris:

  1. D'aquí a dos dies el veig sortint a tots els diaris. Espero que des de la gàbia el deixin seguir amb el blog...

    ResponElimina
  2. A mi em sembla molt bé i hi estic totalment d'acord, però el problema no és la classe política sinó un societat que és corrupta de collons, on el més tonto és el qui paga els impostos i el que treballa en comptes d'escalfar la cadira.
    Qui no coneix a un grapat de gent que van de llestos? Doncs aquests són els qui tenen més gana i arriben més amunt.

    ResponElimina
  3. Benvolgut Gerent, quan he escoltat hui al Molt Honorable Camps dir "Yo me acojo a la senyera y a mis conciudadanos"... he sentit ganes de matar.

    Me sume a la seua proposta.

    ResponElimina
  4. Iaia, Doctro, Remitjó... és que tot plegat és molt fort, no troben.
    Portem una temporada llarga nedant en merda, i més merda...ja no és temps d'indignació, és temps d'odi, d'acció directa.
    Avui al diari he llegit que a una regidora del PP d'algun poble espanyol, l'han trobat morta amb una catana al coll, per la tele, que una altra regidora, ha estat agredida amb una barra metàlica.... perquè serà, fills de puta !!!!!!

    ResponElimina
  5. Pel que sembla hui han tingut una votació molt important al Congrés. A les notícies explicaven que s'ha format un gran embús amb els cotxes oficials...

    Vol dir que normalment no van ni la meitat. Fills de puta.

    ResponElimina
  6. Això és veritat, han dit que fins i tot han fet anar al congrés a un parell de diputats (un de pepero i un de sociata, crec) que estaven malalts o convalecents d'una operació. Tenen els collons al coll senyors; ara és el moment d'entrar en acció i de que aquests fills de puta es caguin a les calces!

    ResponElimina
  7. Ha dit mistos? gasolina? vaga? on s'ha d'apuntar una per contribuir a la causa? El que és més lamentable es que la vergonya aliena ens fa mirar cap a una altra banda i fomenar l'immobilisme.

    ResponElimina
  8. Caram, a veure si per fi l'antiga reivindicació odisférica de fer un partit del que ja no recordo ni les sigles (i mira que he estat buscant per un munt de blocs) cobra forma!

    ResponElimina
  9. Totalment d'acord amb vos i amb el Doctor J. Però no sé si hi hauria prou gasolina i prou mistos per a poder començar amb alguna proposta realment alternativa.

    ResponElimina
  10. Jo optaria per mistos i querosè. Amb una mica de sort ens trincaràn a tots junts i podrem disfrutar de 30 anys a un hotel ***** a pensió complerta.
    Pa eso pago, no?

    ResponElimina
  11. Senyor Gerent, aquestes iniciatives ja existeixen, però no tenen presència als mitjans de comunicació, que bé es preocupen de mantenir el status actual. La millor "vaga general" que podem fer és votar a algun d'ells a les properes eleccions i ajudar a fer-los créixer.

    ResponElimina
  12. Vaga? Prefereixo l'opció incendiària... que li poso, diesel o súper?.

    ResponElimina
  13. Desenganyeu-vos. Tothom sap que fins que no ens morim l i t e r a l m e n t de gana, no passarà res!

    ResponElimina
  14. molta boqueta per aquí. Que comenci la cremà!

    ResponElimina