4.11.10

El senyor gerent es rehabilita

Aquests dies el senyor gerent té molt poca feina. Només ha de complir amb els deures maritals (pocs i breus), parentals, domèstics i pixo-fecals. Thats all, folks.

La resta del dia el senyor gerent no fot res, ni l’ou. Bé si, té una hora dedicada a rehabilitació, que li ha permès experimentar en 25 anys d’antelació, com és la vida d’un jubilat.

El senyor gerent s’explica: sortir al carrer al migdia, quan la fredor de la matinada ja s’ha amistançat amb el sol. Caminar xino-xano, amb les mans a la butxaca, fins al centre de rehabilitació. Allà, fer 50 o 40 minuts d’exercicis cruixidors i malvats, que fan suar la gota gorda, i 10 o 20 minuts de xàxara amb els parroquians lesionats amb els que coincideixo. Per cert, saben vostès que per cada català lesionat fent rehabilitació, el senyor gerent compta una mitja de quatre cinc quillos lesionats? *Mode demagògic on* Ara ja poden treure’n conclusions racistes, sobretot al voltant de les mancances que tenen aquesta gent sobre la capacitat d’orientació en l’espai * Mode demagògic off *. 

Sortint de rehabilitació, un altre cop les mans a la butxaca, i per la vorera del solet, tris-tras, tris-tras cap a casa on el dinar espera per ser preparat, assaborit, digerit i cagat.

Fixin-se l’stress que porta a sobre el senyor gerent que fins i tot, al passar per davant d’un quiosc té temps de parar-se i llegir les portades de tots els diaris exposats a la paret i enganxats amb agulles d’estendre; ...que si El País fotent-se amb el PP, que si El Mundo fotent-se amb els socialistes, que si Periòdicos amb CiU i Vanguardias amb PSC,.... que si... cony ¡!!! Qui són aquest que tenen els pebrots de fotre aquesta portada?.... El Triangle?! Bravos i plas, plas, plasos...


Ara només manca que, en el proper número, la gent de El Triangle investigui sobre l’esdevenir professional a la política dels fills de puta. No troben?

Bé, ara el senyor gerent els deixa que ha d’anar a prendre la pastilleta, les herbes, i després de pessigar-se una mica la tita, farà una becaineta perquè està una mica cruixidet, pobret.

Apa, estiguin bonets.

Inventari: El Triangle
-

6 comentaris:

  1. I con s'ha lesionat el Senyor Gerent? Potser jugant al pàdel, tan de moda ara?


    No crec.

    ResponElimina
  2. Recordo el temps en què vaig gaudir de les instal·lacions anteriors a les que vostè gaudeix ara. En aquell temps servidor es recuperava d'un mal gest al carregar un cos de 153kg, i bé el planyo amb les companyies del lloc. Estigui bonet aviat!

    ResponElimina
  3. Doctor, ha pensat que la seva màxima podria ser el nom d'un nou partit polític?:

    TP, ens obrim de cames per tu.

    ResponElimina
  4. al tanto les putes..... !!!

    per cert ahir comentava amb un amiguet que haurem de fer una escapada al mega bordell de la jonquera PARAdis a visitarlo

    no anar hi i follar ne alguna significaria molt poc interes pel mon en que vivim ,no ? ...(quina ilu..es com de petits amb els pares o amb l escola ens portavena a visitar unes caves , fabrica rioleon ,etc etc pero adaptat als temps /edat actual/moderns )

    ResponElimina
  5. http://www.youtube.com/watch?v=FL427aqB8-M

    ResponElimina