1.5.10

El senyor gerent continua la campanya institucional

.
Segurament, els pocs de vostès que confessen mirar la tele, han vist en horari prain taim, una simpàtica campanya de ¿propaganda? publicitària del govern on es mostren la varietat i quantitat d’equipaments que la Generalitat posa a l’abast dels ciutadans d’aquest país.

És aquella campanya que s’articula amb l’eslògan “Aquí, aquí, aquí,...” mentre tot d’energúmens fan senyals amb els braços davant d’un hospital, d’una biblioteca, de l’aeroport de Lleida, etc....



Maca, oi?. El senyor gerent ha trobat que la campanya publicitària del nostre estimat govern queda curta, doncs no es mostra tot el que s’ha de mostrar.

Per això, el nostre senyor gerent, ni cort ni peresós, i valent-se del seu patriotisme de primera, ha volgut fer dues propostes més d’anuncis per a la Generalitat amb l'objectiu de recollir la nostra puta i crua realitat del dia a dia.

Trïn:




Vostès creuen que mai els veurem per la tele?
Estiguin bonets.

.

8 comentaris:

  1. Amb alguns dels seus arguments no entenc perquè Espanya ens vol retenir dins el seu estat. I amb gairebé tots ells encara entenc menys menys com hi ha catalans que no ho veuen com n'estem de cardats.

    ResponElimina
  2. Si jo tingués aquesta aptitud amb el software, podria parlar amb la seva mestria d'aquesta terra meva, on una cosa tan innocent com el seu Polònia,seria impensable...

    Em caldria, però, un dit molt més gran per mostrar els meus sentiments...

    ResponElimina
  3. Com sempre l'encerta Sr. Gerent, la seva campanya mouria més els esperits que la del primetime.

    ResponElimina
  4. Bona campanya. Però... vol dir que servirà per res?

    ResponElimina
  5. lo de la nacionalitat es un accident m ha fet recordar lo de un patriota un idiota ....hehe...alta cultura ...on ho vaig sentir ?

    molt ben fetes les " productions " !!

    ResponElimina
  6. M'ha encantat això de "...mentre tot d’energúmens fan senyals amb els braços...".
    Bona campanya, sí. A veure si l'amplia i difón el seu missatge per tal d'encedre al personal, que ja es troben a faltar aquelles explosions populars violentes amb un munt de gent enervada i amb torxes a les mans.

    ResponElimina
  7. M'ha robat el cor el moment "TV3: PERQUÈ SÓM COM TU". I vostè: "I una meeeeeeeeeeerda!"

    ResponElimina