11.2.10

El senyor gerent és un apàtrida

.
Aquesta és la condició política que adoptarà el senyor gerent, al menys, fins que les fèmines d’aquest nostre país, no normalitzin la situació i es posin a l’alçada de la resta de la comunitat internacional femenina.



Potser el sentiment apàtrida del senyor gerent és compartit també per part de la població femenina?



El tripartit hauria de promoure una política de sentiment nacional a semblança de França
?
O CiU hauria d’evitar projectes com el del pal de paller del nacionalisme, i argumentar la seva set de poder amb motius de llenceria fina?


No xala prou portar les tetes quadribarrades?...potser les fèmines catalanes haurien d’evitar barrejar pàtria i gènere, i caldria que mostressin les seves condicions sense cap mena de firewall?





En tot cas, Odisfèriques: manifesteu-vos...
(si us plau, sobretot gràficament).




Mirin, que volen que els digui; amb el fred que fot, al senyor gerent li ha sortit aquest post. Estiguin bonets i tapin-se.



Inventari: modèstia francesa
.

8 comentaris:

  1. Secundo la vostra proposta.

    I afegiré que si volen pintar-se les quatre barres als pits i prefereixen depilar-se-les al parrús, també ho accepto. Deixant els pits també al descobert, és clar.

    ResponElimina
  2. Aquesta iniciativa té un seguidor més. Però, compte, que el sentiment patri no es pot lluir només als partits de futbol... Volem tetes cada dia!

    ResponElimina
  3. Aiss i se li acud demanar justament això quan fa un fred de collons... com vol que hi ens hi posem be... només de pensar-ho...

    ResponElimina
  4. Ves que alguna no es pinti la cara d'en Laporta als pits, vomito només de pensar-hi.

    ResponElimina
  5. Sento molt no poder col.laborar en la causa, però sóc conscient de les meves limitacions i sé que només provocaria anticatalanisme. I d'això ja anem sobrats.

    ResponElimina
  6. Apàtidra? Doncs jo vull que m'acullin les glàndules mamàries de la filla de la Gran Bretanya!

    ResponElimina
  7. S'ha oblidat de la mare pàtria: Suècia! Hi vaig estar 5 dies i encara no sé si vaig veure Estocolm o el Valhalla.

    ResponElimina
  8. Heeehehehe, ja miraré d'enviar-li fotos de les americanetes més calentorres i patriòtiques. Algunes clamen al cel que les rebentin a pollassos mentre es canta l'himne...

    ResponElimina